Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Úterý 16. července 2013 ve 12:25® HaD
- Datum lovu: 16.7.2013 | Způsob lovu: Přívlač
Včera ráno jsem si zaběhl se smáčky na chviličku k vodě. Odměnou mi byli okounci, kteří se na mne hezky smáli
Navečer jsem se vydal za sumci a co se dělo a stalo, jsem ještě nikdy nezažil. Napřed jsem si za soumraku čapl jednoho bolínka a pak už mlátil vodu sumčími woblery. Okolo desáté začaly ryby neskutečně lovit. Pomalu jsme postupovali vodou (já jen v trenkách) a lehce jsem podcenil hloubkové poměry za zvednuté vody a místy jsem byl ve vodě až po pupek. Naštěstí jsem si z kapes vše vyndal
Tento příspěvek byl editován 16.7.2013 12:28:29 uživatelem HaD.Sumci lovili po celé řece, ale záběr ne a ne přijít. A pak to přišlo. Byl jsem ve vodě až po kule a sumec mi zalovil zhruba metr od těla. Přišlo první močení. Lekl jsem se teda mimořádně
Záběr ale 0. Pak jsme sešli níž, hlasitě kecali a házeli do míst, kde to lovilo. Pohodu přerušil zálov ryby podle mě 110–120. Nic divného by na tom nebylo, kdyby se neodehrál pod prvním očkem mého prutu. Tedy zhruba půl metru od mých zvhlých ku.í. No lekl sem se tak, že jsem málem spadl. Přišlo další močení přes oblečení
Kosatkovi dokonce tenhle mizera dvakrát zabral, ale háčky netrefil. Nakonec jsme se jedné ryby dočkali – Kosatka lapl v proudu metrovku. A já pak letěl se domu přebalit. Přeci jen být tři hodiny po pupek ve vodě bez broďáků není žádný med
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Leontýn: pěkně kluci :-)
casper: paráda!!!Koukám, že jen si vyjel z Prahy, tak máš nachytáno! :-D gratuluju :-)
feederman: No pěkný :), pěkně jsi mě pobavil a živě jsem si to celé představil. :D
HaD: taky jí mám rád…
Kazan: ta barva smáka co má okoun v hubě je jedna z top, bo už mi dochází budu muset utratit u nástrahcz nějaké fufníky :-)
HaD: Nils Master: nevadí. Ono to zase takové terno není.
HaD: Scanix: člověk je tišší a ty ryby se fakt absolutně nebály.
Nils Master: ta fotka s bolenem prozrazuje flek… :D.
Scanix: Nejlip by to okomentovala asi Pavla :) No taky tohle brodeni za sumci musim nekdy prubnout, ale tady se to po tom zplavnovani moc neda, spis vubec :(
HaD: Po hnojáčkovi :)))
Scanix: Ty ti sli po hadovi :)
HaD: Jako přísahám, že sem měl takovej zážitek poprvé. Ale super. Bude na co vzpomínat a co vyprávět. Jen houšť! :)
Draky: Trosku „horror story“ :D