Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 15. července 2006 ve 12:12® Sander
Sander
Datum lovu: 15.7.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes to s třešněmi moc nešlo, Otava je ještě docela kalná, nicméně se mi při té bídě povedl nádherně stavěný 51cm tloušť, bohužel při mé maximální snaze letos zatím nej. Ale díky bohu za něj. Možná bude hůř… (Foťák mám bohužel v servisu – proto jsem tlouště pustil a dojdu si ho vyfotit až bude opraven :-))

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 15. července 2006 v 11:42® okoun 1
    okoun 1

bolen 73cm k 5kg Těrlická přehrada Twist.guma(Havířov)

Sobota 15. července 2006 v 9:44® gabo
      gabo
      Datum lovu: 15.6. 2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Dnes od 5:30 do 9:00 na Labi na feeder nástraha červy.Ryby plotice cejni,ouklej,tlou­šť.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8297.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8296.jpg
        Pátek 14. července 2006 v 17:55® Dědek
        Dědek
        Datum lovu: 12.7.06 | Revír: Svratka 4

Tak jsem měl možnost konečně vyzkoušet nový navijáček, fotka špatná ( z mobilu ), ale jako normálně jsem neměl s sebou foták.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8294.jpg
          Pátek 14. července 2006 v 10:56® sethy
          sethy
          Datum lovu: 13.7. | Revír: ZK | Způsob lovu: Přívlač

Vcera na tri hody tri bolinci, ale bohuzel jen miminka kolem 60. (viz foto) Jiris: tak sem ty letosni boleny spocital a pocital sem jen ty na ktery jsem si vzpomnel abys zas nerekl ze si vymyslim takze 31 kousku od zhruba 40 do 74 cm :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8292.jpg
            Čtvrtek 13. července 2006 ve 21:54® Padis
            Padis
            Datum lovu: dnes | Revír: Loučná

Tak jsem byl vyzkoušet kapříky a štiky.Vysledek sice nic moc 1 cejn a 2 záběry na rybku.Vytažena 1 štika 50+ plave si v klidu dál.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8291.jpg
              Čtvrtek 13. července 2006 ve 21:00® jepice.cz
              jepice.cz
              Datum lovu: 13.7.2006 | Revír: Dyje 11A | Způsob lovu: Muškaření

Zase jsem šel mušit od 14:00 do 16:45 společně se 2-ma členy ryb. kroužku (položená, vytáhli jen 1 plotici). Opět jsem si luxusně zaházel a dokonce se mi tentokrát docela dařilo, chytal jsem chvilku na suchou a chvilku na golda. Výsledek- 1 ouklej, 1 perlín a 7 plotic. Opravdu pěknej lov…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8290.jpg
                Čtvrtek 13. července 2006 v 17:17® speed2
                Datum lovu: 13.7.2006 | Revír: ÚN Hracholusky | Způsob lovu: Klasická položená

Po dlouhé době se přes přehradou přehnala pěkná bouřka pěkně jsem zmokl ale když to utichlo kapříci začali brát jeden se mi po 2minutách zdolávání vypnul a s druhým jsem svedl krásný boj jeden s nejdelších nejhezčích a nejjemnějších. Nakonec se z toho vyklubal takovej střední kapřík 64cm ale 5,5kg kež by to byl aspon lisec. Prut teleskop 2,4m vr.5–25g vlasec 0,25 obvykle chodím na kapry s kaprákama a s 0,30–0,35 na cívce krásná rybka tak Petrův zdar

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8285.jpg
                  Čtvrtek 13. července 2006 ve 13:18® staker
                  staker
                  Datum lovu: 13.7.2006 | Revír: Feeder

Po dlouhé době jsem se konečně potkal u vody s HOROU. Snad mi přinesl štěstí, neboť smolný Bobson s námi nebyl, a já jsem si konečně zachytal. Bylo z toho pro mě 5 bojovných kapříků, cejni a po x letech i línek. Z mojí strany spokojenost. Krásný revír i zaujetí HORY pro lov je vidět. Petrův Zdar

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8283.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8282.jpg
                    Čtvrtek 13. července 2006 ve 12:21® Kazan
                    Datum lovu: 13.7.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si dnes po dlouhé době zase šáhnul na trošku slušnější rybu. Zadařil se bolen 68cm, na popíka. Foťáček byl bohužel doma.

