Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 19. července 2006 v 19:39® ywan
-
zas 2×??? tak tu je ten plandavec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. července 2006 v 19:36® ywan
- Datum lovu: včera | Revír: prívlač
včera bola zábavka, zas len malé zubáčiky, jeden okolo 60cm sa mi pred nohami sklepal, celkovo 8rýb sa ukázalo na breh, ďalším 5-im sa nechcelo.Brali plandy, twistre, ripery… celkom spokojnosť. Na fotke plandavec a záhradkár
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. července 2006 v 17:05® Padis
- Datum lovu: včera | Revír: Labe
Včerejší pokus o noční vláčku s Nordem byl bez úspěchu.Ale nám to vůbec nevadilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. července 2006 v 10:59® Raf
- Datum lovu: 18.6.2006 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Sumcařina
Nejdřív jsem nalapal na přívlač a plavanou několik nástražních tloušťů (nej 42 cm). A poté následoval nádhernej sumcovej večer. V průběhu něj nám vousáči strhli 3 nástražáky. Další dva záběry se ale povedlo využít. Byl z toho můj sumeček 50 cm a bráchův 115 cm kousek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. července 2006 v 10:53® dam
-
conwiq> byl jsem na 4 v Hodoňovicích pod jezem, tahal jsem téměř na hod, ale spíše menší ryby, i když 3 duháci měli ke 30cm, asi tam bylo nasazeno..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. července 2006 v 10:51® conwiq
- Revír: Ostravice 4 - Za pilou na Ostravici | Způsob lovu: Muškaření
Včera jsem byl zkusit k večeru muškaření na Čeladence 1 – ovšem tam katastrofální úbytek vody, téměř zde voda neteče, takže nic! Ryby žádné. Poté jsem se přemístil na Ostravici za pilou tam krásné místa bohužel bez ryb. Chytnout tam mírovou rybu je problém, řekl bych snad chytit vůbec nějakou rybu je problém. Po západu slunce ve 2tůních cca 15 PO do 20cm, bída. Nedoporučuji!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. července 2006 ve 20:35® srami
-
Něco málo z dovolené za 3 vycházky skoro 50 potočáku na potůčku ne širším, jak 3 metry/fotky z mobilu, ale už mám digitálek/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. července 2006 v 16:42® barn
- Datum lovu: 17,7 | Způsob lovu: Přívlač
Včera,jsem šel proházet na chvíli moji oblíbenou louži po čtvrtým náhozu rána do prutu.Krásnej candát 62cm na gumu v 15,30h.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. července 2006 v 10:44® jake
- Datum lovu: 17.7. | Revír: Januštice 1A | Způsob lovu: Přívlač
Včera poprvé letos vláčka na Lukově i se synkem – ten chytal na feeder cejny. Po dvou hodinách máchání rukama jsem to chtěl vzdát a taky přesedlat na feeder – říkám – poslední nához – měl jsem tam twistera – následoval záběr – docela slušná cukatura, říkám si, je tam… Cca po 3 sekundách táhnu vlasec zcela bez odporu. Štičí zuby vykonaly své. Nicméně to byl impuls k tomu, abych vláčel dál a hlavně se mě už nechtělo montovat se s feederem, bylo kolem osmé večer a slíbil jsem, že budu do devíti doma. tak jsem navázal plandavku, koketoval jsem i s lankem, ale nakonec jsem to dal bez něj. Dvakrát to neukousne. A neukousla. Za čtvrt hoďky tam byla pěkná 53 cm – asi ale na ta, která mi ukousla twistra, protože v tlamě ho neměla. Zamával jsem jí na pozdrav a vrátil vodě…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. července 2006 v 10:11® HaD
- Datum lovu: 17.7.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina
Včera jsme na sumcích udělali „asi“ dva záběry a Štěpán vytáhl 123ku. Fotka není, šla v noci zpět.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. července 2006 v 9:51® ORIMP
- Datum lovu: 16.7.2006 | Revír: Oravská priehrada | Způsob lovu: Přívlač
Výprava za Oravskými dravcami sa skrátila zo štyroch dní na dva.Ako vždy nás sklamalo počasie,dosť fukalo!
