Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Pondělí 15. dubna 2013 ve 20:22® luckyway
-
Prvni letosni teckovani krasavci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
Prvni letosni teckovani krasavci
Všechny diskuze se automaticky kontrolují každých 120 vteřin
Polojasno až oblačno, v západní polovině Čech postupně až zataženo. Mírný západní až severozápadní vítr 2 až 6 m/s.
Slunce vychází v 05:03, zapadá ve 20:50
Aktuální vodní stavyPo | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Upravit profil | Nastavit jako domovskou stránku | Podmínky používání a ochrana osobních údajů | Reklama | Kontaktujte nás
COPYRIGHT 2002-2019 Veškerý textový a obrazový materiál je chráněným vlastnictvím internetového serveru Chytej.cz.
Rybářský server CHYTEJ.cz provozuje společnost Ouklej s.r.o., Jaurisova 515/4, 140 00 Praha 4, IČO: 07111738
luckyway: Mas velmi zkreslene info o lidech, kteri tady chodi na ryby. Never tem romantickym nesmyslum. Vrat se nohama na zem. Jinak preji hezkou sesonu Konec diskuse:-)
Mates(původní): Kdyby tohle viděl nějakej klubovej anglán, tak na tebe akorát plivne, ani bych se mu nedivil.....
luckyway: Mates – Je mi lito, ale tem rybam je to jedno, (akorat ta vlevo dole je ziva). ty uz o tom nevi. Ty co by to vnimaly jsem vetsinou vyhackoval ve vode.
Mates(původní): Ne. myslim ty tvoje vyválený ryby.
luckyway: Mates – k zbliti? Minis ten obraz, ktery vidis, kdyz se podivas do zrcadla?
luckyway: Jasan, to mi proste nedocvaklo :-)
casper: tak příště stačí napsat, že je to z UK a nikdo neřekne ani popel, naopak se budou lidi slušně ptát jak to tam chodí :-D
luckyway: Chlapci, nenechte se mylit. Chytam podle pravidel, zahajeni jsem mel 1st february.
Mates(původní): K zblití.....
lunimus: ne … on nema sezonu priskoro … on ide podla Julianskeho kalendara a ma koniec minulej sezony :-D
casper: masakr před zahájením :-D
kety.vydra: No nazdar.....
Draky: tady to nekdo nevydrzel :-D
HaD: Nějak brzo, ne?????