Středa 12. července 2006 ve 21:09® jepice.cz
                      jepice.cz
                      Datum lovu: 11.7.2006 | Revír: Dyje 11A | Způsob lovu: Muškaření

Zajel sem si o5 záházet a řek sem si, že by mohli bejt k večeru tloušti opatrnější tak sem navázal favoritky co by mohly sezobnout ale místo toho přišli 2 perlínci. Tloušti zas pasivní jak sviňa. Po 45minutách sem to zbalil bo to nemělo cenu. Odjel sem poněkud nas*án…

Středa 12. července 2006 v 11:47® Stavba
                        Datum lovu: 12.7.2006 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Klasická položená

v noci horko, rano horko a ryby nebraly, jen jeden candat 60 cm na ocasek z cejna

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8258.jpg
                          Úterý 11. července 2006 v 15:38® harpunar
                          Datum lovu: 8.7.2006 | Revír: Skalička | Způsob lovu: Přívlač

O weekendu jsem zajel s Tucnakem11 na Skaličku,chtěli jsme poškádlit duháky.Těm se ale moc nechtělo,ale Tucnak zaťal na twistra tohoto kapra 76cm.Zdolával ho asi 15 min.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8257.jpg
                            Úterý 11. července 2006 v 11:28® Davish
                            Davish
                            Datum lovu: 11.7.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder

nádherně sem si zachytal – chytal jsem na feeder na masňáky v místě kde voda ze sádek vtéká do řeky, použil jsem krmení smíchané se strouhankou a nahazoval tak do půlky řeky – nejvíc braly ryby po ránu – chyceno okolo 25ryb – nejvíc cejni – nej cejn 43cm, plotice, hrouzek. kamarád podsekl štičku, která se mu vyháčkovala. Já se taky pokoušel přelstít bolena který tam lovil po každém mém náhozu, poněvadž když krmítko se směsí dopadlo na hladinu, tak se tam okamžitě sjely rybyčky a bolen po nich vyjížděl. skoušel sem popa – na toho nic, a pak měděná rotačka, na tu sem ho zapřáh, ale vyháčkoval se!! Ale perfektně sem si zachytal :-) :-) :-)

Úterý 11. července 2006 v 10:41® dusPo
                              Datum lovu: 7.2006 | Revír: SK

Prívlač

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8255.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8254.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8253.jpg
                                Úterý 11. července 2006 v 10:40® dusPo
                                Datum lovu: 7.2006 | Revír: SK

Prívlač

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8252.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8251.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8250.jpg
                                  Úterý 11. července 2006 v 9:18® Zcuter
                                  Zcuter
                                  Datum lovu: 10 července | Revír: Odra 2a | Způsob lovu: Plavaná

v čera jsem si zachytal, jak jsem si jeste letos nezachytal:hora uz neco nakousl(nejmenovany kolega jsem byl ja)+ jeste jsem stejne misto navstivil odpoledne(vcera)a mel jsem vytahnute 2 kariky(43a 38)-vraceni vode!!!!myslim ze se tam zajdu dneska se Stakerem podívat na noc-kdyz sem odcházel od vody tak to teprve zacalo brát!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!

Pondělí 10. července 2006 ve 22:04® Damys
                                    Damys
                                    Datum lovu: 8.7.06 | Revír: ohře 4-5

Průtok na Ohři konečně v normálu.Rybičky byly celkem při chuti,ale braly jen malá sousta.Tak bez konkurence vedl chrostík.Parmy,tlou­šti, plotky.Super rybačka.Dokládám kamarádův úlovek.Já tolik štěstí neměl,ale prožíval jsem to stejně jako bych ji vodil sám. Míra 65+

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8248.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8247.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8246.jpg
                                      Pondělí 10. července 2006 ve 22:01® jepice.cz
                                      jepice.cz
                                      Datum lovu: 10.7.2006 | Revír: Dyje 11A | Způsob lovu: Muškaření

Nějak se mi zastesklo po mušáku a tak sem si šel zaházet od 15:45 do 18:25. Urval jsem 2 mouchy- jednoho chrostíka a jednu takovou zajimavou mokrou mouchu, vytáh jsem ouklej, plotičku a perlína a opatrní tloušti mi na mouchu dost sra*i- buď ji ignorovali a nebo se u ní zastavili, podívali se na ni a jeli dál. Pěknej lov, důležitý bylo si zaházet, rybky byly jen jako bonus :-)

Pondělí 10. července 2006 ve 21:37® Láďa
                                        Datum lovu: 3-9.7.06 | Revír: Horní lužnice a okolí
                                        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8245.jpg
                                          Pondělí 10. července 2006 ve 21:36® Láďa
                                          Datum lovu: 3-9.7.06 | Revír: Horní lužnice a okolí

Totální propadák co se týká dravců.Voda příliš vysoká a nechytatelná až na malé výjímky.Ve finále se kluk alespoň jeden den bavil plavačkou na matchu.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8244.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8243.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8242.jpg
                                            Pondělí 10. července 2006 ve 21:28® Láďa
                                            Datum lovu: 8.7.06 | Revír: Vltava 29

Fyzický očistec na krásném revíru,ale stálo to za to!!!Chyceno 50ks PO a spousta popadaných a nedobraných záběrů.Všechny ryby vráceny vodě.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8241.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8240.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8239.jpg
                                              Pondělí 10. července 2006 v 18:38® ywan
                                              Datum lovu: dnes

je to fakt bieda, netuším kde zmizli zubáče nad 45cm, aj keď kamarát zapriahol „čosi“ okolo 65cm.Môžem len dúfať že to bol zubáč a nie daaky kapor za chvost alebo čo :-) pridám foto tohto spratka, jediného čo sa dnes pozrel na breh…(neviem či stál za fotku ?! )

