Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Čtvrtek 16. května 2013 v 17:15® HaD
- Datum lovu: 15.5.2013 | Revír: Pstruhovka
Další letošní návštěva pstruhovky, resp. několika pstruhovek začala šťastně, aby hned nastoupilo dvojité neštěstí, které mi skoro vehnalo slzy do očí. Na třetí hod jsem vysmáčkoval velikého duháka. Adrenalinový souboj dopadl na jedničku – vsítil jsem ho
Tento příspěvek byl editován 16.5.2013 17:28:04 uživatelem HaD.Když jsem ho ale chtěl pustit, objevil se ve vodě krvavý oblak a hodil břicho vzhůru. Osud měl zpečetěn. Po vyfocení na břehu jsem vzal do ruky prut a můj miláček Pezon byl zlomený. Asi jsem na něj v trávě šlápl. Zamáčkl jsem slzu a vzal náhradní prut a pokračoval. Celkem štěstíčko, protože obvykle dva pruty nevozím, ale nevím co mě to včera napadlo, že jsem si vzal náhradní. Asi předtucha. Následně jsme se přesunuli na jiný revír, kde jsem si zažil smáčkovou rybářskou a duševní nirvánu. Chvílemi by člověk ani nechytal a kochal se… Zkoušel jsem ledacos a na větší ryby se mi překvapivě neosvědčila nymfa, ale buclatý mikrosmáček s vidličkovým ocáskem. Odpoledne ještě následoval přesun na další revír, kde jsem přišel o dva velké duháky a jeden se povedl Kosatkovi. Luxusní den zakončený pádem na hubu, protože zhruba 15 km tůra trvající zhruba 12 hodin, mnohdy horolezecká, vodní atd. mě totálně odpráskla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
casper: koukám že bylo veselo :-) tak to má být, až na ten zlomený prut :-(
HaD: Skoro jako rybka vypadá, ale je jaksi neživá :-) Prut hodně bolí. Byla to moje nová srdcovka…
Scanix: Na rybku :) na zpecetenej osud :P a na proutek :(