Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 27. června 2006 ve 22:08® Padis
Padis
Datum lovu: dnes

po dnešním nevydařeném rybolovu zkoušel jsem dravce na rybku a nic.Jen při chytání rybek kapřík cca 35cm.Pak se přihnal pěkný fičák a déšt.Večer nádherný západ slunce.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8167.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 27. června 2006 v 18:13® Hrouzek
    Hrouzek
    Datum lovu: dnes | Revír: Doubrava

Dneska po vydařeném absolvování autoškoly, jsem zajel oslavit „řidičák“ k vodě s mušákem.. Ze začátku samá malá ryba, ouklej, plotice, proudnici, tlouštíci… Potom se povedlo přemluvit jednu pěknou rybku, jsem myslel, že to bude osobáček tlouště a on kapr 42cm regulérně za hubu, když jsem nechával mokré mušky splavávat pomalým proudem :o) Po té jsem viděl jak okouni proháněj neustále rybky, tak jsem je zkoušel asi 15ks, ale nej co jsem měl na prutě okolo 25cm mi spadl… Při snažení ulovit okouny, my na to vlítla také ryba (asi štika nebo větší tloušt), pořádně to u břehu v malé hloubce zakalila, zavlnila.. rybky zdrhaly a ryba spadla :o)

Foto kaprouna. Kapr i ostatní rybky plavou dál, ale abych se přiznal, tak jsem u toho kapra váhal, jestli neudělat mamce radost… :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8164.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8165.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8166.jpg
      Úterý 27. června 2006 v 17:36® Tomik
      Tomik

Dnes pěkná chytačka… tři kapřici, tři okišci, jedna štička a jeden amurek 60 cm..:) ten mi udělal největší radost, ptž zabral z hladiny…:)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8162.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8163.jpg
        Úterý 27. června 2006 v 9:53® wj

este nejaky zubacik a bolenik

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8160.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8161.jpg
          Úterý 27. června 2006 v 9:51® wj
          Revír: MD

pod mrakom, voda vrela, dokopy cca 25 ryb. zubac, jalec, bolen, sumce, nastraha rapala SSR, jeden sumec na vaskovku 2 … : ) vsetko s5 do vody, mal som iba fone na fotenie

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8157.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8158.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8159.jpg
            Úterý 27. června 2006 v 9:50® Bass
            Bass

Jinak chytáme samou omladinu.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8154.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8155.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8156.jpg
              Úterý 27. června 2006 v 9:32® Bass
              Bass

První letošní trochu solidní ryba ...... 37 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8153.jpg
                Úterý 27. června 2006 v 7:25® doktor
                Datum lovu: 26.6.2006

72cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8152.jpg
                  Úterý 27. června 2006 v 7:24® doktor
                  Datum lovu: 19.6.2006

55cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8151.jpg
                    Úterý 27. června 2006 v 6:56@ milos

RYBÁŘSKÝ POTĚR

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8150.jpg
                      Úterý 27. června 2006 v 6:53@ milos
                      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                      foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8149.jpg
                        Úterý 27. června 2006 v 1:55® HaD
                        HaD
                        Datum lovu: 26.6.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

Tak jsme podnikli druhou výpravičku na sumce. Počasí se zdálo být optimální, hladina žila, přesto jsme slyšeli jen asi dva zálovy. Okolo půl dvanácté mě z dřímoty probrala rolnička a vytáhl jsem si sumce :-)) ) Už si zase plave v rodné řece. Měl 141 cm, 19 kg.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8147.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8148.jpg
                          Pondělí 26. června 2006 v 15:23® dusPo
                          Datum lovu: víkend 24-25.6. | Způsob lovu: Přívlač
                          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                          foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8142.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8143.jpg
                            Pondělí 26. června 2006 v 10:39® HaD
                            HaD
                            Datum lovu: 23.6.2006 | Revír: Lužnice 8 | Způsob lovu: Přívlač

při cestě domů jsem si dal několik hodů s malým woblerkem a zadařil se mimo dvě štiky, pár okounů i tetno tloušť cca 52 cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8139.jpg
                              Pondělí 26. června 2006 v 10:37® HaD
                              HaD
                              Datum lovu: 25.6.2006 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Sumcařina

