Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Pondělí 29. dubna 2013 ve 12:02® Candatar
- Datum lovu: 27.4.2013 | Revír: Slezsko | Způsob lovu: Klasická položená
O víkendu menší vycházka k nejoblíbenějšímu revíru. Bylo krásně, pobyt u vody zpříjemnili 3 kapříci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
_Beny: Hele lepší než ho válet na betonu, šutrech, nebo asfaltu. I takový fotky jsem viděl. Ta tráva mi, až tak moc hrozná nepřijde, tim se lovícího nechci nijak zvlášť zastávat.Tato fotka popravdě nevypadá moc líbivě…
A co říkal Jepice s tim podběrák, tak právě v podběráku s většími oky se mi často kapr potrhal na hřbetní ploutvi, roztrženej hned za tou pilkovou kostí.
casper: Candatar> to si vychytáš :-) jinak ty násaďáci, to je kapitola sama pro sebe… :-)))
Candatar: casper: dobrá, uznávám, ta fotka vypadá fakt blbě. Paradoxně jsem ho chtěl prvně cvaknout v podběráku a říkal jsem si, že to právě bude vypadat blbě, ale když se nad tím teď zamýšlím, tak máš pravdu, bylo by to asi lepší. No co, chybami se člověk učí. Jinak ano, tohohle jsem zmasil, takže se nemusíš bát, že bych ho nechal tlouct sebou na zemi a pak pustil. I když chlapec spolupracoval pěkně a ani se nehnul :) jepice: jj ploutve měl rozervané dost, ony ty násadové ryby jsou celkově dost dorasované. Těm dvěma zbývajícím třeba chyběly i celé řady šupin a podobně.
casper: Jepice> taky asi záleží co máš za podběrák a jak s ním zacházíš :) já ty ryby fotím položený podběráku, je alespoň mokrej viď…
jepice-zruseno: Nevim no, ale v podběráku si ty kapři kolikrát akorát rozervou ploutve (což už tenhle trochu má). Myslím, že v tomhle případě je to úplně jedno, hlavně aby sebou zbytečně moc nemlátil.
casper: nechci rejpat.....ale zkus se příště zamyslet, jestli není zbytečný pokládat rybu na zem kvuli fotce…kolikrát stačí jí nechat na mokrém podběráku…ale tak jestli jsi ho zmasil, tak je to asi jedno, ale musíš sám uznat, že ta fotka vypadá debilně…