Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Neděle 30. června 2013 ve 22:39® casper
casper
Datum lovu: 30.6.2013 | Revír: Svazový | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska jsem si zase dal…začal jsem ve 3 a házel jsem až do 21, byla to pěkná procházka, prošel jsem co šlo, jak řeku, tak rybník…šel jsem po candoších, ale velkou nástrahu dneska nikdo nechtěl. Vyměnil jsem jí za mého oblíbence a hned přišly alespoň záběry. Popadalo pár okounů a cestou domů se mi na toho prcka pověsila tahle kudla 53 cm. Příjemný adrenalin na cestu domů, po těch prutohodinách krásný zážitek, pár foteček a zamávala ocasem…ale byla to dřina! btw: o tom štěstí, že to měla tak krásně za krajíček ani nemluvím, na 3 cm smáčka lanko fakt nedávám :-D

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img99771.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img99772.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img99773.jpg
(0) (10) Komentáře k příspěvku: (7)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Pondělí 1. července 2013 ve 13:32

Beda155: Kluci diky za info! Sem tam se na neco zeptam jsem zvedavej jak malej kluk:):)

• Pondělí 1. července 2013 v 10:17

HaD: Beda155: neváznoucí dost na hraně – jsou moc velké háčky. Casper: v té kalnějši vodě mi to přišlo jako dobrý nápad :)

• Pondělí 1. července 2013 v 8:56

casper: Beda155> díky :-) já s tímhle smáčkem chodím trochu jinak, takže na něj dávám jenom tu klasickou hlavičku :-)

David H.> jojooo to máš recht :))

Bigpista> musím si objednat ty větší v téhle barvě, teď koukám, že na ně David chytá a já na ně nějak asi zapomněl :-D

• Pondělí 1. července 2013 v 8:18

Bigpista: Pěkně! Krůtí brk, toho smáčka by ti měli zakázat. V tvých rukách je to docela zbraň :)

• Pondělí 1. července 2013 v 0:36

Beda155: Casper: dalsi nadhera! Co clovek nachodi km, hodin a kdyby se nesetmelo chodil by dal..!muzu se zeptat k tomu SSR 3 RH da se pouziti jigovka stand up? Nebo bys dal pouze klasiku! Chytam pouze ze brehu. Diky! David pouzil taky klasiku jak jsem si vsiml. A nebo jsem se sekl v nastraze.

• Pondělí 1. července 2013 v 0:17

HaD: Když se Ti to líbí :)

• Neděle 30. června 2013 ve 22:40

casper: to sem dobrej dement že jsem si to omylem sám laiknul :)))

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.