Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Čtvrtek 9. května 2013 v 8:26® casper
- Datum lovu: 8.5.2013 | Revír: Pragueurbanfishing | Způsob lovu: Feeder
Tak včerejší vycházka s mistrem bjuckem dopadla jako vždy drtivou porážkou mých rybářských schopností
ryby braly poměrně poctivě, podařilo se mi vytáhnout cca 15 cejnů všech možných velikostí a nakonec jsem přemluvil i tohohle krásnýho kapříka
Ryby už mají z té teplé vody pěknou sílu, takže zdolávačky jsou čím dál zajímavější
Na klasickou položenou s rohlíkáčem byly sice dva záběry, ale dost opatrné, ryba to nedobrala…jinak parádička a půjdem zas
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
casper: Fryw> ale néééééé :-)))) zas tak vychytaný to nemám :-D já to mám zas obráceně, já bych chytal radši ostroretky, než tyhle kapříky :-D
Fryw: casper> řekni rovnou že se to prostě musí umět :-) Já moc na „kaprovy“ vody teď nechodím. Stojáky soukromý v okolí, tak chodím na řeky na tlouště, ostroretky atp. Tam když daj kapry, tak jsou do týdne pryč… Na kapra bych musel 16 km autem, k řece to mám 3 km, tak je to jasny. Ale chtělo by to…
casper: David H. > taky jsem koukal, jak pěkně to vypadá, přitom takovej ten nejprovařenější pražský stoják :-D
Fryw> to mě už se letos povedli fakt pěkný, dokonce jsem atakoval hranici 70, ale jen atakoval, na překonání musím ještě počkat :-D ale fakt sedim u vody často noooo :-)
Fryw: Pěknej kapřík. Na takovýho letos teprve čekám, samý pod…40
HaD: Hezké místo :)