Podarilo sa nam chytiť aspoň zopár zubačov a menšie šťučky.v dobrom svetle sa ukazuju aj boleniky,cca za 2–3 roky bude fajn popovačka!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. července 2006 v 0:09® Pytel
- Datum lovu: 17.7.2006 | Revír: Žermanice
Asi poslední vycházka v letošní sezóně nic jsme nechytl ale když jsem od kolegy sestřenici učil nahazovat tak ji to chňapnul takový nádherný okoun dívčině se to povedlo asi na třeti nához
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. července 2006 ve 22:52® srami
- Revír: BečvaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 17. července 2006 v 19:30® skwor
- Datum lovu: 16.7. | Revír: 441028 | Způsob lovu: Přívlač
Tak včera jsem si konečně vyzkoušel vláčku na Labi. A úspěšně! Chytil jsem bolena 51cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. července 2006 v 18:28® Kazan
- Datum lovu: 17.7.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření
Dwarf a jeho uvláčený jesen 44cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. července 2006 ve 13:14® HaD
- Způsob lovu: Sumcařina
Během několika posledních dnů jsem se vypravil na sumce. Celkem jsme udělali s parťáky 5 záběrů od opravdu velkých ryb. Z toho nebyly 3 vůbec zaseknuty a dvě ano. První jsem zasekl já. Po asi 10 minutách souboje šňůra povolila a mě se podlomila kolena. Myslel jsem že mě raní mrtvice, protože rybu jsem tipoval přes 2 metry, resp. min. 50 kg. Návazcová šňůra bílé barvy (znalci budou vědět, o jakou značku se jedná) nevydržela sumčí kartáče. Celý roky propaguju lov s bužírkou a teď jsem byl línej návazec „pogumovat“ a takhle to dopadlo. Druhý den přišel v podobnou dobu taky záběr Štěpánovi a ten mu jen srovnal ruce a záda a vypnul se. Prostě žalostná bilance. Škoda slov. Nejraději bych si nafackoval.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. července 2006 ve 13:09® HaD
- Datum lovu: 16.7.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Přívlač
Tak včera jsem si pěkně zatahal
S ospreyem sem zajel na Otavu a po jedním jezem jsem na svýho ultralajta Pezona zapřáhl slušnou rybu. Proud jí dost pomáhal, takže jsem asi 20 minut přemítal, zda je to parma či bolen, nebo větší štika, nebo snad podseklá ryba. Až těsně před velkým finále jsem rybu konečně zahlédl a zjistil, že je to slušný a hlavně hodně bojovný bolen. Nakonec vše vydrželo (proutek do 7g, vlasec 0,14 berkley i 00 long meps) a rybu jsem potěžkal v rukou
Měl okolo 65–70 cm. Foťák byl na břehu, takže portrét nemám. Byl to famózní souboj „na krev“. Pak mi to ťafla štika a na malýho woblýrka jsem udělal ještě dvě štičky a dva okounky. Pěkný dopoledne
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. července 2006 ve 22:45® Koudy
- Datum lovu: 16.7.2006 | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes večerní vláčka ve třech!Kamarádovi se zadařilo-okoun 42cm+candátek(43cm)+uhryzlá štika (±60cm),jinak já jen malou štičku a druhý kolega štičku a okounka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. července 2006 ve 21:38® Padis
- Datum lovu: 15-16.7 | Způsob lovu: Přívlač
o víkendu jsem si každý den přivstal,rybky braly takže spokojenost chyceno několik PO,PD tloušti a okounci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. července 2006 ve 21:14® Sander
- Datum lovu: 16.7.2006 | Revír: Otava 4, Volyňka 1 | Způsob lovu: Plavaná
Na mém starém rádoby „horském“ kole jsem sekerou naklepal optimální převod 3/5 a vydal se na 10km dlouhou štreku proti proudu Otavy. Ryby byly opět velice při chuti a braly téměř na každý nához. Na třešni se nechalo zlákat cca 45–50 tloušťů, z nichž jeden táhl o poznání pomaleji a měřil 52cm. Za veliké zpestření považuji úovek šedesátníka amura, jenž je zde velice převelice vzácný – páč Otava zde má již rysy pstruhové vody, která začíná o 15km výše. Na 0.12 vlasec v dost silném proudu dovedl více jak 10minut vzdorovat, ale nakonec se nechal přemluvit ke společnému fotu, stejně jako ten tloušť. Jen škoda že jsem fotil klasickým foťákem s novým filmem, takže fotky budou Bůh ví kdy.
