Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 24. července 2006 ve 23:47® Raf
Raf
Datum lovu: 24.7.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač

Další hezká přívlač na Lužnici. Na woblery pochytáni 2 boleni 57 a 53 cm. O chvíli později potěšil tloušť 41 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8397.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 24. července 2006 ve 23:00® Prutos
    Prutos
    Datum lovu: 24.7.06 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Dnes, stejně jako včera, s Vydrýskem a UL přívlačí na řece. Dnešní rybolov byl všechno jen ne nuda. Krátce po příchodu jsem v prdelačkách zabrodil do proudu, ale nějak jsem si nevšiml hlubší jámy a koupal se po pupek ve vodě. Vydrápat se z jámy nebyl problém. Vzápětí jsem však do jámy skočil znovu, pač zánovní Tvrdek, ktrého jsem měl ještě před chvílí u pasu, se pomalu vzdaloval s proudem. Vylil jsem vodu z brodek a celkem úspěšně pokračoval v lovu. Po celkem nepohodlném průchodu kšůním jsem zjistil že nemám polarizačky, tudíž jsem cestu musel absolvovat znovu. Naštěstí jsem je našel. Jinak si každý z nás ulovil kolem padesátky rybek. Braly bolínci a okouni, sem tam tloušť či malá štička. Většina na rotačky, něco na smáčky. Super rybačka.

Pondělí 24. července 2006 v 18:16® Tomik
      Tomik

Dnes mlaskačka na dvou loužích..chycení tři kapři dva kolem 50 a jeden 65 za tím sem se šel svlažit do vody..:):) pěkný souboje na proutek do 10 g.:)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8396.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8395.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8394.jpg
        Pondělí 24. července 2006 ve 13:56profil byl smazán
        Datum lovu: 20.07.06 | Revír: 411033

Tento candát byl chycen při lovu kaprů na boiles. Boiles s rybí moučkou a olejem, sebral to při vytahování, myslel jsem že to je náhoda, ale za 2 hodiny se to samé povedlo kamarádovi, asi je ta vůně lákala a když se to pohlo tak po tom šli. Můj měl 72 cm a kamarád chytil 76 cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8393.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8392.jpg
          Neděle 23. července 2006 ve 21:46® Kazan
          Datum lovu: 23.7.2006 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač

Parma 52 na plandavku, jesen 40+ a 30+ a jeden okounek, docela zase křeč, něco z té vody ukecat k záběru.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8390.jpg
            Neděle 23. července 2006 ve 21:30® Scanix
            Scanix
            Datum lovu: 23.7.2006 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Nadchazejici bourka mi nedala a vyraz na sve oblibene misto a na prvni zaber jsem nemusel cekat, prvni nahozeni a hned tloust :-) Celkem pred bourku od 18–20h chyceno 6 tloustu mezi 30–45 a 9 bolenu mezi 35–69, ta 69 prisla uz docela ve velkem desti a pak se rozprselo, tak jsem vyfotil jen 59 chvilku pred ni. Boleni zacaly fakt zurit tak 15min pred slevajkem a bourkou a skakali na vse, co se hybe.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8389.jpg
              Neděle 23. července 2006 ve 20:35® Padis
              Padis
              Datum lovu: 22.7 | Způsob lovu: Přívlač

v sobotu jsem si opět přivstal.Po přijezdu k vodě jsem zjistil ,že voda klesla oproti minulénu týdnu cca 5–10 cm.Chyceno bylo 5 PD a 1 tlouštík.

Neděle 23. července 2006 ve 20:18® skwor
                skwor
                Datum lovu: 23.7 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Podvečerní UL přívlač na Berounce. Tloušti brali na nejmenší stříbrné Vaškovky spolehlivě, takže jsem měl o zábavu postaráno. Největší ale měřil jen něco kolem 30ti cm. PS Ryby krásně sbírali z hladiny, takže příště budu muškařit

Neděle 23. července 2006 v 15:23® pepino99
                  pepino99
                  Datum lovu: včera

tak včerejší sumcařská výprava s HaDem, štěpínem99, Aliviem, BoBo Falknowem a mnou skončila jedním mým neproměněnám záběrem a dvěma prospanými HaDem a spol :o)) Tuto smutnou událost při vytahování bójek částečně vylepšilo chycení Tolstolobika do ruky za ocas bratrem štěpínem. Nevídaná podívaná … :o)))

