Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 3. července 2006 ve 22:14® jepice.cz
- Datum lovu: 3.7.2006 | Revír: Dyje 11A
Mlaskačka společně s Filckem od 17:50 do 20:30. Celkem pěkná chytačka- Filckovi se povedl kapr 55cm, karas a solidní plotice a mě cejnoplotice, karas 1 vyháklej kapr a 1 urvanej (vždy se vlasec „odřel“ o naviják) a zachránil mě pak Mirus kterej dojel jako divák. Dovezl mi totiž svůj naviják s vlascem 0,28mm a díky tomu se mi pak povedlo vytáhnout kapřisko dlouhý 57cm. Pěknej lov, mohlo víc svítit slunko.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. července 2006 v 18:58® Prutos
- Datum lovu: 2.7.2006 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
V neděli jsme se se strýcem vypravili podráždit štičky na jeden malý rybníček. Chytili jsme několik šíhlat ± 50cm a mě velice potěšil 68cm kousek. Původně jsem ji chtěl pustit, ale vzhledem k ošklivě zahnisané ráně na hlavě poputuje na pekáč.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. července 2006 v 15:44® Dodo
- Datum lovu: 3.7.2006
Dnešní ráno sem vyrazil sám, bez Basse a samozřejmě bez foťáku, tak sem musel fotit mobilem.U skal se mi povedlo vyprovokovat slušnýho bolena, 76 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. července 2006 v 11:47® zedus
- Revír: Někde na jižní moravě | Způsob lovu: Přívlač
Tak se mi taky teď docela zadařilo a chytil jsem pár rybiček. Doufám jenom, že to nebyl rychlý start sezony a pak nebude dlouho nic.
Fotky: candát 74cm
bolen cca 70 neměřen
jeden z menších candátů, cca 65Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. července 2006 v 11:19® hajan
- Datum lovu: 1.7.2006 | Revír: Berounka 3
Taxem si konečně vymodlil candoše 70cm, skoro 4kg. Tímto se omlouvám všem ochráncům přírody, kormoránů, vyder, straně zelených, atd. Pozdravuji všechny masařky, protože jsme ho sežrali, a bylo to mňam.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. července 2006 v 9:52® Tomash
- Datum lovu: 3.7.2006 | Revír: Stříbrňák | Způsob lovu: Přívlač
Měl jsem od sedmi večer noční a domů jsem se vrátil dnes ve tři ráno. Usoudil jsem, že už nemá cenu spát, popadl vláčák a mazal lovit. Před čtvrtou jsme se sešli s Dwarfem na donmluveném revíru a začali česat vodu. Šlo to docela pěkně, sem tam okounek, sem tam kudla. Když vylezloslunčko, nasadil jsem popa Strike Pro 11cm a nahodil k rákosí. Vydráždil jsem štiku a začal tanec. Vlasec 0,16mm vydržel a já se mohl po cca 20ti minutách radovat z nového osobáku vypopané štiky 81cm. Kvalita fotek je tak na hraně – slunce pražilo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. července 2006 v 0:05® Scanix
- Datum lovu: 2.7.2006 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem dnes vzal kamoše Mipiho na místa, kde jsou ryby i při vyším stavu vody a byly tady. Byli jsme jen asi od 20:00–23:00 a každý si vytáhli candáta já jen prcka lehce přes 40cm, ale kamarád svého prvního a hned 57cm. Pak jsme asi ještě přizvedli pár cejnů a kaprů, kteří se zde schovávali a nakonec si každý povodil sumíka, ten můj se mrknul na břeh, jen 78cm a kamarádova se vypnul poté co zajel do trávy. Takže to celkem šlo na tu vodu. Fotky bohužel nemám, neboť jsem foťák nechal doma
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. července 2006 ve 23:28® Prichy
- Způsob lovu: Přívlač
nechyli se premluvit dve stiky shodne 56, jedna hubena, druha tlusta
, okouni vubec nesli, jen asi 4,5 prcku. (vse plave dal)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. července 2006 ve 20:26® jepice.cz
- Datum lovu: 2.7.2006 | Revír: Dyje 11A | Způsob lovu: Plavaná
Plavka a pak chvilku mlaskačka od 14:55 do 17:00 společně s Mirusem. Rybkám se moc nechtělo, na plavku se mi povedlo 6 plotic a cejn a na mlaskačku malá plóťa a jeden urvanej šupi kolem 50cm (o5 díky nekvalitnímu vlasci, ten Jaxon mě se*e). Mirus si chytl taky nějakou plotičku ale nebylo toho moc. Doufám, že až půjdu zas tak nebudu trhat…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. července 2006 ve 20:12® kkarlos
