Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Úterý 23. dubna 2013 v 18:16® HaD
- Datum lovu: 22.4.2013 | Revír: Potok | Způsob lovu: Přívlač
Vycházka na pstruhovku se opět povedla. Navštívili jsme jiný úsek "objeveného potoka. Ryb bylo ještě více, ale opět jen dorostenci. Přesto věřím, že se jednou ryba 40+ povede. Voda na to potenciál úživností podle mne má. Kdyby nás nezastihl déšť jak tropickém pralese, byl bych tam asi ještě teď
Nejúčinější byla rotačka, ale té jsem se vyhýbal. Poslední dobou mě baví nymfy – hnědá byla top barva. Věřil bych hooodně černé, ale nemám :-/
Fotky nic moc, foceno „krabičkou od mýdla“
Tento příspěvek byl editován 23.4.2013 18:17:42 uživatelem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
HaD: Když nebude tak lejt :)
Vláža: Příště snad alespoň toho třicátníka vydolujem:-)))
HaD: Třicet neměl žádnej ani naznakem:)
Scanix: Vazne peknej potucek ;)
revoke: Příroda a ryby jako z pohádky :o) Závidím ;-)
mvincik: Davide nechci nic říkat, ale třicátníci jsou podle mého na takovém potoku už velice pěkná ryba, nikoliv dorostenec.
Draky: David: diky za nabidku, ale bohuzel musim odmitnout :-( veskera pstruharska vybava je na chalupe a ta je 80 Km z ruky…musak bych mel doma nejdriv v nedeli vecer…mam u sebe jen povolenku a musky :-D … na stari to nehraj, urcite si jenom zlenivel pres zimu a ted se ti nechce prepnout na jarni „rezim“ :-D
jepice-zruseno: Není on to jeden z těch malých úživných pravostranných přítoků Lužnice, z nichž já znám jen MP části?
HaD: Draky: můžem jet spolu, jestli chceš. Třeba pozítří, nebo zítra ráno. Slejvák byl příšernej. Jirka měl boty plný vody. Chvílema to vypadalo, že jsou to kroupy. Voda má místama hodně míst na chytání, místy bída. A chce to chodi mimořádně potichu a občas po čtyřech, jinak vše splašíš. Já jsem už starej a nepohyblivej a tak toho hodně plaším. Nahrazuju to dlouhými hody, což je ale na prd. Za měsíc to bude konečná, až to zaroste.
HaD: Sethy: no nic moc :-/
Draky: hm…tebe vcera chynul dest a pritom ja byl par kilaku od tebe a mel jsem krasne slunicko…jsem mel asi stesti :D … jinak potok je to docela zajimavej, ale podle sirky se zda, ze se tam da ryba snadno vyplasit :) … je tam hodne mist na chytani nebo je to spis „prochazkova“ oblast? :)
sethy: Na krabičku od mýdla dobrý :)