Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 31. července 2006 ve 23:41® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 31.7.2006 | Revír: P Ohře | Způsob lovu: Muškaření
S Rarachem jsme dnes pokoušeli rybky na Ohři. Aktivita ryb takřka nulová, mě se podařil PO 40cm a Ruda se specializoval na netopýry
Vše na suchého chrostíka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. července 2006 v 18:01® Tomash
- Datum lovu: 31.7.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Dneska od 7–30 do 14–00 feederovačka s Dwarfem. Po dravčím trucování to byla velmi vítaná změna. Celkem jsme drapli přes 50 kousků ryb a Dwarf mě rozdrtil. Chytil asi o 5 ryb víc a dále chyt největší rybu – cejna 52cm a pak trofejku plotici, nebo snad perlína? Myslím, že je to perlín. Každopádně má 36cm a váha těsně pod kilem tak nějak 0,8 – 0,9 kg. Chytání bylo velice dobrý, protože jen 4 rybky byly pod 40ti centimetrovou hranicí – podoustev a 3 plotice. Zbytek cejni většinou kolem 45ti cm. 5 cejnů bylo přes 50cm. V proudu krásně bojovali
Všechny rybky byly vráceny vodě!
- foto Dwarf a nej cejn.
- foto D. a plotice 36cm.
- foto ufeederovaný cejn
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. července 2006 v 17:37® HaD
- Datum lovu: 30.7.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina
Top místo, kde kluci dvakrát udělali záběr od pěkný ryby, ale nám záběr nepřišel. Ani hladina moc nežila – zálovy skoro žádný.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. července 2006 v 17:35® HaD
- Datum lovu: 30.7.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Klasická položená
Po období neproměňování sumčích záběrů jsem včera vyrazil na tlouště s třešní. Za dvě hodinky jich bylo 9, z toho většina okolo 35cm a dva okolo 45 cm. Minulý týden jsem dostal tři okolo 48cm a jednoho cca 55cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. července 2006 v 15:25® Sander
- Datum lovu: 31.7.2006 | Revír: Blanice | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní výprava za blanickými tloušti skončila fiaskem. Už když jsem v Protivíně kouknul z mostu na tu hnědou vodu a pokoušely se o mně mdloby. 3 hodiny jsem se trápil s plavačkou, výsledkem byly jen pouhé dva záběry – 44 a 50 tloušti. Poté jsem třešněmi zakrmil v hlubší proudné vodě kousek pod jezem, mačku navázal na položenou, ale záběru jsem se nedočkal. Ve zbývající hodince jsem se už jen bavil plotičkami na rohlík a mazal jsem odsud na vlak.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. července 2006 ve 14:11® Davish
- Datum lovu: 30.7.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Klasická položená
Tak sem se opět vypravil po dlouhé době na Jihlavku, která byla mírně zvedlá a dost zakalená po sobotním dešti, skoušel sem chytit úhoře na rousnice od souseda, protože svoje sem si vypotřeboval, už byla tma a já pořád bez pořádného záběr, můj fosforový policajt se svítící tyčinkou uvnitř vždycky vyjel jenom do půlky a pak zase zajel spátky, ale když už bylo okolo třičtvrtě na deset tak začal prudce skákat nahoru až narazil do udice a to byl povel k záseku> necítím žádný velký odpor a hle už je u bžehu, posvítím na rybu baterkou a je to jelec tloušť odhadem okolo 30ti cm. tak ho pouštím, napichuji rousnici, nahodím, připnu policajta a čekám… Asi za 10minut začne