- Datum lovu: 2. 7. 2006 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Vlacel jsem vlacel, a bylo tak o 15cm vic vody a byla trosku spinavejsi… povedly se mi nejaky okouni, na prvni nahoz s rotnou tloustik kolem 35 a pak 3 candatci nej kolem 35–40 a vsechny sem vytahl v rozmezi tak pul hodky… Chytl jsem 5 cejnu, vsechny za hrbetni ploutev a nejvetsi mel kolem 40 takze to byl docela mazec v proudu tahat cejna za hrbetni ploutev s proutkem do 13 gramu… byla to super zdolavacka… a pak jsem uz vyndaval woblirka na hladine a najednu podemnou ze brehu vyskocila stika po nem a vyskocila uplne totalne svisle… a lekl jsem se ze jsem se male po… – mela tak kolem 35cm… Pod jezem jsem videl asi 5× vyskocit tlouste nad hladinu jako by chtel vyskakat na jez(taky skakal po sousi pac skocil na kameny…
) a nejvetsi skok mohl byt tak 50cm od hladiny- ryba byla velka kolem 35… tot muj super lof… byl vazne super… teda kdyz trosku pominu ze jsem videl par uz docela dost starejch vodaku jak se tak trosku osahavaj… bleeee…:/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. července 2006 ve 20:06® indy
- Datum lovu: 2.7.2006 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Ráno jsem zaspal, po nastartování auta jsem zjistil, že nemám moc benzínu. Přestěhování věcí do manželčina auta. V poslední vesnici před místem kde chytám mi přes cestu přeběhla černá kočka. Po chvíli chytání jsem si říkal, že si vyfotím svoje vláčáky. To jsem ještě netušil, že je to jejich poslední společná fotka. Chytal jsem na rippery Live eye od river2sea. Malí candáti docela zobali, tak jsem je chtěl zkusit odfiltrovat nasazením největší velikosti tohoto kopyta. Neuvědomil jsem si, že tím přetěžuji loni mou vinou poškozený vláčecí prut s chvějivou špicí Mikado. Při jednom bočním náhozu se ozvalo křupnutí a půl prutu mi odletělo do vody
. Zbytek vycházky jsem odchytal s woblery na dalším prutu. Celkem zase okolo 10 candátů, ale tak 40cm max a konečně se mi podařilo chytit na Salmo Butchera duháka okolo 35cm. Doufám, že mi to Mikado opraví, ale pro jistotu začínám shánět nový.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. července 2006 v 7:53® rarach
- Datum lovu: 1.7.2006 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem po dlouhé době mohl včera konstatovat: Celý den na rybách. Nějaké ryby jsme s Bobem i nachytali, už víme kde dělají skvělej gulášek, v picassu se mi i dobře spí, Bobo si trochu s mojim požehnáním vystřelil z kámoše, ten neprodleně oněch 90 km přijel a vrátil nám to i úroky, pstruzi se mu věšeli na vše co tam hodil, takže nakonec spokojenost všech. Já jsem po šesté za sebou chytil na Ohři rybu, neskutečné.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. července 2006 ve 23:31® Prichy
- Revír: jesenice | Způsob lovu: Přívlač
par okounku…jeden peknej 35 a stika 57, kamos taky par okysu a stiku 48…zas tak slavne to nebylo za 6 hodin vlaceni!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. července 2006 ve 20:09® Mirus
- Datum lovu: 1.7.2006 | Revír: Jihlava9 | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem byl na řece a chytl jsem parmu 57cm tahal jsem ji nějak 10minut krásný boj.Odpoledne jsme byly se svobodou88 na Dalešické přehradě já asi 8 okounů svoboda asi 7 nebo já nevím
PS: ještě s těma mníkama chytám to všechno při zvedlý hladině a zakalené vodě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. července 2006 ve 20:06® Mirus
- Datum lovu: 30.6.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Klasická položená
včera jsem byl já ( Mirus a Svoboda88 ) na rybách na řece.Bylo to uajímavý foto vám sice nedám ale chytli jsme : 10mníků,asi 6 tlouštˇů a 1 úhoře
Ti mníci to bylo super PS: nevymýšlím si !!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. června 2006 ve 21:45® Bobr-007
-
Hoši včera sem byl asi podruhé v živoťe vláčet na řece(rok a půl vláčím na stojáku/začínámi docházet že tam asi neni ryba. . .
