Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Středa 17. dubna 2013 v 1:09® regulus
- Datum lovu: včera | Revír: to je fuk | Způsob lovu: Muškaření
No tak letošní zahájená neproběhla docela podle představ. Na všech řekách v okolí nebyl sice první stupeň povodňové aktivity, nicméně teklo tam tolik vody, že jet tam muškařit by byla slušně řečeno pitomost a navíc to reálně smrdělo studenou koupelí. Tak jako posledních pár let jsem se rozhodl uchýlit na takovej malej potok, kam moc lidí chytat nechodí. Bylo mi jasný, že hladina bude zvednutá, jen jsem netušil, že o tolik.
No nic, hodně dlouho to vypadalo na čistý zero, nakonec asi po X hodinách mě zachránil jeden průměrnej pstruh na mušku kterou jsem vyrobil z recese, šílenej papóch a na závěr mi spadla dost slušná ryba, co to bylo netuším, jen jsem zahlídl bílý břicho a viděl bych to na granuláča okolo 40 cm, ale to je jen spekulace. Asi jsem pokořil světovej rekord v počtu urvanejch mušek za jeden den, urval jsem jich asi víc než za poslední 3 roky a musím sebekriticky přiznat, že jsem podcenil přípravu, jinými slovy nic jsem nevázal, měl jsem jen zbytky z loňska a tak už jsem ke konci měl problémy, co těm rybám vlastně nabídnout.
Nicméně, přestože s rybama to žádná hitparáda nebyla, tak počasí bylo přímo luxusní na tričko s krátkým rukávem a když nešly ryby, tak jsem alespoň něco vyfotil a pokusím se potěšit vaše oči něčím trochu jiným než je granuláč vyválenej na zemi.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
regulus: David Havlíček> sice se ještě skoro nic nezelená, ale les byl doslova modrej podléšťkama, prostě JARO (možná i LÉTO) je tady. :)))
regulus: Fryw> nemusím mít všechno, na Jihlavu kdž už jedu tak jinam a když se to vezme dokola a kolem, tak po těch závodnících něco zbude, takže to třeba není takový zlo jak to na první pohled vypadá.
HaD: Hezký fotky. I bez ryb to má kouzlo
Fryw: Ještě si zkus užít Jihlavu. Od 17. do 19. května bude mezi Řeznovicema a Biskoupkama probíhat Světový šampionát v přívlači.