Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Středa 29. května 2013 ve 14:12® casper
- Datum lovu: 28.5.2013 | Revír: 401007 | Způsob lovu: Feeder
Včera jsem si už od začátku koledoval o to krásné zero, které se mi samozřejmě nakonec i povedlo
Tento příspěvek byl editován 29.5.2013 14:12:34 uživatelem casper.chtěl jsem mrknout na revír, u kterého jsem se byl už dvakrát kouknout, ale jednou byl zamrzlý a podruhé zavřený kvůli závodům, které se konaly o víkendu…No vůbec jsem netušil kam si sednout, na hladině pohyb žádný, tak jsem se prdnul hezké místečko, připravil si krmení a zjistil, že jsem všechny živočišné nástrahy jako červíky a hnojáky nechal doma!!! No nic, řekl jsem si, že to odchytám s peletkama, alespoň to bude klidnější
no klidný to bylo, ale až moc…"mrtvé š-pičky" se rozhýbaly pouze jednou, krásnej záběr, ale po dvou hodinách čumění bez pohybu jsem na ten záběr jen nevěřícně čuměl, pak jsem si říkal, že to je přejezd a když jsem zaseknul, objevila se nad lovným místem obří vlna a to bylo vše
)) no tak snad příště, ale bylo fakt hezky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
casper: David H. jojo tenhle víkend jedu zas, tak můžem něco vymyslet :-)
HaD: LOL :-) Nejedeš o víkendu na jih? Budu na „polojihu“, kdybys měl chuť se stavit.
casper: David H.> to máš pravdu :) člověk si mnohem více uvědomuje, jak krásně u té vody je :) horší je, když pak dopadneš jako já, že máš záběr a místo toho abys sekal čumíš jak puk, jestli je to vůbec pravda :-D
HaD: Někdy je to skoro lepší, když neberou. Člověk alespoň může vnímat tu krásu okolo sebe…