toš sem to zkusil, mislel sem si že v tý rece snad neni ani bělička.Za pět minut sem na tři centimetrového woblera bez lanka chytl štiku 57cm(moje druhá největší).Dneska sem se nudil tak sem dal repete.Za deset minut sem chyt moji největší rybu-sumec93cm cca6kg(to byl muj letošní sen chytit sumce),ještě sem se z toh ani nespamatoval.A ten hektarový rybníček na kterym se mučim jdu zitra slavnostně poslat do pr.....No lepší ukončení školního roku sem si snad nemohl přát(je mi 14let).Přeju všem rybářum podobné zážitky. Petrův zdar
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. června 2006 ve 13:49® frenki
- Datum lovu: 29.6 | Revír: Bečva 4 , přívlač
Včera jsem si vyšel na Bečvu chytil jsem několik štik z toho dvě 62 a 58, vše na rotačku.Bylo to pěkné chytání.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. června 2006 v 8:45® rarach
- Datum lovu: 29.6.06 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Muškaření
Slušný PO ještě sbíraj, suchý chrostík 21 hod.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. června 2006 ve 22:04® Prutos
- Datum lovu: 28.6.2006 | Revír: Tajný JM revír :-) | Způsob lovu: Přívlač
Regulus již napsal vše podstatné, tak jen dodávám fotku svého fousáčka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. června 2006 ve 20:13® jepice.cz
- Datum lovu: 29.6.2006 | Revír: Dyje 11A | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem šel opět na plavku a pak chvilku na mlaskačku od 15:00 do 19:00. Na plavku se pověsilo 12 plotic, cejnek, karas a musel jsem čumět- malou podoustev. Bych neřek že je tam někdo někdy nasadí. Na mlaskačku se povedly 2 menší plotice, karas a kapr kolem 60 cm mi to v trávě urval. Celkem bad day…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. června 2006 ve 14:53® sharkcom
- Datum lovu: 28.6.2006 | Revír: UN Jesenice | Způsob lovu: Feeder
Super chytačka. 5 kapříků kolem 40cm, plotice a cejny jsem nepočítal, největší cejn 43cm. Na závěr jedna štička 53cm na přívlač.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. června 2006 ve 12:39® jake
- Datum lovu: 28.6. | Revír: na rybičku
Včera s kolegou na sumcích, on dvě na sumce, já jednu a druhou jsem hodil na rybičku na candáta, jen tak na věšáka. Co čert nechtěl, místo candáta zabrala kolem desáté večer štika. Nemaje lanko, zbyly mi jen oči pro pláč…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. června 2006 ve 12:02® BigMike
- Datum lovu: 29.6. | Revír: Lužnice 7, vláčka
Od 8 do 11 nad Dráchovem. Jedna mini štička 30 cm,dva výpady nějaké větší, ale tišinky víc nevydaly!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. června 2006 v 11:51® jepice.cz
- Datum lovu: 28.6.2006 | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Muškaření
Šel jsem konečně zamuškařit na domovskou Dyji na můj oblíbený splav od 17:10 do 19:15 a to společně s Filckem a Lukasem (oba vláčka). Vytáhl jsem sice jen jednoho potůčmena kolem 15cm, ale byl náááádherně vybarvenej. Lukasovi a Filckovi se povedlo každýmu po čtyřech okounech. Pěknej den, jen voda mohla bejt čistší a o něco níž.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. června 2006 v 11:48® jepice.cz
