Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Neděle 28. dubna 2013 v 9:48® casper
- Datum lovu: 28.4.2013 | Revír: Lužnice/Stropnice/Můj rybníček :-) | Způsob lovu: Feeder
Včerejší vycházka na Lužnici v okolí Suchdola dopadla podle očekávání zerem…zkusil jsem dva fleky, včetně pískovny v Tušti, kde to teda ani nedrblo, na Lužnici alespoň pár záběrů, ze kterých ovšem ryba nebyla…po těžkém přemýšlení, kam se vydat padla volba opět na mojí oblíbenou Stropnici, kde se povedlo několik plotic, menší tloušť a pak jeden slušnější
Po příjezdu domů jsem chtěl zkontrolovat osádku našeho minirybníčka na zahrádce a tan přišel jako bonus karas, kterého jsme měli už 8 let před zvětšením rybníčku v takové malé louži, chlapec nám pěkně zmohutněl a je z něj nádherná ryba, takže mě hrozně potěšil! Tak víkend v Jižních Čechách je zamnou a odpoledne šup do Prahy
už se těším zase s kámošem na oblíbenou Berounku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
HaD: coby ne :-)
casper: David: já jsem a tu majdalenu taky myslel, ale nakonec jsem se na to vyprdnul.....ale mohli bychom tam v létě někdy zavláčet ;-)
HaD: Času míň a míň :(
TJSS: David Havlíček: to je škoda … Ale máš to sakra blízko …
HaD: Máme chatu u Majdaleny a řeku celkem znám. Poslední roky tam ale téměř nejezdím. Po povodních to byla velká tragédie…
TJSS: David Havlíček, casper: Jj od povodní i celkově, teď se chystají testy a odběry vody, leží to v hlavách naší MO, i když na poslední výroční schůzi byl pozván kolega z kraje a ten informoval o velice slušném a plném zarybnění lipanem a tloušti… Ale nevím o tom, že by se tu chytali. Nejvíce vím o štikách, ale ty jsou tradičně odnášeny jinými z jistých míst. Plotiček a ouklejek plno, okoun sem tam a kapr se tu moc neudrží… Mluvím o úseku od hranic z Rakouskem po rozvodí …
casper: TJSS: njn šel jsem naslepo vid…vůbec to tam neznám :-) ale náhodou na tom místě mi to dost drbalo :-)
HaD: TJSS: od povodní, že…
TJSS: Zdar, tak Lužnicw u výpustní roury z pískovny, tam je nula jistá, jinak Lužnice už není dávno co bývala, příště dej vědět:) Ukážu lepší místa :)