Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Úterý 18. června 2013 ve 13:33® lunimus
- Datum lovu: 16.6.2013 | Způsob lovu: Přívlač
Konečne nadišiel deň, kedy môžeme vytiahnuť voblery, gumy, rotačky … vyrazili sme skoro ráno na Biskupické rameno. Voda krásna, len je tam toľko popadaných stromov, že sme vláčili len gumy a každý z nás ich tam „zopár“ nechal … Voda je takmer panenská, kedže bežní rybári dnes nejdú na revír, kde majú auto ďalej ako 10m … tu treba najskôr zdolať cca 1km od auta k začiatku revíru. Následne sme sa húštinami predierali, kým sme našli aké také miesto na 3–4 náhody a ideme ďalej. Prebehli sme dohromady cca 10–15km, ale za celý čas sme našli len 3 miesta, kde brali ryby. I to sme čakali, že to bude kus lepšie. Všetky ostrieže boli max 20cm … a že by sme ich chytili extra veľa sa tiež nedá povedať. Každý tak 5–8 rýb.
Poobede som ostal sám – chalani sa chystali ešte navečer na iný revír, čo zas nevyhovovalo mne a tak som si šiel ešte povláčiť na Malý Dunaj. Prebehol som ďalšie cca 3km a ani ťukanec. Už som to chcel vzdať, keď som si ešte povedal, že hen tam to vyzerá zaujímavo, tam to skúsim a pôjdem domov. To miestečko bolo tak zaujímavé, že som tam v priebeho hodiny vyvláčil 6ks jalcov v rozpätí 50–55cm a rovnaký počet boleňov vo veľkosti 60–75cm … a to bol môj krásny záver dňa
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
HaD: To jsou úžasní tloušti a boleni. Gratulace!