Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Středa 3. dubna 2013 ve 23:17® Zerone
Datum lovu: 1.4. 2013 | Revír: ÚHLAVA 6 | Způsob lovu: Muškaření

Udělal ohromnou radost, fakt pěkná pomlázka. Petrův zdar!

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img97303.jpg
(0) (0) Komentáře k příspěvku: (10)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Pátek 5. dubna 2013 v 16:33

Zerone: Myslím, že by nějací „rybáři“ měli radši začít péct třeba bábovku. Tam prostě háček do tlamky nezarejete a rukavice potřebujete jenom na vyndání pekáče. Militantní Buddhismus a rybařina nejdou dohromady.

• Pátek 5. dubna 2013 ve 13:59

HaD: On to nevydejchal ani pepos.93. Fakt, že on se k rybám chová jako čuňátko a tady dost drze pokřikuje na ostatní, je solidní demonstrace pokrytectví… Taky hned svoje fotky pro jistotu ze serveru smazal :-) A nyní si požádal o zrušení profilu. Ach ta puberta…

• Pátek 5. dubna 2013 v 11:17

Zerone: Hele kluci, já se nechci hádat, uznávám, že ta fotka vypadá blbě, neuvědeolmil jsem si to. Ovšem k rybám se chovám slušně, všechno puštím, tak mě celkem pochopitelně naštvala reakce pepose.93. Nechat si nadávat od člověka, který má ve svých albech na tomto serveru fotky úlovků na hlíně, kamenech, oběšených ryb na vlasci… To jsem prostě nevydejchal…

• Čtvrtek 4. dubna 2013 ve 21:17

casper: nehroťte to, ryby taky nejsou z cukru ;-)

• Čtvrtek 4. dubna 2013 ve 21:02

Shrek: a proč hned ta duchaplná oslovení „joudo“ a „suchare“? Neumíte se vyjadřovat bez nadávek?

• Čtvrtek 4. dubna 2013 ve 20:54

HaD: I tací jsou :-(

• Čtvrtek 4. dubna 2013 ve 13:46

: ..do z lovu a vůbec celkově jsem přestal vkladat fotky – právě kvůli těmto internetovým ochráncům přírody, kteří se tváři na netu jak páni bozi.. a uvody zhuntují co můžou.

• Čtvrtek 4. dubna 2013 ve 12:13

HaD: Jak to bylo, víš Ty, ale opravdu to nepůsobí dobře.

• Čtvrtek 4. dubna 2013 v 10:39

Zerone: Ta ryba byla venku max. 10 vteřin. Rukavice je kožená a mokrá, vyloven byl ekopodběrákem, háček bez protihrotu.. Hájen by si měl bejt ty suchare!

• Čtvrtek 4. dubna 2013 ve 2:55

: Fotit pstruha v době hájení a ještě na suché rukavici. Tomu říkám HUMUS panečku. Ještě se tím chlub. Joudo. A pak si di ke své organizaci stěžovat, že málo vysazují…

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.