Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Čtvrtek 9. května 2013 v 8:26® casper
casper
Datum lovu: 8.5.2013 | Revír: Pragueurbanfishing | Způsob lovu: Feeder

Tak včerejší vycházka s mistrem bjuckem dopadla jako vždy drtivou porážkou mých rybářských schopností :-D ryby braly poměrně poctivě, podařilo se mi vytáhnout cca 15 cejnů všech možných velikostí a nakonec jsem přemluvil i tohohle krásnýho kapříka :-) Ryby už mají z té teplé vody pěknou sílu, takže zdolávačky jsou čím dál zajímavější :-) Na klasickou položenou s rohlíkáčem byly sice dva záběry, ale dost opatrné, ryba to nedobrala…jinak parádička a půjdem zas 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img98290.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img98291.jpg
(0) (2) Komentáře k příspěvku: (5)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Čtvrtek 9. května 2013 v 15:38

casper: Fryw> ale néééééé :-)))) zas tak vychytaný to nemám :-D já to mám zas obráceně, já bych chytal radši ostroretky, než tyhle kapříky :-D

• Čtvrtek 9. května 2013 v 15:37

Fryw: casper> řekni rovnou že se to prostě musí umět :-) Já moc na „kaprovy“ vody teď nechodím. Stojáky soukromý v okolí, tak chodím na řeky na tlouště, ostroretky atp. Tam když daj kapry, tak jsou do týdne pryč… Na kapra bych musel 16 km autem, k řece to mám 3 km, tak je to jasny. Ale chtělo by to…

• Čtvrtek 9. května 2013 ve 14:21

casper: David H. > taky jsem koukal, jak pěkně to vypadá, přitom takovej ten nejprovařenější pražský stoják :-D

Fryw> to mě už se letos povedli fakt pěkný, dokonce jsem atakoval hranici 70, ale jen atakoval, na překonání musím ještě počkat :-D ale fakt sedim u vody často noooo :-)

• Čtvrtek 9. května 2013 ve 14:08

Fryw: Pěknej kapřík. Na takovýho letos teprve čekám, samý pod…40

• Čtvrtek 9. května 2013 v 10:48

HaD: Hezké místo :)

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.