Neděle 23. července 2006 v 11:58® Raf
                    Raf
                    Datum lovu: 22.7.2006 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač

Moc hezká vláčka na Labi. Na woblery chyceni 3 jeseni (nej 39cm), 2 tloušti (nej 38 cm) a 4 okouni.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8376.jpg
                      Neděle 23. července 2006 v 11:02® Tomik
                      Tomik

Včera pokus o candaty..Jeden prut ze dna, na ten sem chytl jednoho okouna, druhý prut na plavačku s malinkýma hrouzákama na okouny. na druhý nához mi to kousla štika:-(( co naplat navázal jsem znova o5 bez lanka a po třech okouncích mi zabrala opet stika..tentokrát seknutá v koutku měla 53 a udelala mi obrovskou radost..Fotak byl doma

Neděle 23. července 2006 v 0:54® Scanix
                        Scanix
                        Datum lovu: 22.7.2006 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes opet vylet jen na chvili na kole k rece pobavit se bolenama, ale komari tam meli dneska slet, tak me vyhnali. Chytani do 20:45 do 21:30 a promeneny jen 2 zabery od bolenu 51 a 62.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8375.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8374.jpg
                          Sobota 22. července 2006 ve 13:57® CeP
                          CeP
                          Datum lovu: 22.7.2006 | Revír: Orlík - Říčky | Způsob lovu: Feeder

trochu jsem dnes zaspal, takze zahajení lovu na orliku az po 5 hodine ranni. hladina byla plna zivota jak jsem snad jeste nikdy nezazil; ryby skakaly, pleskaly se o hladinu, pri brezich lovili dravcici o stosest. jeste pri vybalovani jsem prut s prazdnym hackem odlozil do vidlicek a kdyz jsem ho zvedl, povedlo se mi podseknout bolena cca 40+. zkraje jsem pokousel anglana, ale brzy byl odlozen. feeder mel pak jasne navrch. na kuku a dva cervy sli karasi jako divi, o neco mene slusne plotice, nejaky cejn a dva kapri dorostenci. jednoho karasa jsem vytahl dvakrat bezprostredne za sebou. jestli to bylo 7 minut je to hodne. bezpecne to byl ten samy podle poskozeni na boku pod hrbetem a vpichu po hacku. bohuzel prave po dvou poslednich rybach – kaprech jsem musel predcasne ukoncit slusne se rozvijejici lov a zabalit, neb jsem musel vyzvednout juniora a jeho dva kamose z konciciho english campu v byvalem RS Avia.

Sobota 22. července 2006 ve 13:31® M.BURNES
                            M.BURNES
                            Datum lovu: 22.7 2006 | Revír: hracholusky | Způsob lovu: Přívlač

Dneska vláčka s kámošem Jirkou já 5 okounů Jirka 11 okounů a nádherná štika (foto)vůbec to nešlo

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8369.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8368.jpg
                              Sobota 22. července 2006 v 11:51® Sander
                              Sander
                              Datum lovu: 21.7.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Klasická položená

Po záběru na rousnici jsem zasekl a můj verdikt po prvním, asi dvacetimetrovém výpadu, zněl jasně – konečně parma 70+. Zdolával jsem ji velice opatrně, protože zrovna na tomto místě jsem měl už téměř zdolané dvě takové parmy, ale obě se vypnuly. Zamotala mi druhý prut s rybičkou, ale její výpady neustále slábly. Když už ode mne byla na 5 metrů, svítil jsem baterkou do vody, ale nic. Stále se držela u dna. Ale při zdolávání na takhle krátkou vzdálenost mi pohyby ryby na parmu příliš neseděly. Vím, jak taková parma tahne, ale tohle divné škubání hlavou, jako když jste v poslední fázi zdolávání kapra, se mi zdálo nějaké divné.
                              A najednou se ryba ukázala. Jaké bylo mé zklamání, když to byl opravdu 55 kapr, lépe řečeno sazan. Sice nádherná zdravá a velice silná ryba, ale v takové situaci mě moc nepotěšila. Vyháčkoval jsem ho hned ve vodě…

Sobota 22. července 2006 v 11:06® Cajo
                                Cajo
                                Datum lovu: 21.7.2006 | Revír: Orava 3-5530-1-1 | Způsob lovu: Přívlač

Pekne vláčenie, voda dost prikalena ale nakoniec to bola asi naj výhoda… ryby sli dost slusne hlavne jalce a ostrieze /vlacene v rieke/ naj ulovok jalec 46cm/foto/, spolu asi 16 rýb..... Všetko vrátené vode… Spokojnosť

