Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Pátek 3. května 2013 v 8:23® mesyg
- Datum lovu: 28.4.13 | Revír: svratka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Ahoj lidi, jmenuji se Pavel M. Brno.Jsem tu nový.Hlavní důvod proč jsem tu je zda by mi někdo zvás zkušenější nemohl říct co je to za rybu.CHytl jsem ji na plavanou na žížalku.Měřila 24 cm.Nad tlamičkou na každé straně menší fousek.Pigment trochu jak pstruh.Foto je hrozný ,je to focený telefonem.Dík .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
mesyg: Ahoj,dík za nazory .tipoval jsem taky ježdíka ale ta velikost a ty fousky i to zabarvení mě mátlo.Možný je vše dnes na svratce 1(jordán)jsem nachytal asi 7 karasů nejmenší 35 a dva znich měli na jedné straně fousek taky.Jak říkal můj otec,dnes v těch vodách šuká kamen cihlu.Ještě jednou dík a ať se daří.až chtnu něco zajímavého tak se ozvu. zdarec pánové a dámy.
Cudla: Švec(ježdík),ale žádnej prťavec.Krásnej nenažravec,ale fousky nemá
jepice-zruseno: Je to určitě ježdík, ale nevím kde vzal fousy a nevím, jak je možné, že takhle hodně vyrostl.
OBr: taky se přikláním k trofejnímu ježdíkovi
casper: nevím teda s tím fouskem…ale je to stopro ježdík ;-)
Tom 11: Taky bych řekl že Ježdík chytil jsem jich spoustu, ale 24 cm ? Neviděl jsem takhle velkýho :-)
(…Candouš…): Ahoj, já teda žádný odborník nejsem,ale tyhle ryby jsem chytal na Labi,myslím že jsou na omak jako okoun, takový ostrý..Jestli se nepletu je to tento druh http://www.naturfoto.cz/…e-18834.html JEŽDÍK OBECNÝ jestli se pletu tak mě opravte nebo rovnou zastřelte.:D