Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Sobota 13. července 2013 ve 2:25® Scanix
Scanix
Datum lovu: 12.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem vzal zenu do CK a tesil se, ze naoplatku stihnu vecer zalovit, ovsem jake bylo me rozcarovani, kdyz jsme odjizdeli az ve 23:40 :-(( Pomalu jsem se smiroval s tim, ze to bude bez lovu, ale pak jsem jeste zabojoval a po vysazeni u baraku jsem slibil, ze do hodiny budu zpet, byly z toho skoro dve, ale moc se necertila. A vysledek, jediny zaber, cca 3–5min pekneho boje a muj novy osobak v podobe sumika 146cm. Skoda, ze breh nedovolil lepsi foto a nechtel jsem rybu hrube pres 20kg rvat v jedne ruce a zbytecne ji poranit. Tak alespon par obrazku na pamatku a zazitek moc pekny, zaber pod nohama, ze jsem az nadskocil :-)

Jinak rukavice byla na miste, bezne ji nepouzivam, ale volny trojhak a tezka ryba, mel jsem respekt ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100122.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100123.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100124.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100125.jpg
(0) (17) Komentáře k příspěvku: (6)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Neděle 14. července 2013 v 15:44

HaD: Petře, jsi démon. Už ani nemám slov :)

• Sobota 13. července 2013 ve 22:13

Pikeperch: To je až neskutečný! Sumíky taháš skoro jako perlíny :-) U nás je to skoro posvátná ryba :-D Každopádně gratuluju! ;)

• Sobota 13. července 2013 ve 12:38

sidla: tebe musíja mět rádi, paráda !!

• Sobota 13. července 2013 v 10:02

Scanix: Ano, je to uz posedlost, ale jet na 2h na ryby se da i po pulnoci, tedy pokud to revir dovoli, kazdopadne jsou to jen 2h, rikam si, byt na diskarne, tak prijdu jeste dele :)

• Sobota 13. července 2013 v 9:36

mvincik: Scanix je holt fanatik. A jde tomu štěstíčku naproti, jak se u nás líbivě říká. A tak mu holt ten Sv. Petr přeje. Nádhera kolego!

• Sobota 13. července 2013 v 8:18

pemalda: Gratulace k osobáku.Komu se nelení tomu se zelení.Já už bych se tak pozdě v noci na ryby nevyhrabal a ráno před prací jako chodíš ty skoro pořád se donutim málokdy.Hold si ty ryby zasloužíš:)

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.