Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Středa 1. května 2013 v 19:09® HaD
HaD
Datum lovu: 1.5.2013 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

Dnes tak trochu smolný den se Scanixem v Boršově. Napřed jsem zaspal. Čardějnice se lehce protáhly :-) Pak jsem tedy s lehkou kocovinkou vyrazil, jenže jsem zjistil, že jsem se včera vůbec nepřipravil, takže ranní rychlopřípravka :-) Petr dorazil taky o něco později. Rybolovný start dobrý – Petr měl pár záběrů, já kulový :-D Po nějaké době jsem vytáhl sivena a Petr duháka. Nicméně bída. Pokus o přebrození však nastartoval smolařinu. Scanix to neustál a pěkně si zaplaval. Opráskl si mobil a totál promočený se jel domů převléci. Já mezitím tahal jen siveny. Když se vrátil, tak mu při náhozu asi po 15 minutách lovu prasknul vláčák v horní třetině. Lovu byl tedy konec. Noasím holt qodě neštěstí :-(( Já pak ještě potahal na smáčky a nymfy asi 10 sivenů a ještě dva duháky okolo 40 cm. Nebýt té smolařiny…

Pro jistotu jsem dnes vše fotil jen mobilem :-----)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img98094.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img98095.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img98096.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img98097.jpg
(0) (7) Komentáře k příspěvku: (2)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Čtvrtek 2. května 2013 v 9:28

HaD: Kdepaaak :)))

• Středa 1. května 2013 ve 21:23

dam: Klucííí, dobrý:-) ještěže jsem nejel:-) hlavně jestli jste stihli políbit mamky?

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.