Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Sobota 25. května 2013 v 16:30® casper
- Datum lovu: 25.5.2013 | Revír: KYJÁK | Způsob lovu: Feeder
tak jsem nahodil, zmoknul a vzteky málem zlámal pruty, takže místo chytání ryb sedím doma a samozřejmě že už neprší…fakt super den!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
casper: jepice: dobrý story :-D to jsem tak zase neskákal, ale štvalo mě to :-))) čekám doma až se to trochu vyjasní, připravil jsem si pěkně krmení a když jsem o u vody všechno rozbalil a nahodil, začaly padat kroupy, tak jsem to zabalil a jel domu no :))) poslední dobou si říkám, jestli nebudu chodit spíš plavačkou, abych toho netahal tolik :))) to mě přivádí na myšlenku, že bude za chviličku zahájení, tak je jasný za co vyměním feedery a těžkou tašku :)))
jepice-zruseno: Nejhorší vztekání jsem zažil na orlíku na říčkách, kdy všichni tahali cejny a kapry, jenom jeden pán nic, tak že to přehodí. Zjistil, že tam visí, tak si udělal obligátní procházku doprava a doleva a pak to urval. Navázal, nahodil znova, všichni kolem něj tahali rybu za rybou, jemu to nebralo, tak se po nějaký době zvedl, zjistil že zase visí, …, navázal nahodil a zase nic. Když potřetí zjistil že visí, tak mu ruply nervy, začal sprostě nadávat, lomcovat prutem, kterej jako napotvoru prasknul a ulomená půlka při tom lomcování lítala na tom vlasci nahoru a dolu. Tak s tim s další vlnou nadávání dvakrá rubnul do těch šutrů, nějak se zabalil a šel domů. Pak jsem taky zažil pána, kterej chytl kachnu, ta mu s tim plavala, běhala po břehu a dvakrát vzlítla a když jí konečně zdolal, tak si u toho omylem zlomil prut. Oproti tomu je nějakej ten deštíček prkotina. My s tatínkem nandali pláštěnky a šli večer muškařit, sice moc nebraly, ale i tak jsem spokojen.
HaD: Zajed Na pivko:)
Sea Lion: to chápu…
casper: jsem se těšil celej tejden no :-D
Sea Lion: vztekat se u vody???…DDDD
Draky: Ja to znam obracene…chytal jsem s bratrem 6 hodin v desti s tim, ze to prejde :D
jepice-zruseno: nejseš z cukru ne? :-D