Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Pátek 12. července 2013 v 18:58® Chowis
Chowis
Datum lovu: 12.7.2013 | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Plavaná

Tak i já se dnes pochválím. Osobní rekord Bolena Dravého 72cm 3.86kg zdoláván 28minut na 18 vlasec awa shima. Chycen na splávek s ouklejí.:)

Tento příspěvek byl editován 12.7.2013 18:59:49 uživatelem Chowis.
foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100111.jpg
(0) (1) Komentáře k příspěvku: (8)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Sobota 13. července 2013 ve 2:24

Scanix: Je to vec pripravy, maso neni spatne, jen ty drobne svalove kustky. Kazdopadne je treba mit rozumne dotazenou brzdu, coz ma casto dost lidi, tzv. na jistotu, ale proti gustu zadny disputat, jen pri snaze ryby pustit, je treba ji i rozumne rychle zdolat, at ma dostatek sily…

• Pátek 12. července 2013 ve 23:11

peta128: Bolen a jídlo?No proti gustu žádný…A o mora­lizování to není,když něco napíšu tak si to taky po sobě přečtu:)

• Pátek 12. července 2013 ve 20:06

feederman: Jo jo, bylo mi to hned jasné, že muselo dojít k omylu :)

• Pátek 12. července 2013 v 19:42

Chowis: Ne 2.8 tam byt nemělo…Mělo tam být 8 jenže prostě někteří lidé mají tendenci okamžitě moralizovat, místo se zeptat na chybu…To je, ale všeobecný problém dnešní doby…A ano bolenů je u nás dosti dost..Kdyby to byla štika stejných parametrů tak plave dál..:)

• Pátek 12. července 2013 v 19:28

feederman: Asi se spletl a chtěl napsat 2,8 minuty. Awa shima je je velice dobrý vlasec, který používám na vláčku, neboť se moc nekroutí. Jinak po celý rok chytám na vlasce 0,18 max 0,20 a tahám na to krásné říční kapry k 70 cm myslím tím říční né forma, ale jsou normál vysocí, krásní. A krom toho asi byl z masen, dle zahradní fotky :-(. Ale co bolenů je celkem dost, tedy alespoň tady u nás. :-)

• Pátek 12. července 2013 v 19:27

Chowis: Btw jak se maže příspěvek pokud je zdablovaný? Díky za odpověď

• Pátek 12. července 2013 v 19:26

Chowis: Tak asi jsem nováček, protože se mu z vody moc nechtělo..Mě přišlo,že spíš ryba utýrala mě, takže tenhle koment je trochu z cesty…Jinak respektuji že jsi chyť a pusť, ale já dnes šel chytit rybu otci na narozeniny :) A neproklínej mě prosím tebe…

• Pátek 12. července 2013 v 19:15

Scanix: Chowis> Proboha, jak muzes zdolavat bolena 28min na 0.18mm, ten je max do 3–4min z vody i v silnem proudu. Predpokladam, ze po takovem souboji byl usmrcen…

Pro vsechny> Lidi, zjistete si, nez jdete k vode, co vas cajk snese, at zbytecne netyrate rybu k smrti.

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.