pomalu a cukavě vyjíždět nahoru až je skoro u udice, pomaličku se zastavuju a tak na nic nečekám a sekám, ale do prázdna, ale já blbec říkám si v duchu proč sem ho nenechal vijet až nahoru, tak zkontroluji rousnici a znova nahazuji, potom je opět asi za 10 minut záběr, policajt jede celkem rychle a škubavě nahoru až je na vrcholku, tak sekám a tahám né moc velkou rybu, vytáhnuji do vzduchu ven z vody a i ve tmě se mi to zdá na malého a tlustého úhoře, ale tma klame po posvícení baterkou zjišťuji že je to mník okolo 30ti cm, tak sem za něj rád a pouštím ho, pak sem měl ještě asi 3 náhozy na které nebyl žádný velký záběr, tak to balím a v 11.10 vycházím od řeky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. července 2006 v 0:37® Prutos
- Datum lovu: 30.7.2006 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem si dnes udělal další pomyslný zářez na pažbě. Díky indiánskému plížení se mi podařilo ulovit 61cm štičku,puštěna zpět.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. července 2006 ve 23:37® srami
-
Dnešní podvečerní procházka 14 okounů 1 jeleček a 6 pstroužků
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. července 2006 v 17:53® gabo
- Datum lovu: 30.7. 2006 | Revír: Labe 28 | Způsob lovu: Feeder
Dnes od 5:30 do 10:00 hod. na Labi.Chyceni 20 cejnků 3 cejni vše na červi.Jiná ryba vůbec nešla jen boleni tloukli jak diví.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. července 2006 v 17:21® indy
- Datum lovu: 30.7.2006 | Způsob lovu: Přívlač
Sumec 74cm, wobler Salmo Butcher. Bolen 60cm, Shallow shad rap. Snad jsem se konečně zbavil letošního candátího prokletí, kdy na každý třetí nához se mi oběsil candátek okolo 40cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. července 2006 ve 20:49® Enzo
- Datum lovu: 29.7.2006 | Revír: Morava
vláčení
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. července 2006 v 16:09® srami
-
Místo činu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. července 2006 v 16:06® srami
- Datum lovu: 29.07.2006
Dneska od 7 do 11 30 parádní chytačka 27 okounů 11 potočáků a 2 duháčci 36 co šli na exkurzi bílé techniky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. července 2006 ve 12:51® Sander
- Datum lovu: 28.7.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Plavaná
Pod místní čisťou se téměř nedalo nahodit, co zde bylo vodáků, ale přesto jsem si mezi loděmi našel mezírku pro splávek s třešní. Možná i kvůli těm lodím jsem měl za téměř třičtvrtě hodiny pouze tři záběry, ale ryby za to tentokráte stály. Nechali se zlákat 51, 50 a 35 tloušti, z nicž první dva jsem blejsknul – bohužel jen klasikou, kterou musím příští týden dofotit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. července 2006 v 10:45® sethy
- Datum lovu: 27.7. | Revír: ZK | Způsob lovu: Přívlač
Nove poznatky v lovu na popy
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. července 2006 ve 21:37® Prutos
- Datum lovu: 27.7.06 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem měl výjimečně volné odpoledne, tak jsme s Vydrýskem vyrazili na řeku trochu potěšit naše UL proutky. A rybařina to byla opravdu královská! Podařilo se mi přelstít 39 bolínků, 69 okounů, dvě štičky, jednoho tlouště a jednoho malého skaláčka. Do brodek jsem si dnes nenabral, takže rybačka neměla chybu!
