Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Středa 19. června 2013 ve 13:36® sidla
- Datum lovu: 19.6. | Revír: Morava | Způsob lovu: Přívlač
sumci na nás serů,aspoň ti boleni jsou při chuti. ve dvou 11 ryb,něco spadlo.za 3 hodky pro nás úspěch kéž by se tak dařilo aj na vouscích.po včerejší zjištěné nadváze jsem dnes postřehl že mi padají vlasy a začínám plešatět
Tento příspěvek byl editován 19.6.2013 13:37:30 uživatelem sidla.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
sidla: sethy: sz
sethy: Ty vole, s těma fotkama neblázni, už tak tam chodí lidí jak sra… to že chytáš v zakázaném rači nezmiňuju (od larsenů to 50m není ani náhodou – značka byla až kus za něma, bacha na to pár lidí už na to doplatilo).
sidla: nene nemusíš, 15–40g prut, 20 šnůra s 30 fluocarbonem.jednoho jsem podsekl za ocas (jak se minul) a myslel jsem že je to sumec, celkem jsem aj proklínal nevyměněné trojháky na thrilovi a ten návazec :-D taháme to po proudu,takže to jde lehko........ já??? já a sežrat? :-D je to děs s ňou, nechce jest nic,a navíc už je po záruce :-D chybí jí síla na hody, hází o 5m míň a na rybách to je znát
cormoran: Hele, že ty tý svý mladý všechno sežereš? Podívej, jak je hubená:-))
casper: to chce asi tvrdou výbavu do takovýho proudu že? já mám s tím proudem problémy ve všech stylech chytání :-D