Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Neděle 14. července 2013 v 18:14® sidla
- Datum lovu: 14.7.2013 | Revír: zapomenutý, Morava | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnešní cílený lov bolenů se zvrtl. Jedna slušnější parma 70+ se vypla přímo u břehu,nějaký bolen popadal,jeden zůstal s woblerem v tlamě, hold 1,20m návazce je málo,ale kdo by to čekal,snad to vytřepe ogara.moja úspěšnější jak já,spokojenost. vrchol byl pro mě uthrillovaný sumík,který udělal obrovskou radost. háky u toho typů woblerů jako jedniného nechávám origoš,takže aj to štěstí přálo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Scanix: Tak jasne, neco se obcas nesekne, neco spadna i z BL haku, ale tak nez okovat rybu…pokud tam „nejsou“ stiky, tak proc ne, ale je to skoda, me nevadi spadla ryba, me vadi jen ty okovane…spadle ryby patri k rybarine jako ty vytazene a vzdycky jsou to ty"nejvetsi", ted to myslim obecne, sam u sebe to tak mam, ono kolikrat to jsou jen velke oci, ale kdyz tu rybu vidis, je to jina ;)
sidla: já s parmama zero, moja mě těžce přechytala…škoda té její přes 70, pěkný boj…jednoháky jsem měl snad 2 vycházky a pokud jsi to zkoušel víš jak to s tím dobíráním je, sere mě ta ryba ale hold s tím už nic nenadělám,s tím protihrotem to bude asi jediné řešení a hned ho nastolím :-) ale origoš háky tam nechám, je tam hodně vázek a první překovaný thrill tam zůstal
Scanix: Alespon bych zamackaval haky, kdyz uz bez lana, alespon u thrillu to delam a pokud woblirky bez ocele, tak BL jednohaky. Jinak sumik na thrilla znam, uz nekolik, ale parmu, to ne, jeste cejnka, kapra, okyse i candatka, samozrejme stiky, jeseny, tlouste a boleny, ale parma, to je slusny ;)