Se Zdendou jsme včera zkusili sumce a zdařilo se tento kousek. 128 cm, 12 kg. Puštěn.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8138.jpg
                                Pondělí 26. června 2006 v 10:27® HaD
                                HaD
                                Datum lovu: 22.6.2006 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Přívlač

Zdendovi při pokusu o boleny sebral woblera ocasem tolstolobik okolo 15 kg. Zdolávání bylo prý opravdu famózní. Ryba byla puštěna.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8136.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8137.jpg
                                  Neděle 25. června 2006 ve 22:09® Shrek
                                  Shrek
                                  Datum lovu: 25.6.2006 | Způsob lovu: Muškaření

Dnes jsem ráno vyrazil s BoBem na Jesenici vláčet,já jsem byl však bez ryby,proto jsem si jel odpoledne spravit chuť na místní říčku,kde to sbíralo jak o závod.Všechno však pouze malé ryby.Chytil jsem asi 5 potočáků cca 15 cm,jednoho sivena 28 cm,kterej mi utekl při měření z ruky zpět do vody,ALE konečně jsem uzavřel magickou muškařskou čtyřku (PO,PD,Si,Li) a poprvé v mé cca 15ti leté rybářské kariéře jsem chytil lipana.A hnedle tři.Jeden se se mnou podíval domů.Jsem neskutečně šťastnej.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8133.jpg
                                    Neděle 25. června 2006 v 18:54® jepice.cz
                                    jepice.cz
                                    Datum lovu: 25.6.2006 | Revír: Dyje 11A | Způsob lovu: Plavaná

Šel jsem od 14:05 do 18:20 zaplavačkařit společně s Lumčákem na Hnědku, pak se z vláčky na plavku přidal i Filcek. Jedinýmu mě to kloudně šlo, chyceno 12 plotic, 6 cejnů, 2 křížence cejna a plotice, cejnka- měl ale něco kolem 30cm a přibližně stejně velkýho kapříka. Lumčák vytáh jen jedjńu ouklej a Filcek získal titul Mr. Bezrybka. Celkem solidní zakončení dne.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8132.jpg
                                      Neděle 25. června 2006 ve 13:03® jepice.cz
                                      jepice.cz
                                      Datum lovu: 25.6.2006 | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Přívlač

Opět jsem šel zavláčet na Dyji od 9:05 do 12:00. Prochytýval jsem vyloženě proudnější úseky s tím, že si zase chytnu nějakýho toho potůčmena. Místo toho jsem chytal okouny, za který sem byl rád, bo jsem letos žádnou okounovou chytačku nezažil. Takže celkem 8 kousků okounů, 4 z nich byli pánvičkoví. A bohužel 3 potočáci se mi vyháčkovali- buď v proudu nebo po saltu mortále. Takže chytačku hodnotím i přes vyháčkovaný salmonidy kladně.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8130.jpg
                                        Neděle 25. června 2006 ve 12:52® Lukas
                                        Datum lovu: 25.6 | Revír: Klabava 2A | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem chytal bolena ktery jezdil na hladine a misto toho mam okouna 39cm!!!muj rekord!vyprostoval jsem trpitky tak 20 krát!ach jo!ale o zadnou jsem neprisel (malem jo)!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8127.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8128.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8129.jpg
                                          Neděle 25. června 2006 v 9:43® Chose
                                          Chose
                                          Datum lovu: 24.6 | Revír: Voleška 1P | Způsob lovu: Přívlač

Tak včera na Volešce nic moc až k večeru mi přišel duhák 34 na mepps aglia long-stříbrná 0 a potom se mi sklepal siven tak 30taky na meppsku. ale celkem fajn odpoledne.

