Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Úterý 4. června 2013 v 19:17® casper
casper
Datum lovu: 4.6.2013 | Revír: Pražský | Způsob lovu: Feeder

Dneska jsem si odpoledne skočil na tři hodinky na rybačku. Začátek naprosto standardní (alespoň u mě), v půlce cesty jsem se otáčel a jel domů pro podběrák, který jsem zapomněl, prostě klasika, to mi to zas půjde…Když jsem přišel na rybník, kde jsem chtěl lovit, byla samozřejmě uzavřená celá oblast, tak jsem po pár vteřinách přemýšlení přejel na nedalekou louži, kde se mi ale už několikrát moc nedařilo…Nevadí, zkusím to prolomit, červíky jsem dneska naštěstí měl :-)) ) Vybral jsem si místo na návětrné straně, fučák dobrej no, ale věřil jsem, že tam ryby budou. Záběry přišly hned na první nához. Několik pěkných plotic, cejnků malých a pak se ozvaly pelety!! No a pak už to jelo :-)) ) Dva kapři 40 cm a pak dva krasavci, kteří už pro můj feeder byli dobrými soupeři 51 a 54 cm. Po delší odmlce jsem si to „naskok u vody“ zase pěkně užil. Jen ty poznámky místních jako: „Ty ho pustíš jo???“ achjo :-D

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img99042.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img99043.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img99044.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img99045.jpg
(0) (4) Komentáře k příspěvku: (4)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Čtvrtek 6. června 2013 ve 22:29

regulus: casper> když tys s tím Pražským revírem v záhlaví nahrál na smeč … :)))

• Středa 5. června 2013 v 8:34

Bigpista: Pěkný!

• Úterý 4. června 2013 v 19:25

casper: regulus> no to je vtipný teda :-D

• Úterý 4. června 2013 v 19:22

regulus: Kdes byl, na Botiči nebo na Vltavě??? :)))

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.