Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Neděle 16. června 2013 v 16:47® HaD
- Datum lovu: 16.6.2013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Kdyby se se mnou včera někdo měl chuť vsadit, že nechytneme ve dvou dvacet štik, šel bych do toho. Ó jak jsem se mýlil! V pět ráno, po půlhodině lovu, jsem neměl ani já ani Leoš záběr! Ryby neměly ani náznak zájmu. A to jsem čekal, že do pěti budeme mít každý dvě až tři. Pak jsem konečně dostal prdu do velkého smáka a vcelku zhnuseně rybu táhl s tím, že je to kudlička. A ejhle – vyklubal se z toho okoun 35+. Zapózoval ve vodě pro dvě fotky a spadl. Pak jsme začali blbnout s povrchovkami a každý jednu štiku vytáhl. Já na žábu, Leoš na popíka. Zbylé útoky, kterých bylo mezi 15–20 neskočili zaseknutím a ryby vždy minuly. A některé i pěkné. Pak jsme nasadili duťáky a trošinku se to rozjelo to – vytáhli jsme ještě čtyři štiky a asi tři okouny, z toho jednoho opravdu pěkného. V kombinaci s neváznoucí jigovkou od Boba je to fakt luxusní chod.
Zrazené štiky od povrchovek jsem ještě zkoušel vydráždit mezi lekníny na speciální montáž – velký smák pouze na dropshotovém háčku (dá se chytat i mezi lekníny a nevázne to), ale jen se dvě přijely podívat, nevzala však žádná. Ale chodí to neuvěřitelně a asi se tomu začnu věnova. Fakt mazec. Po obědě jsme ještě podráždili pod jedním jezem okounky a teď jdu chrupkat. Moc jsem toho nenaspal
PS: fotek je hodně, byl s námi brácha s profi okem, tak jsou ty fotky fakt bezva
(až na toho okouna brzy ráno – byl daleko a ještě tma :-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
HaD: V kamenech to pomáhá, v klackách ne. Mě ale spíš baví, že to zlepšuje chod – trochu do „woblerovata“ :-) alespoň u několika nástrah, které jsem s tím chytál. Vím třeba jistě, že duťáka už na jinou nedám.
Prichy: „V kombinaci s neváznoucí jigovkou od Boba je to fakt luxusní chod.“ ehm a přichyho ;-) v tom se dost často chybuje :-D. Zajímá mě jak jsi na tom s váznutím? Mě připadá, že tak 3:7 je to lepší oproti klasice a to už kurva ušetří něco smáčků nebo jiných gum.