Sobota 24. června 2006 ve 21:44® Stavba
                                            Datum lovu: 24.6.2006 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Přívlač

Dnes sem šel poprvé v životě vyzkoušet popa. Za hodinku asi 5 ataků na nástrahu a z toho jednou kontakt s rybou, pak sem se přesunul a byla z toho štika kolem 75, bohužel sem neměl lanko, štice se podařilo na břehu překousnout vlasec a mojí nešikovností štika s popem zmizela ve vodě. Jako správný lovec sem se bezmyšlenkovitě vrhl za ní a po velmi teplém dnu se krásně osvěžil:-)) Nakonec sem si zlepšil náladu a na rotačku chytil bolena, 3 tlouště a 3 okouny

Sobota 24. června 2006 ve 21:43® Shrek
                                              Shrek
                                              Datum lovu: 24.6.2006 | Revír: Ohře 12 | Způsob lovu: Přívlač

Když jsem přijel na místo,celé okolí bylo poseto vodákama (jak BoBo věcně říká „Laminátoví onani“).Boleni lovili jak o závod,ale nepomohl ani pop ani shad rap.Nakonec mou „čest“ zachránili dva tloušti (cca 25cm a 30cm) na měděnou rotačku eMTe vel. 3. Díky bohu alespoň za to.

Sobota 24. června 2006 ve 21:25® rarach
                                                Datum lovu: 24.6.2006 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Muškaření

Dnes s Bobem opět na Ohři, ranní budíčky ve 4 hod. mi dělají čím dál hůř, ale vyplatilo se. Ten klídek a pohoda, ryby sice kousali později a podstatně hůř než ve středu, přesto se zadařilo. Bobo z vláčkou mi to dnes pěkně nandal, ale já to příště zase otočím.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8125.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8126.jpg
                                                  Sobota 24. června 2006 ve 21:17® Láďa
                                                  Datum lovu: 24.6.06 | Revír: Labe

Tak dnes s klukem opět na Labi.Od 6hod.rana až do 18.00 s přestávkou na oběd.Celkem uloveno 6 ryb.Dvakrát bolen, dvakrát okoun, jedna štika a sumeček.Dalo by se říci že nic moc.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8122.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8123.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8124.jpg
                                                    Sobota 24. června 2006 v 19:17® jepice.cz
                                                    jepice.cz
                                                    Datum lovu: 24.6.2006 | Revír: Dyje 11A | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na Kaoliňáku a na Hnědce od 14:05 do 16:05. Na Kaoliňáku jsem si sliboval jak si krásně zachytám štičky, dokonce jsem se strachoval že nemám lanko abych náhodou o nějakou nepřišel a nakonec jsem tu stejně žádnou nechyt… Pak proběhl bleskový přesun na Hnědku a tam mou čest zachránila asi 20cm plotice chycená regulérně za hubu. Celkově se plotice chovaly divně- vždycky se shlukly do hejna a pronásledovaly třpytku až ke břehu.

Sobota 24. června 2006 v 17:58® ywan

.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8121.jpg
                                                        Sobota 24. června 2006 v 17:56® ywan

.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8120.jpg
                                                          Sobota 24. června 2006 v 17:53® ywan

tak dnes som sa s bratom vybral za candošmi, bieda, 3ks cca. 40–45cm, jeden na kopyto, druhý-zelený twister, tretí čierny jigstreamer…nabúdce to hádam bude lepšie…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8118.jpg
                                                            Sobota 24. června 2006 v 15:06® skwor
                                                            skwor
                                                            Datum lovu: 24.6. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem vyrazil s novou výbavou na UL vláčku provětrat tlouště. Povedlo se jich 9, největší měl 33cm a v proudu to byl pěkný boj. PS Všchny záběry byly na nejmenší stříbrné Vaškovky.