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8238.jpg
                                                Pondělí 10. července 2006 v 16:06® tomasino

Já dnes Vltava Hluboká nad vltavou,řeka ,teklo hrozně vody ,zaklená voda ,jak kaolín po hodině bez záběru odjezd domů ,podělaný bouřky

Pondělí 10. července 2006 ve 12:45® Hora
                                                  Hora
                                                  Datum lovu: 10.července | Revír: Odra 2A

Dnes na tůních od rána super chytačka,nejdřív jsem řádně zakrmil vařeným bramborem,potom byly rybářské hody,nejdřív záběr na plavču-ryba zajela do stulíků,1 : 0 pro ryby,potom další záběr,ryba opět urvala háček a zbytek skončil na větvi,vzápětí mi kapřík,kterému evidentně zachutnal brambor stáhl prut i navi s nepovolenou brzdou do vody,ještě že byl se mnou kolega,který mi prut pomohl vytáhnout,kapřík měl smůlu,podíval se na břeh,2:1,nevěřil jsem že prut bez koupání vytáhnu,ale grafiťák s korkem pomohl.Ještě 2× mi ryby zajely do stulíků a já zase přišel o další háčky,po zhruba 3 hodinách lovu byla bilance 5:3,ryby opět vyhrály a těším se na repete ve čtvrtek.Kolega vytáh amurka,kapříka,2 cej­ny a 1 miniokiše a to bylo vše.Super počasí a fajn lov.

Pondělí 10. července 2006 v 10:39® Sander
                                                    Sander
                                                    Datum lovu: 9.6.2006 | Revír: Otava 4

Včerejší výprava na hady byla zkouškou mých nervů a trpělivosti. Po příjezdu na své oblíbené místo jsem se nestačil divit – na 20m 9 bláznů s prutama. Tragédie, při finále ve fotbalu to bylo u řeky horší než při závodech. Ale musím podotknout, že se mi letos ještě nestalo, abych na toto místo přijel a někdo tam už neseděl, kua!!!! Díky zvýšenému stavu vody jsem byl nucen jet ještě asi 3km po proudu. Stojí to tu za ho.no, ale lepší řešení jsem nenašel. I zde byli podělaní rybáři, tak jsem si zalez mezi stromy, nemám rád, když mě furt někdo wočumuje, jestli berou, jestli něco netaham… Jeden prut jsem hodil na třešni, druhý na rousnici. Nebralo nic, za hodinu a půl jsem sekl pouze dvě ryby – tlouště 48 a kapra 50, kterého jsem zabil pěstí do hlavy!! Už mi to CaR leze krkem, akorát mi každý nadává že to pouštím a navíc zde pouštět ryby nemá smysl. Ty miliardy rybářů stejně zabijou na co přijdou… Ani netušíte, jak jsem si včera to chytání znechutil. Máme tu asi 5 míst, kde se dá něco chytit, ale ta jsou obsazena od tmy do tmy furt těma samýma magorama…fujj, asi se odstěhuji někam k přehradě, kde se kvůli její rozlehlosti mám ještě kam posadit!!!

Neděle 9. července 2006 ve 22:51® jepice.cz
                                                      jepice.cz
                                                      Datum lovu: 9.7.2006 | Revír: Rokytná 3A | Způsob lovu: Feeder

O5 Federovačka na Kacíří od 10:00 do 14:35 s tím, že si zase chytnu kapříka, ale opak byl pravdou. Na kuku jsem měl furt jen malý drbance a záseky šly do prázdna. Po prodloužení a zjemnění forpasu a zmenšení háčku jsem se dočkal 3 cejnů a 1 ploťky. Vyhnala mě odsud bouřka a pasivita ryb, jinak bych zůstal asi déle…

Neděle 9. července 2006 ve 22:50® jepice.cz
                                                        jepice.cz
                                                        Datum lovu: 8.7.2006 | Revír: Dyje 11A | Způsob lovu: Feeder

Federovačka od 15:00 do 17:00. Teplo jak sviňa, plno koupajících i se psy (jednu chvíli jsem nahzoval do jejich blízkosti jako signál, aby si odplavaly kousek ode mě a pochopily :-) ) no prostě hnus velebnosti! Naštěstí jsem překecal aspoň karáska a plotici- kolem 30cm.

Neděle 9. července 2006 ve 21:44® Padis
                                                          Padis
                                                          Datum lovu: 5 a 6.7

zkoušel jsem podvečerní přívlač na menší říčce chyceno několik PO nej 37 cm a dále pár okounů

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8237.jpg
                                                            Neděle 9. července 2006 v 15:20® Lukas
                                                            Datum lovu: 8.7 | Revír: Klabava 2A | Způsob lovu: Přívlač

tak vcera jsem se prekonal a taky zmokl no ale pred destem prisli dva candati kolem 30–40.vse na wobblera plotici.okouni ale zmizeli!kdo ví kam. Neco podobniho jako čudlař.