- Datum lovu: 27.6.2006 | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Plavaná
Šel jsem zaplavačkařit trochu později a to od 19:00 do 21:00. Hodně záběrů sem totálně pros*al, ale i tak jsem něco chytl. Suma sumárum 11 plotic, cejna, cejnka a perlína. Mohlo to bejt lepší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. června 2006 ve 2:25® regulus
- Datum lovu: 28.června 2006 | Revír: Tajný jihomoravský revír | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsme si dnes s Prutosem dali repete a udělali si akci „Sumec na vláčku II“. No mě se to tentokrát moc nepovedlo, co se sumců týče tak jsem ostrouhal mrkev, ale Prutos jednoho 77 cm k vycházce na břeh přesvědčil. Počasí bylo skvělý asi jako všude, ryby sice zrovna moc nebraly, ale z toho co se dostalo na břeh stojí za zmínku bolen 50 a 60 cm a v neposlední řadě tolstolobik rovných 90 cm a vážící 9,10 kg (osobní rekord), chycenej regulérně za hubu na 10 cm vláčecí nástrahu. Bojoval jako četr, tahal jsem ho víc jak 10 minut a asi mě vyplašil ty sumce. -:))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. června 2006 v 0:36® Scanix
- Datum lovu: 28.6.2006 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač
Večerní vláčka vypadala, že dopadne tak, jak bývá poslední dobou zvykem a to tedy bídně. Měl jsem chyceno sice bolínka a candátka, ale jinak ostatní dva kámoši byli bez ryby. Počasí vypadalo sumcově, lehce přikalená voda a tak jsme zůstali do tmy a to se vyplatilo. Kamarád Lukáš se předvedl s krásnym přesně metrovým kouskem važícího 7,30 kg, který se mu kolem jedenácté pověsil na wobler.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. června 2006 v 15:47® harpunar
- Datum lovu: 27.6. | Revír: 471090 | Způsob lovu: Přívlač
Bolen 73cm na rotačku,pak ještě pár menších tloušťů.Úmorne vedro a dusno,tak mne potěšilo že jsem tam nejel zbytečně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. června 2006 ve 14:19® indy
- Datum lovu: 28.6.2006 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Ráno před prací jsem se stavil na chvilku na candoše, docela to šlo, chyceno asi 10 kousků, většinou okolo 40cm, ale větší se spetl taky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. června 2006 v 9:01® Sander
- Datum lovu: 27.6.2006 | Revír: Otava 4, Volyňka 1 | Způsob lovu: Klasická položená
Nedalo mi to a i když tloušti na pstruhovce ještě šóstaj, musel jsem vyzkoušet, zda mají myšlenky na papání. Místo jsem lehce zakrmil a již pár vteřin po nahození to začlo brát. Chyceno 8ks tlouště, většina „strupatých“ a okolo 40–46cm. Vyhnala mě bouřka, která zde již „pár hodin“ nebyla…
Otava > opět pokus se trefit do tahu hadů, který mi překazila stoupající voda plná klacků a naplavenin po dnešní bouřce. Byl jsem odsouzen sednout si na malé slepé rameno, kde jsem na hadech ještě nikdy nebyl a řekl jsem si, když to do hodina nezabere, radši pofrčim sbírat rousnice. Kupodivu pár minut po náhozu začli policajti na obou prutech prudce klesat, po opětovném dotahování jsem vzal pojednom prut do ruky a lehce přisekl. Na obou byli hadi. Totéž se opakovalo ještě 5×. Z těch 7 kusů jsem si odnesl 3, a to 61, 64 a 68. Zbytek jsem „odřízl“, páč byli malí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.