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8367.jpg
                                  Pátek 21. července 2006 ve 23:33® Scanix
                                  Scanix
                                  Datum lovu: 21.7.2006 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska opet u vody, ale jen na kole a jen na 3h. Chyceni celkem 3 boleni, nej 57 viz foto, 2 tlousti a candat 44, vse vraceno vode. Uspesne byly zejmena 8cm Swim Shad barva TS od STORMu, vse v brutalnim proudu, kde se kazdej wobler tocil jak blazen a hloubce cca 1.5m.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8365.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8364.jpg
                                    Pátek 21. července 2006 ve 23:25® regulus
                                    regulus
                                    Datum lovu: 20.7.2006 | Revír: tajný JM revír | Způsob lovu: Přívlač

Tak už nevím, kolikátá akce „Sumec na vláčku“ a su vytočenej jak vrtulník. Odpolední tréning proběhl ve znamení zlomenýho UL o 25 cm bolena, což bylo asi tak vše, když nepočítám asi 12 cm okouna. Noční přívlač, no raděj to nebudu moc rozvádět, pro*ral jsem opět z mýho pohledu slušnýho sumejše (asi víc jak metr)letos už potřetí, opět nepřipraven ho řádně seknout a aby se to nepletlo opět tolstolobik za hubu, tentokrát 93 cm, 9,57kg. Kromě toho, že jsem o něj nestál, udělal takovej cirkus, že do půlnoci nebyl ani jedinej další záběr. Fotky bohužel, jak jsem byl vytočenej, tak jsem místo ryby ve tmě vyfotil křoví.

Pátek 21. července 2006 ve 22:50® Láďa
                                      Datum lovu: 21.7.06 | Revír: Vltava

Podvečerní vlačka.Candát 65cm a menší kousek se setřepal.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8363.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8362.jpg
                                        Pátek 21. července 2006 ve 22:49® dwarf
                                        dwarf
                                        Datum lovu: 21.7.2006 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

tak dneska od 18:00 do 21:30 na Labíčku na pláži.. zkoušel jsem Traper feeder.. rybky reagovaly celkem rychle, ale nejvíc mě potěšilo trojité zvýšení osobáku=) a to cejni 53,52 a 50.. celkem chyceno 14 cejnů, 3 jeseni, kapřík a ploťka.. spokojenost=) PS: foto z mobilu, foťák se opět schoval doma=) (cejn 52 cm) PS2: utěrka posloužila jako improvizovaná podložka na písečné pláži a byla mokrá (pro rejpaly=)))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8361.jpg
                                          Pátek 21. července 2006 ve 14:25® mishak
                                          mishak
                                          Datum lovu: 21.7.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes vyrazil odvest babinku do nemocnice na vyšetření a krátil si čekání na ni u vody s vláčákem.Od 8 do 13 jsem ukecal i přes šílenej pařák asi 30jelců 50% nad 30cm ,10okounů a dva mini bolínky. Na to jaký je počasí spokojenost.

Pátek 21. července 2006 v 9:13® conwiq
                                            conwiq
                                            Revír: Ostravice 3 | Způsob lovu: Muškaření

Tak já opět jeden „plonkový“ večer na Osravici 3 u Hodoňovic.Voda byla mírně přikalená. Chyceno asi 10 PO+PD cca do 18cm nic většího.Za 2,5h!!! Kolega vesměs to samé. Absolutní propadák, zrejmě vysazeni OBŘÍ duháci kolem 15cm, což nevím jestli bylo od MO rozumné, ale…!!! Docela by mě zajímalo kam jdou všechny ty peníze, které MO platíme a že to nejsou malé peníze!

Pátek 21. července 2006 v 7:50® Scanix
                                              Scanix
                                              Datum lovu: 20.7.2006 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač