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. července 2006 v 19:20® Dzony
- Revír: Orlík-Vůsí | Způsob lovu: Klasická položená
Zdar, tak sem byl zas na Orlíku, no chytačka jako blázen…Známý parádně nakrmil a jelo se. Šli cejni jak diví a vše mezi 40–50 cm! Těch jsme nachytali tak kolem 40, kaprů jen pár menších ks. Kdepak, na Orlík nedám dopustit, nejlepší lokalita na ryby v ČR!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. července 2006 v 19:09® Tomik
-
Dnes lov z hladiny, přijedu na rybník na kterém sem už pár dní pozoroval pěkného kapra…na hladině se mrskali ploťky a ja pokukuju jestli někde neuvidim toho kapra…zahlíd sem ho na rozhraní stínu… tipuji ho tak na 65cm…na prutě mám 0,12 vlasec a jako nástrahu mám rohlik:) nahazuji asi 4 m za kapra..stahuji a když je poměrně objemný balík tak metr od něho kapr se stáčí srká a.................já hňup mu lákavé sousto usek od huby.....nadávám si do všech možných ai nemožných nadávek…ovšem tím to nekončí kapr se po cca 15 minutách opět zjevuje na hladině…dávám si repete a rohlík přistane tak 2 metry od kapra…netrvá to ani 5 minut a kapr nasává moji nástrahu… tentokrát se neunáhlím a chvíli se zásekem čekám…Je tam..!!:) Boj trvel asi 25 minut a kdybych za tím kaprem nešel do vody(po pás) tak bych s ním zápasil asi do teď…jelikož sem šel na ryby jenom s prutem a rohlíkem tak podebírání rukou byla celkem sranda…kapr na břehu…co dál…foťák doma.....kapr si ustlal v mým triku a už se jelo dom fotit..:)měl 68 cm nevážen …krásný souboj..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. července 2006 v 9:01® Mirus
- Datum lovu: 26.7.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem ve tří vzal prachy a makal koupit kukuřici do obchodu až jsem ji konečně ukořistil no vlaastě když jsem konečně přežil tu frontu upaloval jsem k poště kde mně tatˇka vyzvedl a odvezl mně na řeku . Aááááá konečně
řeka . tak jsem došel na své oblíbené místo kde chytám i s kámošem Davishem ,ale ten bohůžel byl pryč
NO nic vybalim ale co to nějáký slet masařek a hovad jau štipou o sto šest. Aááá vyvrcholení tři vosy.Nedá se nic dělat nahodím a nic tak krmím kukuřicí co poslední dobou dělám často a vyplácí se to krmím jí 3 dni a za všechny tři dny jsem chytl :tlouštˇ42cm,tlouštˇ 46cm,tlouštˇˇ42cm a cejn 46cm jo a upadl mi carp.No a samo že i nějáký okolo 3cítky a menší
No za ten den se mi povedlo chytit pouze sedm ryb na to co jsem chytl v minulích dnech je to chabí
za tím uběhlo asi 15min od náhoza a hele škubance natáhnu ruku ke svému feederu aaaa sek !
a už vidím na hladině krásné tělo cejna,ale co to ? Ryba se vysmekla říkám si doprčic první ryba a musí se mi vysmeknout a aby to bylo ještě lepší přiběhli tři psi a začeli štěkat a do toho ještě jeden vlčák no já myslel že se zblázním ( u uší vosy,masařky,hovada a za hlavou psi ) nakonec k večeru vše utichlo já si trošku uspořádám věci a podívám se na špičku ta je v plném zohybu už už se mi klátí vydlička sekám a najednou bzzzzzzzzzzzzz jede přez brzdu už tedˇ dost utaženou po chvilce je u břehu ale coto je to tlouštˇ a měří opět 42cm no nic podebírám a fotím si ho na mobil (tloušti nad 40 jsou tam celkem běžní já jsem největšího chyt 47cm a kámoš o kus dál 53cm.) Opět nahazuju s kukuřicí na háčku a v puse.A dvákrát za sebbou zbrklé cukání a dvakrát ostroretka podobných rozměrů (dále na večer jsem chytl další dva tlouštíky jednu plotici a cejnka ) Celkem dobrá chytačka !
