Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Středa 17. července 2013 v 10:21® kubas
- Datum lovu: Včera | Revír: Kraj vína, pití a krásných žen | Způsob lovu: Přívlač
TAK KONEČNĚ!!!!! Včera po rovném měsíci bez záběru a více než 20ti vycházkách přišla ona vysněná rána do prutu. Po chvilce přetahování začlo být jasné, že to nebude „metrovka“ a ani o něco větší jedinec, ale krapet větší sumík. Trvalo to doslova pár minut, než se ryba vyvalila kousek od břehu a bylo jasno, že je to ryba z kategorie těch lepších a mně se začla lehce třást kolena. Začal jsem pátrat v paměti, jak jsou na tom „malicherné“ části výbavy a tak nějak jsem se postupně v duchu uklidnil při pomyšlení, že jsem nenechal nic náhodě. Pak následoval rychlý úchop parťáka za čelist, předání ryby lovci a „lehké“ zakřičení v rámci mezí a slušnosti
. Následovala extáze neskutečné radosti. Ta se ještě znásobila po vytažení metru. Dívám se, co měřidlo ukáže a ukazuje mně nějaké „divné číslo“ 6, které se mi hned nezdálo… Nakonec to byla obrácená 6tka, čili 9tka. A CELKOVÁ MÍRA 195CM.
Co dodat závěrem. Snad jen VELKÉ poděkování člověku, s kterým trávím většinu vycházek k vodě a který má nemalou zásluhu na ulovení této ryby. Pak také vylovovateli a fotografovi v jedné osobě. Ještě jednou díky moc
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
kubas: Vďaka :-).
HaD: OOOObrovská gratulace!!!
sethy: Pro někoho jo :-)
kubas: sethy: Prosímtě… Furt je to pro někoho „piccolo“ :-).
sethy: Gratulace opět veliká, ale ani nevíš jak jste mě včera tím telefonátem nasr… :-)
kubas: Tome myslel jsem to celkově. A na tom zásluhu máš, o tom žádná:-).
Prutos: Gratuluju ještě raz ty dacane! :-) Jen mi řekni jakou zásluhu ten typan má? Já bych řek, že pro na ulovení tohoto kusana má zásluhu asi tak nulovou…
kubas: Díky všem. Toro: Jo jako čtvrtý. No z toho foťáku to moc poznat není…
cormoran: Masakr, velká gratulace!
toro: Řekl bych, že jsem včera tu sumatru viděl jako čtvrtý v pořadí, že? Na foťáku se tak udělanej nezdál. Ale je… Móóóc dobrá hokna, hošku! :o)
pemalda: Gratuluju.Parádní kousek.
kubas: Scanix: Jen houšť sumcolovců s tímto přístupem :-).
Scanix: kubas: nesmis to tak resit, to ze se hak narovna, no co, tak byl sumik lepsi, zalezi, kde je seklej, videl jsem narovnany i ownery a podstatne mensich ryb, tak to beru s rezervou ;)
Fryw: paráda
kubas: Díky moc. Scanix: Tobě už se snad ani klepat nemůžou i když chytat s nepřekovanovaným wobem, tak se mně klepou ještě teď :-).
Scanix: Gratuluju, paradni ryba a verim ze super zasite, to o tech tresoucich se kolen ja mam i se stopetactyricitkama, nevim, co by me postihlo pri takoveto ryba. Luxus ;)
kubas: Život není fér, s tím je třeba se smířit :-). Neboj, ono to přijde jednou…
skwor: Paráda, gratuluju!
sidla: já jsem si naložil cíl chytit sumce na vláčku a ten jsem taky splnil :-D snad tam na mě ještě nějaký čeká, chodí před aj po práci jak to dovolí, i na hodku ale stále se mi to vyhýbá.taky sis ho mohl nechat na 40 zero vycházek, po 20 je to vůči nám nefér :-D
kubas: Tak letošní předsezónní cíl jsem z půlky splnil, takže motivace nechybí stále :-).
sidla: znám tolik lidí co tráví u vody víc času jak doma s manželkou a dětmi a nemají chycenou, ba uvláčenou rybu nad 150, a ty si mladý ogara a máš splněno :-D ikdyž aj ta 201cm je sympatická.
kubas: Díky, ta životní na mě snad ještě čeká stále a to snad 2 + :-).
sidla: uvláčená ryba ke dvoujce je snad už ta životní! paráda!!!!
kubas: Tak to snad ani nemusím zmiňovat, že byl puštěn zpět :-).
feederman: Tak to blahopřeji!!! Krásná ryba :). A jak to skončilo? :-O
kubas: Díky, no tak s metrovkou se pózuje značně líp :-).
frenki: ty na těch fotkách děláš jak kdyby byl težkej:D luxusni slimák:)