Tak vcera jsem byl s kamaradem si zavlacet na Hnevkach a i kdyz jsem zacal o neco lip jak jindy, 3 bolinci a candatek, tak uz se po celou dobu chytani skoro nic nezmenilo, ani po zmene mista. Sice pribyl jeste bolinek a 2 candatci a kolega vytahl bolena a 2 candaty, kde jeden mel tak 45cm, jsem probadal nostalgii a vzpominal na pekne ulovky z minulych let. Doufal jsem, ze setmeni prinese nejakeho toho sumise, ale sumec neprisel, zato jsem mel ve 22:30 u brehu pomerne lezerni zaber a tak jsem to napalil a zdolaval v predstavach maleho sumce, ktereho jsem bral fest, az voda pode mnou strikala, jen jeden trochu vypad, ktery sel pres brzdu uz tak dost utazenou. Jdu k vode vyndat sumci mimco a koukam, ze je to nejaky divny, v te tme jsem pak uvidel stiku trochu slusnejsich rozmeru – stika mela 83cm a 4kg.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8359.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8358.jpg
                                                Čtvrtek 20. července 2006 v 11:43® Cajo
                                                Cajo
                                                Revír: Orava 3-0070-1-1/foto1/ | Způsob lovu: Přívlač

Včerajšia vlačenie dopadlo celkom uspesne – 2 jalce 35/foto2/ a 33cm, 8 ostriežov naj 23cm/foto3/ a 6 zubacikov naj 45cm… Takze spokojnost…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8351.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8350.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8349.jpg
                                                  Čtvrtek 20. července 2006 v 9:53® pepino99
                                                  pepino99
                                                  Datum lovu: 19.7.2006

tak včera brašulák sumce 139cm kolem 19 kil. Fotečka snad bude odpo… Já opět nic jako ostatně vždy

Čtvrtek 20. července 2006 v 9:39® Sander
                                                    Sander
                                                    Datum lovu: 18.7.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Klasická položená

Včera jsem se nechal ukecat a na oba pruty jsem místo rousnice naservíroval mrtvé rybičky s tlamkami napěchovanými polyšem. Hned se setměním přišel pomalý záběr na spodní prut, ale ten jsem neproměnil. Za necelou půlhodinu policajt vylít jak splašený a k tomu zavrčel bait. Zásek seděl a očividně „něco většího“ si to šinulo proti proudu, bez ohledu na mé snažení ji otočit. Být na pstruhovce, věděl bych že tahnu velkého duháka, páč tento tah se tomu dost podobal. Rychlé dlouhé výpady, poté povolení a jízda ke mně… Téměř 100% bolen 65–70cm, ale bohužel mi nebylo souzeno se mu podívat do tváře, bo se po chvíli vypnul. Snad příště…

Čtvrtek 20. července 2006 v 9:05® Zcuter
                                                      Zcuter

PS2: kapr měl 47cm…

Čtvrtek 20. července 2006 v 9:04® Zcuter
                                                        Zcuter

PS: byl jsem udiven že je to kapr, neboť jsem vláčel na twistra o velikosti (±) 10cm!!!!

Čtvrtek 20. července 2006 v 9:02® Zcuter
                                                          Zcuter
                                                          Datum lovu: 20.července | Revír: Odra 3a | Způsob lovu: Přívlač

tak dneska jsem konecne vstal na ranní vláčení…když už jsem to viděl beznadějně , jako že už asi žádnou štiku nechytím, tak přišel záběr......říkám si…to bude štika…sumec určitě nééé, a na okouna to bojovalo moc…až moc…když už rybu přitáhnu ku břehu…připravím podběrák a vidím tu plotev…říkam si:Ty v.le to není štika…a povolím raději brzdu…jěště že jsem tak udělal, neboť mi ryba udělala asi tři silné vypady, díky kterých se ode mně vzdálila asio 20 metrů.....pomali ale jistě přitahuji.....mám chvíli čas tak prodlužuju rukojeť u podběráku…při­táhnu rybu na hladinu…a ejhle!!!!!!!!!­!!!!čumím na tu ryby jak deb..l a ono to kapr!!!!!!protřu si víčka-a zase kapr :-D …no nic…podebral jsem ho…a pak jsem zkoumal, při oddělávaní hačku, jak to, že jsem ho chytil a bylo to asi takhle…nějaký rybář ho zapl a urval…v tlamě mu zůstal háček a za sebou celou dobu tahal krmítko…a já jsem zachytil to krmítko…takže jsem ke všemu jěště vydělal háček a krmítko… je to porpvé, kdy se mi něco podobného stalo..... Vám už se něco takového taky přihodilo???

Středa 19. července 2006 v 19:51® ywan
                                                            Datum lovu: dnes

dnes bola zas troška srandy, kamarát chytal podustvy ( 45,47,49 ), ja som naháňal granuláče (4× 33 :-)) , prvé ryby čo som zavraždil za túto sezónu, treba pokrstiť gril, čo už…kamarát vraždil tiež :-))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8348.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8347.jpg