Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Čtvrtek 27. června 2013 v 10:41® Beda155
- Datum lovu: 27.6.2013 | Revír: Vltava-Praha | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní cca 6hod ranní osm krásnejch pruhadců z toha dva třicátníci.Všichni plavou dál! Ještě jednou dík (Jepice)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
casper: David H. sorry to jsem samozřejmě vyvolal já…tady na tý fotce to ještě tak nevypadá, ale někdy mi tohle držení okounů příjde prostě dost drastický to je vše :)stejně, ať si dělá každej co chce :)))
Beda155: v poho ;)
Beda155: Casper: mas pravdu s tou cestinou sem na 4 ale( říkal) to byl překlep a to nelíbí hmmm- tak ružovej smajlík není …
HaD: Takže úplně na pohodu a za mě palec nahoru. Nevím, kdo odpor k tomuhle držení vyvolal, ale je fakt nesmyslný
HaD: Casper: Když je podepřenej prsty na břiše, tak to ničemu nevadí.
casper: Beda155> hele mě je to celkem jedno, jen jsem ti napsal svůj názor, to ale neznamená, že se tím musíš řídit ;) ono čím je ta ryba těžší, tím větší je riziko že jí něco uděláš, když jí budeš takhle držet ;) doporučuji zopakovat pravidla pravopisu!! :))))
Beda155: Casper: taky diky .Noo mas recht me se to taky nelíbý?! Řykal sem si ze to bude mit spatnou reakci,kdyz já to videl na fotce Leontýna s Davidem H. a vpoho nooo tak uz to odemen neuvidis:)!
Beda155: Bigpista: diky mooc ,,pouze okouni " :)ale potesi!
casper: rybky pěkný…já jen nemám rád to vylamování tlamky, příjde mi to uplně zbytečný…takže palec nahoru nebude :)))
Bigpista: Krasavci!