Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Pátek 5. července 2013 v 19:22® Scanix
Scanix
Datum lovu: 5.7.2013 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem po poledni navstivil kolegu (Jaka) a vyrazili jsme spolecne k vode. Musim rict, ze mi i behem te chvilky ukazal, jak se spravne lovi na gumy slizouni, dva vyndal, jeden odjezd, zatimco ja jsem slabe kontroval zlomenym trojhakem, fakt nevim, jak dnes ty ownery vyrabi. Pak jsem ukazal, jak je treba obetovat dva woby po sobe a zavrsit to nekolika gumami, aby se vodni bozstva smilovala a nechala mi chytit aspon par bolinku. Cestou domu jsem pak jeste vythrilloval prvni letosni stiku na thrill, byl to fakt thriller bez lanka :-(( A povedl se zase pekny tloust ±50. Sumici se mi vyhybaji, protoze v zaveru jsem povodil dva vzrostle tolstoje neco pres metr jak jinak nez za sako a byl jsem rad, ze vyrizli a nemusel jsem se s nimi mordovat ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img99944.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img99945.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img99946.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img99947.jpg
(0) (3) Komentáře k příspěvku: (3)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Sobota 6. července 2013 v 10:25

kubas: No ono to není moc o kompromisech. Zkrátka buď a nebo :-).

• Sobota 6. července 2013 v 10:18

Scanix: jj, minule mi jej ohlo mimco tak 80, ted se ulomil, tak ti nevim, vetsi tam dat nechci, to uz by zabilo wobler

• Pátek 5. července 2013 v 19:24

kubas: No na Ownery bacha, taky jsem se letos spálil, naštěstí jen doma, ale i tak…

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.