Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Pondělí 13. května 2013 ve 12:30® sidla
- Datum lovu: 13.5.2013 | Revír: Morava | Způsob lovu: Feeder
dneska od 8 do 12 na řece, voda zdvihlá,kalná,chvílama plná bordelu,skoro nechytatelná,ale u soutoku se to dalo. pár záběrů,pár parem (fotky z mobilu,jen ve vodě a pryč),jeden sumík na prutě dle slizu co mi zbylo po něm,…slabota
Tento příspěvek byl editován 13.5.2013 12:31:29 uživatelem sidla.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
sidla: casper-já z jara taky kupoval,ted si tu hodinku po dešti po dešti udělám a mám na cca 3 vycházky vystarané. mě to na ty kupované šlo,ale to jsem chodil na kapry,bílou rybu.
casper: sidla> hele mě ty žížaly letos vůbec nefungujou, nevím jestli je to tím, že kupuju v krámě ty dendrobény nebo čím, ale vubec mi to na ně nejde…
sidla: casper-jojo žížala,ale strašně jemné záběry,chce to pořádnou dávku trpělivosti:-)určitě najdeš vodu kde na ně,David tě třeba veme s sebou někdy:-)
jepice-zruseno: Taky si myslím, že třeba v Praze na Vltavě ty parmy jsou. Když jí ale vidím, tak je to většinou když jí chytne někdo jinej. Myslím ale, že kdybych vytrvale fídroval, tak by naděje byla.
bjucek: casper- řek máš kolem sebe dost a pořád chodíš na rybníky
HaD: Parma je srdcovka!!!
casper: prej slabota :-D kéž bych měl někde poblíž řeku, kde se dá parma chytit :-( jedna ryba by udělala z dlouhé vycházky neskutečný zážitek :-( gratuluju :-) asi žížala že? :-)