Cestou zpět jsem udělal otočku na Volyňce, kde to byla opět bída z nouzí a po 10 kusech jsem to zabalil. Nádherný den – až na ty vodáky, to byla tragédie…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. července 2006 ve 21:02® strejda
- Datum lovu: 15.7 | Revír: UN Seč | Způsob lovu: Přívlač
Jedna obět nočního vláčení
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. července 2006 v 19:42® mishak
- Datum lovu: 16.7.2006 | Revír: DYJE 15,Vranovská přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Dostal jsem se na půl hoďky k vodě a řádně využil.Pokusil jsem štěstí kolem břehu s vibraxem fluo a chytil 1 okounka a tři mini štičky.Na tak málo času spokojenost.Boleni na popa opět naznačily kam si ho mám strčitTento příspěvek byl 16.7.2006 ve 22:55 editován administrátorem CeP
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. července 2006 v 19:04® CeP
- Datum lovu: 16.7.2006 | Revír: Otava 3 | Způsob lovu: Plavaná
asi hodinu a pul jsem ted vodil bolonku v Preborovicich pod pradelnou a supinu jsem krom cudlu co mi jezdily kolem nohou nevidelTento příspěvek byl 16.7.2006 ve 22:56 editován administrátorem CeP
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. července 2006 ve 13:21® nurse02
-
Obrázek k textu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. července 2006 ve 13:17® nurse02
-
První návštěva Jestřabic, nějaké rybě se líbil můj nový feeder. Krátce jsem zapřemýšlel jestli nemám něco v kapsách a už jsem tam byl. A že v noci byla pěkná zima.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. července 2006 v 10:56® regulus
- Datum lovu: 16.7.2006 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Přívlač
Tak dneska od 4:03 do 9:34 jsem vyrazil zlomit štičí prokletí, který trvá od loňska. První štika ve 4:28, druhá v 5:36 a třetí v 7:47. Všechny na woblera, každá na jinýho a všechny „kalibrovaný“ na míru 58 cm, neuvěřitelný, sice velikost žádná sláva, ale spravil jsem si chuť, konečně aspoň mírový.
PS – poučil jsem se od Jepice.cz a sleduju přesný časy, pořádek musí bejt .....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. července 2006 v 10:28® ČudlařX
- Datum lovu: 16.7. | Revír: Řeka
Dneska feeder a vedle hozenej prut na candáta.Chytal jsem od 6,00 do 9,00 a na feeder jsem se celkem bavil až na to že jsem krmení udělal dost sypký a stahával jsem si malé oukleje z hladiny,jinak cejny a perlína.Prut s ocáskem z ouklejky se za tu dobu ani nehnul.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. července 2006 ve 23:42® Scanix
- Datum lovu: 15.7.2006 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač
Tak mě kamárád se synem a dcerou vytáhli zase na ryby a docela se zadařilo. Chytáno od 20:45 do 23:00 a chyt jsem 3 menší boleny kolem 40ti, 2 tlouště lehce přes 40 a candáta 47. Po setmění jsem ješte dostal dvě sumčí miminka, ale jeden z nich byl krásný albín, můj první, takže moc potěšil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. července 2006 ve 22:12® rarach
- Datum lovu: 14.7.06 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Muškaření
Tak jako všichni zdejší, kromě reguluse a příchouše, kterej je na rybách teď, jsem byl s Bobem u vody. Až na místě se zjistilo, že si Bobo nechal doma zavazadlo s podstatnou částí cajku. Měl přívlačák jako vždy připravený a mušák bez příslušenství, ale za to neměl vláčecí nástrahy a měl mouchy. Jelo se mojim citroušem, takže žádné náhradní věci pohozené v autě nehrozí. (V Bobově pášíkovi se najde lecos). Zahájili jsme lov a mi se opět podařil candát na streamer (45 cm), když jsem ho přesunoval k autu, všiml jsem si, že Bobo má muškovýbavu komplet, ukázalo se, jak je důležité být členem Karlovarského muškařského klubu, za pomoci našeho jednatele a duše klubu dal vše do kupy a mohl si tak vynahradit vztek z rána. Jako ránu z milosti jsem Bobovi ještě zasadil okyše 33 cm a Jarda candáta podobného mému. Bobo nic, ale při přesunu na jiné místo zaslouženě doslova vydřel PD 35 nádherně stavěného s dokonalým oploutvením, mrcha dokonale využíval silný proud a rostlinstvo, takže ho páčil bratru 5 minut, ale povedlo se. Konec dobrý, všechno dobré.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. července 2006 ve 12:25® dusPo
- Datum lovu: 13.7.2006 | Revír: Laborec, prívlač
Prívlač, bolen 83cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.