Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Pondělí 6. května 2013 ve 21:35® HaD
HaD
Datum lovu: 6.5.2013 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Feeder

Tak dnešní pokus o parmu opět lichý. Qodě jsme dorazili až v 19:45, což čas není špatný ale čas lovu byl poměrně krátký. Holky tam hopsaly, ale žádný ze záběrů jsme netrefili. Jen dva tloušťáky. Jsou pěkně nacpaní jikrami a mlíčím, takže velmi opatrně ve vodě vyháčkovaní a puštění. Foto jen rychlovka…

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img98246.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img98247.jpg
(0) (5) Komentáře k příspěvku: (6)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Úterý 7. května 2013 v 10:54

HaD: Tekoucí nebo stojatá – v tom není rozdílu. Btw. chodím teď s 0,25 vlascem, aby to bylo rychlé.

• Úterý 7. května 2013 v 9:29

Libor: David H: no jo, já jen tvrdím že to hájení tekoucích vod do 16.06. mělo něco do sebe. Chytneš rybu, těžko to rozdejchává a pak třeba kvůli špatné kondici ani do tření nenajede. Nebudu moralizovat, letos už jsem byl u řeky chytat taky.

• Úterý 7. května 2013 v 0:03

HaD: Libor: nejdřív tak koncem měsíce, nebo ještě déle. Voda je studená a hlavně dlouho byla. Období jejich tření u nás dobře znám, leta je pozoruju. Navíc v období výtěru jí nechytíš. Kdysi jsem se o to snažil a bezvýsledně.

• Pondělí 6. května 2013 ve 23:28

Libor: Parmy se těd třou nebo půjdou do tření, proto bych je nechal v klidu.

• Pondělí 6. května 2013 ve 21:45

HaD: :-))))

• Pondělí 6. května 2013 ve 21:38

Draky: njn kdyz tam hopskaj holky, tak neni divu, ze netrefis zaber :D btw: vim jak si to myslel, ale nedalo me to :D

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.