Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Čtvrtek 11. července 2013 ve 23:21® výča

Tak dnešní vláčka nepopsatelná… vytaženo 6 štiček do 5Ocm. a dvě slušný my překously pletenku co víc dodat:))

(5) (0) Komentáře k příspěvku: (13)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Sobota 13. července 2013 v 19:35

_Beny: Mě se to nestalo nikdy! Naopak s 25 cm lankem se mi stalo, že to štika vzala tak blbě, že překousla vlasec a nástraha s ocelovim lankem skončila v chudince štice . Od tý doby mam alespoň 35 cm lanko. Když jdu na okouny nebo na candáty, tak mam taky vždy lanko, protože vim, že tam štiky jsou!

• Pátek 12. července 2013 ve 12:09

Draky: Chytam s lankem jak candaty tak boleny, takze je to spis o duvere k tomu, nez ze by si vylozene na to nachytal min.

• Pátek 12. července 2013 v 10:17

skwor: výča: Stalo se mi to jednou. Pak jsem si uvědomil, že chytat je bez lanka je pytchovina.

• Pátek 12. července 2013 v 8:56

HaD: Štika pletenky překousne mnohem snáze, než vlasec.

• Pátek 12. července 2013 v 8:42

feederman: Jo jo, je to pravda já že se na štiky moc nesoustředím, tak jsem si včera také pořídil wolframa, kdyby náhodou, protože čas od času se štička splete naštěstí jsem všechny v loni vytáhl a pustil krom toho mám na trojhákách zmáčklé vždy 2 protihroty, aby to bylo co nejšetrnější a věřte, že o ryby jen tak nepřijdeš…

• Pátek 12. července 2013 v 6:28

Tomik: Chytat štiky bez lanka je prasečina.....

• Pátek 12. července 2013 ve 2:11

výča: tak kolikrát se vám stane že vám štika překousne pletenku?? a už vidím jak když chcete dostat nákýo candátka na vláčku tak dáváte lanko

• Pátek 12. července 2013 v 1:19

mvincik: Jsi nezodpovědný rybář, nic víc. Lanko na štiky by měla být takřka povinost, právě proto, aby jsi jim mohl dát šanci dorůst a ne je nechat sešít již v dorosteneckém vě­ku.

• Pátek 12. července 2013 v 1:06

HaD: Když nebudeš chytat štiky s lankem, spolehni se, že jich časem budeš chytat míň a míň. Mrtvolky se už chytat nedají…

• Pátek 12. července 2013 v 0:59

výča: nevím proč ale když dám lanko nachytám daleko mín ryb než když ho nedám.ale zase pravda ta že je jistota že to neukousne

• Pátek 12. července 2013 v 0:41

corrvete: na ty lanka z wolframu taky někdy nemam nervy tak to dám na VOSTRO :)

• Pátek 12. července 2013 v 0:08

Draky: asi tak…

• Čtvrtek 11. července 2013 ve 23:34

BoBo-Falknow: Co dodat? Používat na štiky lanko?

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.