Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Středa 10. července 2013 v 9:22® Scanix
- Datum lovu: 9.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Vcera se ozval kamarad, ktery znel natolik presvedcive, ze jsem to doma usmlouval a vyrazil na nocni lov. Nonstopka je fan, pokud rano nemusite vstat do prace, ale kdyz se zadari, tak se na tu ospalost da zapomenout. Zaberu bylo vic, kolega sumika lehce pres metr, me jedno mimco a pak, kdyz uz jsme to chteli zabalit, prisla ryba, za kterou se vyplatilo si dojet. Letos uz druhy albin a uz celkem pekny, udelal mi obrovskou radost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Scanix: casper: svatej urcite nejsem, tim jsem si jistej, ze by ti to potvrdila taky :)
casper: David> bůhví, jestli Peťa není vlastně sv. :-D
HaD: Hele není sv. Petr Tvůj příbuzný? :) gratulace !!!!
pemalda: Ty už z těch výtáhlejch ryb musíš bejt úplně strhanej.Já vláčim pořád,ale nic nevytáhnu a sem z toho odrovnanej.Při představě,že bych tahal takovejch ryb jako ty,tak už se ani nezvednu z postele:)Včera sem na Orlíku objevil sumejše přes 180 čísel.Pod vymletym břehem-hlídá si hnízdo.Je hodně agresivní.Věřim,že by stačil jeden nához a byl by tam,ale nechal sem ho být.Hodinu sem si ho prohlížel metr od něj.Snad ho tam neobjeví bojkaři,kterejch je kus od něj požehnaně.
sidla: nechápu jak to ten člověk dělá,…bomba!
feederman: Také gratuluji, opravdu krása :)
casper: no ty jsi fakt ďábel, protože máš z pekla štěstí :-D nádhera fakt :-)
kubas: Gratulace, krásná ryba…
Scanix: Urcite, ted uz jen ta nenasytnost a chti zvedat latku, ale ze lapnu dva albiny, tomu bych pred sezonou neveril ;) Diky :)
mvincik: Tak jsi se dočkal, konečně ryba, o kterou stojíš ne?!!! Gratulka!