Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Úterý 25. června 2013 v 16:09® _Beny
_Beny
Datum lovu: 22.-24.6.2013 | Revír: Lomnice | Způsob lovu: Přívlač

Tak 3 denní pobyt na chalupě se rovnal 3 dennímu snažení o ulovení ryby. V průměru 6 hodin denně u vody + sběr rousnic a nějaký práce okolo chalupy.
V sobotu jsem chytil štiku, bohužel při pokusu o vyfocení ve vodě se mi vyháčkovala, velikost cca. 50 cm.
Neděle nebyla o moc lepší, 11 cm woba šluknul tloušť, objel ostrůvek a omotal se kolem něj do křoví. Nezbylo mi než si sundat boty a kalhoty a dojít si pro něj do řeky, něž jsem k němu došel byl pryč :-) . Ten den jsem do vody musel ještě 2×, jednou dokonce na Adama :-D .
Pondělí už nepřineslo vůbec nic, celou dobu pršelo nebo poprchávalo i přes to jsem zkoušel něco přemluvit, nepodařilo se. Během těch 3 dnů se počasí slušně měnilo, pokles o 20 stupňů. Přidávám pár fotek ze včerejška.

Tento příspěvek byl editován 25.6.2013 16:10:32 uživatelem _Beny.
foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img99623.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img99624.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img99625.jpg
(0) (4) Komentáře k příspěvku: (2)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Úterý 25. června 2013 v 16:30

_Beny: Toto je zrovna úsek říčka a tůně. Níž po proudu už je řeka podstatně širší bez tůní a pak zase přechází v menší tok, procházel jsem asi 3 km. Není tu tolik lidí, vlastně jsem nepotkal žádnýho rybáře za celou dobu v této části řeky. Cílová ryba štika, candát. Večer jsem zkoušel sumce. V těch tůních bych měl asi spíš zkoušet okyše.

• Úterý 25. června 2013 v 16:19

HaD: Krásná říčka!

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.