Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Neděle 21. dubna 2013 v 19:45® HaD
HaD
Datum lovu: 21.4.2013 | Revír: Č. potok | Způsob lovu: Přívlač

Ačkoliv jsem dnes přislíbil odpoledne synovi, volání divočiny bylo silnější a vyrazil jsem s kamarádem po mnoha letech na pstruhy. Na potok, který mám vcelku nedaleko od svého bydliště. Jen pár desítek km. Absolvoval jsem úžasnou procházku okolo krásné vody. Ale ukrutně dlouhou a kdybych měl psát nohama, tak tady napíšu sotva „…“ :-) Rybky se nám celkem vyhýbaly, ono jich tam ani moc není, ale pár potočáků si nás zblízka prohlédlo :-) Inspirován několika posledními zápisy jsem dnes nefotil ryby, ale náladu u vody. I když jen střídmě. Přesto něco maličko vzniklo… A teď jdu umřít :-D

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img97733.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img97734.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img97735.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img97736.jpg
(0) (11) Komentáře k příspěvku: (4)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Pondělí 22. dubna 2013 v 0:16

HaD: Scanix: jde to blbě :)

• Pondělí 22. dubna 2013 v 0:15

HaD: Skwor: já fotit chtěl, ale přišla ryba a lovecká vášeň ti rekne „cvaknes až tu další“ to si řekneš několikrát, pak nedosáhneš k vodě a skončí to krajinkama :)

• Neděle 21. dubna 2013 ve 22:05

Scanix: Pekny to tam mate, kdyz on je problem lovit a zaroven fotit, nejak to nejde moc dohromady, to tak spis jen fotit a nebo jen lovit ;)

• Neděle 21. dubna 2013 v 19:53

skwor: Taky poslední dobou vytahuju foťák čím dál míň. I když je pravda, že toho času na ryby letos taky nějak moc není…

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.