Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Čtvrtek 6. června 2013 ve 21:25® HaD
HaD
Datum lovu: 6.6.2013 | Revír: Otava 2 - pole

Dnes jsem se byl podívat na chatu, jak jsme dopadli. Chtěl jsem jí vyfotit. Bylo tam asi 25 cm. Ale cestou jsem měl zážitek, který mi záměr vymazal z hlavy. Uprostřed pole byl velký živý kapr. Okolo 80 cm. Odnesl jsem ho do řeky a v pohodě odplul. Jen procházející pán na puštěním kroužili hlavou a možná kroutí ještě teď. Zítra mne čeká ostrý úklid…

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img99107.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img99108.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img99109.jpg
(0) (16) Komentáře k příspěvku: (14)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Pátek 7. června 2013 v 9:40

HaD: To jednoznačně

• Pátek 7. června 2013 v 9:23

Morochor: Máme přece ryby rádi:-)

• Pátek 7. června 2013 v 9:19

HaD: Morochor: super!!!!!!

• Pátek 7. června 2013 v 8:55

Morochor: Kapřík krásnej…jednu osmdesátku se mi taky včera povedlo zachránít. Včera sem s kámošem vyrazil zachranovat ryby z tůní, který se tvořej jak opadává voda v okolí Berounky, přenesli jsme pár pár pěknejch kaprů, nějaký cejny, spousty plotiček…sleduju to už od středy, při menších povodních v roce 2011 tam uhynulo mraky ryb:-( Ale málem sem si zadělal na pořádnej průser, protože je na to prý potřeba zvláštní povolení, jak mi sdělili chlapi z MO když se k večeru taky dostavili…nastěstí byli rozumní a nechali si vysvětlit, že děláme to co oni. Dnes jdeme pokračovat, už pod záštitou MO. Ryb jsou tam mraky a už se začínají objevovat řezníci co to mlátí hlava nehlava. Smutný je, že se v těch tůních ryby vytíraj na trávu, která bude za pár dnů suchá:-(

• Čtvrtek 6. června 2013 ve 22:52

sethy: HaD: je to těžko, páč 99% českého národa je takových, bohužel…ale pár jiných nás je :)

• Čtvrtek 6. června 2013 ve 22:42

Zerone: Ať Ti jde úklid dobře od rukou! Obávám se, že takových zážitků bude teďka plno. Rybářů jako Ty méně, ovšem s jistotou tu budou tací, kteří si ukroutí makovice…

• Čtvrtek 6. června 2013 ve 22:22

HaD: Tak díky chlapi za pochvalu. Mě by ale fakt nic jiného nenapadlo. A to i v případě, že by to byly plotičky. Odnesl bych je stejně tak…

• Čtvrtek 6. června 2013 ve 22:00

dravec99: já bych teda udělal to samé sem zastámne chyt a pust ;)!!! a at si o mě myslí kaz´ždej rybář co chce!

• Čtvrtek 6. června 2013 ve 21:55

dravec99: David H. udělal si dobře a ten chlap at si myslí co chce máš můj obdiv to by udělal málo kdo ;)

• Čtvrtek 6. června 2013 ve 21:55

HaD: Macek: ale prdlajz. To by snad udělal každý rybář! Měl by!!!

• Čtvrtek 6. června 2013 ve 21:41

macek2: kapr měl sakra štěstí že narazil na normálního člověka,david jsi kalibr

• Čtvrtek 6. června 2013 ve 21:36

HaD: Sethy: lidi to maj holt jinak. Ptal se mě a já mu řekl, že by bylo nefér si tu rybu vzít. Že to není správné. Že kdybych ho chytil, tak by to bylo něco jiného. Ale že bych pustil stejně , protože taková ryba činí revír atraktivním. No, bejt to robot, tak točil hlavou kolem osy :)))

• Čtvrtek 6. června 2013 ve 21:29

Scanix: Jini na ne s vidlema ci krumpacem a ty to poustis :) I tady chlapci na polich nahaneli rybky, i tu nasi klubovku to vyplachlo, slo vic jak pul metru pres hraz, takze je ted otazka, co slo s vodou do potoka…

• Čtvrtek 6. června 2013 ve 21:27

sethy: Víc takových jako ty.

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.