Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Pátek 26. dubna 2013 ve 12:49® casper
casper
Datum lovu: 26.4.2013 | Revír: Stropnice | Způsob lovu: Feeder

Dnešní první vycházka byla původně naplánovaná na revír Hájek – asi největší a nejbližší rybník v okolí. Po příjezdu jsme ale uviděli bagry, takže revír prochází revitalizací…Pře­sunuli jsme se tedy na slibnější místo na řece Stropnice. Vracáky, místama klidnější voda – ideál. Nejdřív se povedlo pár slušných plotic a pak přišel parádní záběr, ze kterého se vyklubal nádherný tloušť 42 (samozřejmě to není trofejní kus, ale téhle říčce mě víc než potěšil) Už se těším na večer na pískovny :-) Ale je tady krásně :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img97899.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img97900.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img97901.jpg
(0) (4) Komentáře k příspěvku: (3)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Pátek 26. dubna 2013 ve 14:18

jepice-zruseno: To je někde kolem Ostrolovského Újezda? Už jsem tam dlouho nebyl. Chodíval jsem tam na štiky, takovejch tloušťů tam byl ale renec a ještě víc nahoře pod Jílovicema v tich meandrech, jenže byli dost plaší. Zajímalo by mě, jestli tam ještě chodí tolik vyder.

• Pátek 26. dubna 2013 ve 13:37

casper: David> počásko už na to je :-D ale tahle řeka moc na koupání není :-D stejně to bude ještě studený :-D

• Pátek 26. dubna 2013 ve 12:55

HaD: Parádní tloušť, řeka i počasíčko. Co více si přát :-) Koupete se už? :-D

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.