Petrův Zdar !!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. července 2006 ve 20:40® skwor
- Datum lovu: 26.7 | Revír: Berounka
Tak jsem si vyrazil zavláčet na Berounku. Bohužel bylo všude strašně koupáčů, takže najít místo k lovu bylo docela umění. Nakonec jsem si povodil tři jelčáky, a zapřáhnul rybu (asi velkého tlouště), který se se mnou vůbec nebavil a po pár vterinách souboje se vypnul
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. července 2006 ve 20:35® Řízek
- Datum lovu: 26.07.2006
Dneska jsem vyrazil chytat na rybicku a chytil jsem na kacenu maleho sumecka:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. července 2006 v 16:05® speed2
- Datum lovu: 16-25.2006 | Revír: Jadranské moře
Jěště pár fotek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. července 2006 v 16:01® speed2
- Datum lovu: 16-25.2006 | Revír: Jadranské moře
Na háčku převládaly malí krabi,rozbití šneci,malí rybky,rohlík výsledek nic světoborného ale krásná rybačka ryby brali důvěřivě a prudce několikrát jsem příšel i o háček který jsem pak musel shánět u místních rybářu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. července 2006 ve 13:16® dwarf
- Datum lovu: 25.7.2006 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Tak včera opět na Labi.. po příchodu trochu zklamání, na mym fleku sedělo asi 6 koupáčů.. no nevadí, šel jsem asi 30 metrů pod ně.. Třetí nához a cejn, všichni koupáči u mně a koukali=) tak to pokračovalo až k cejnovi cca 50, kdy mě začali prosit o rybu.. hrůza.. puštěn a začaly kolovat kecy, proč chodim na ryby (to už sem se musel smát).. koupáči odešli.. přišla ženská se psem a na celym Labi si vybrala úsek 5 metrů pode mnou, rybkám to ale nevadilo.. a aby byl zážitek kompletní, tak přišli 3 zástupci 4% menšiny a začali tak 20 metrů ode mě fotit umělecké fotky, to byl konec, už jsem se smál nahlas.. pózovali ve dvojicích, přeskakovali se, kopali do písku, házeli zamilovaný pohledy prostě romantika jaxviň=) no jinak 22 cejnů za 3 hodinky lovu..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. července 2006 v 10:05® pablo
- Datum lovu: 25.7
noc a deň v znamení nových lovov. Feeder na rybku – 0 bodov, feeder klasik -pleskáčiky, prívlač (drachkovitch, smáčky, jigy) – 0 bodov ale neskutočná trhačka. Obtrhal som aj gate. Jediný úspech boli vlastné marmyšky – ostrieže 22–30 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. července 2006 v 17:21® Padis
- Datum lovu: 24.7
Včera jsem večer vyrazil po problémech s nachytáním nástražních rybek.Jsem nakonec chytl 1 štičku a candoše 58 cm.Jeden záběr jsem pro…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. července 2006 ve 13:51® Hrouzek
- Datum lovu: včera | Revír: Doubrava
Pokus o hady od 21:30 do 24:00, se nezdařil, chyceno 8 kaprů nej cca 45, sumec cca 40!!! a plotice. Pak už jsem tam házel už jen jeden prut, to se nadalo kaprouni šílej:o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. července 2006 ve 12:33® BigMike
- Datum lovu: 25.7. 5.00 - 8.15 | Revír: Lužnice 6
S kamarádem Frantou pod Špačkárnou. Já na woblera candátka asi 25 cm, Fanda na malé kopyto tlouště 46 cm, pak 20cm a na w. stičku 49 cm. Pak začalo vedro a utekli jsme.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. července 2006 v 9:42® Sander
- Datum lovu: .. | Revír: Otava 4
Tož, při výpravách na hady je vtěchto tropických nocích ryb jako much, většinou kapři a větší úhoři. Ale kousek pod Strakonicemi, kam na ně jezdím, se nám usídlila nádherná vydra. Vídávám ji tam téměř denně, je to nádherný pohled. Není vyjímkou ji vidět na menší vzdálenost než 5m, páč za šera blbě vidí a když se nehýbu a fouká příznivý vítr, netuší o mně. Příští týden už budu mít snad spravený foťák , tak se pokusím o pár fotek tohoto krásného zvířete.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. července 2006 v 6:47® conwiq
- Revír: ostravice 4 | Způsob lovu: Muškaření
Včera od 19:30–22h jsem byl ve Frýdlantě od „skalky“ po 1. splav u campingu. Ryby sbíraly po západu slunce celkem spolehlivě, ale asi z 30 ks PO byl největší něco kolem 24+cm. Převážně brali pstruzi kolem 15cm. Nej.úspěch byl na mušku rudořitku. bída…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.