Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 26. června 2006 ve 14:23® dusPo
Datum lovu: víkend 24-25.6. | Způsob lovu: Přívlač
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8143.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8142.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 26. června 2006 v 9:39® HaD
    HaD
    Datum lovu: 23.6.2006 | Revír: Lužnice 8 | Způsob lovu: Přívlač

při cestě domů jsem si dal několik hodů s malým woblerkem a zadařil se mimo dvě štiky, pár okounů i tetno tloušť cca 52 cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8139.jpg
      Pondělí 26. června 2006 v 9:37® HaD
      HaD
      Datum lovu: 25.6.2006 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Sumcařina

Se Zdendou jsme včera zkusili sumce a zdařilo se tento kousek. 128 cm, 12 kg. Puštěn.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8138.jpg
        Pondělí 26. června 2006 v 9:27® HaD
        HaD
        Datum lovu: 22.6.2006 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Přívlač

Zdendovi při pokusu o boleny sebral woblera ocasem tolstolobik okolo 15 kg. Zdolávání bylo prý opravdu famózní. Ryba byla puštěna.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8137.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8136.jpg
          Neděle 25. června 2006 ve 21:09® Shrek
          Shrek
          Datum lovu: 25.6.2006 | Způsob lovu: Muškaření

Dnes jsem ráno vyrazil s BoBem na Jesenici vláčet,já jsem byl však bez ryby,proto jsem si jel odpoledne spravit chuť na místní říčku,kde to sbíralo jak o závod.Všechno však pouze malé ryby.Chytil jsem asi 5 potočáků cca 15 cm,jednoho sivena 28 cm,kterej mi utekl při měření z ruky zpět do vody,ALE konečně jsem uzavřel magickou muškařskou čtyřku (PO,PD,Si,Li) a poprvé v mé cca 15ti leté rybářské kariéře jsem chytil lipana.A hnedle tři.Jeden se se mnou podíval domů.Jsem neskutečně šťastnej.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8133.jpg
            Neděle 25. června 2006 v 17:54® jepice.cz
            jepice.cz
            Datum lovu: 25.6.2006 | Revír: Dyje 11A | Způsob lovu: Plavaná

Šel jsem od 14:05 do 18:20 zaplavačkařit společně s Lumčákem na Hnědku, pak se z vláčky na plavku přidal i Filcek. Jedinýmu mě to kloudně šlo, chyceno 12 plotic, 6 cejnů, 2 křížence cejna a plotice, cejnka- měl ale něco kolem 30cm a přibližně stejně velkýho kapříka. Lumčák vytáh jen jedjńu ouklej a Filcek získal titul Mr. Bezrybka. Celkem solidní zakončení dne.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8132.jpg
              Neděle 25. června 2006 ve 12:03® jepice.cz
              jepice.cz
              Datum lovu: 25.6.2006 | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Přívlač

Opět jsem šel zavláčet na Dyji od 9:05 do 12:00. Prochytýval jsem vyloženě proudnější úseky s tím, že si zase chytnu nějakýho toho potůčmena. Místo toho jsem chytal okouny, za který sem byl rád, bo jsem letos žádnou okounovou chytačku nezažil. Takže celkem 8 kousků okounů, 4 z nich byli pánvičkoví. A bohužel 3 potočáci se mi vyháčkovali- buď v proudu nebo po saltu mortále. Takže chytačku hodnotím i přes vyháčkovaný salmonidy kladně.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8130.jpg
                Neděle 25. června 2006 v 11:52® Lukas
                Datum lovu: 25.6 | Revír: Klabava 2A | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem chytal bolena ktery jezdil na hladine a misto toho mam okouna 39cm!!!muj rekord!vyprostoval jsem trpitky tak 20 krát!ach jo!ale o zadnou jsem neprisel (malem jo)!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8129.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8128.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8127.jpg
                  Neděle 25. června 2006 v 8:43® Chose
                  Chose
                  Datum lovu: 24.6 | Revír: Voleška 1P | Způsob lovu: Přívlač

Tak včera na Volešce nic moc až k večeru mi přišel duhák 34 na mepps aglia long-stříbrná 0 a potom se mi sklepal siven tak 30taky na meppsku. ale celkem fajn odpoledne.

Sobota 24. června 2006 ve 20:44® Stavba
                    Datum lovu: 24.6.2006 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Přívlač

Dnes sem šel poprvé v životě vyzkoušet popa. Za hodinku asi 5 ataků na nástrahu a z toho jednou kontakt s rybou, pak sem se přesunul a byla z toho štika kolem 75, bohužel sem neměl lanko, štice se podařilo na břehu překousnout vlasec a mojí nešikovností štika s popem zmizela ve vodě. Jako správný lovec sem se bezmyšlenkovitě vrhl za ní a po velmi teplém dnu se krásně osvěžil:-)) Nakonec sem si zlepšil náladu a na rotačku chytil bolena, 3 tlouště a 3 okouny

Sobota 24. června 2006 ve 20:43® Shrek
                      Shrek
                      Datum lovu: 24.6.2006 | Revír: Ohře 12 | Způsob lovu: Přívlač

Když jsem přijel na místo,celé okolí bylo poseto vodákama (jak BoBo věcně říká „Laminátoví onani“).Boleni lovili jak o závod,ale nepomohl ani pop ani shad rap.Nakonec mou „čest“ zachránili dva tloušti (cca 25cm a 30cm) na měděnou rotačku eMTe vel. 3. Díky bohu alespoň za to.

Sobota 24. června 2006 ve 20:25® rarach
                        Datum lovu: 24.6.2006 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Muškaření

Dnes s Bobem opět na Ohři, ranní budíčky ve 4 hod. mi dělají čím dál hůř, ale vyplatilo se. Ten klídek a pohoda, ryby sice kousali později a podstatně hůř než ve středu, přesto se zadařilo. Bobo z vláčkou mi to dnes pěkně nandal, ale já to příště zase otočím.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8126.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8125.jpg
                          Sobota 24. června 2006 ve 20:17® Láďa
                          Datum lovu: 24.6.06 | Revír: Labe

Tak dnes s klukem opět na Labi.Od 6hod.rana až do 18.00 s přestávkou na oběd.Celkem uloveno 6 ryb.Dvakrát bolen, dvakrát okoun, jedna štika a sumeček.Dalo by se říci že nic moc.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8124.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8123.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8122.jpg
                            Sobota 24. června 2006 v 18:17® jepice.cz
                            jepice.cz
                            Datum lovu: 24.6.2006 | Revír: Dyje 11A | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na Kaoliňáku a na Hnědce od 14:05 do 16:05. Na Kaoliňáku jsem si sliboval jak si krásně zachytám štičky, dokonce jsem se strachoval že nemám lanko abych náhodou o nějakou nepřišel a nakonec jsem tu stejně žádnou nechyt… Pak proběhl bleskový přesun na Hnědku a tam mou čest zachránila asi 20cm plotice chycená regulérně za hubu. Celkově se plotice chovaly divně- vždycky se shlukly do hejna a pronásledovaly třpytku až ke břehu.

Sobota 24. června 2006 v 16:58® ywan

.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8121.jpg
                                Sobota 24. června 2006 v 16:56® ywan

.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8120.jpg
                                  Sobota 24. června 2006 v 16:53® ywan

tak dnes som sa s bratom vybral za candošmi, bieda, 3ks cca. 40–45cm, jeden na kopyto, druhý-zelený twister, tretí čierny jigstreamer…nabúdce to hádam bude lepšie…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8118.jpg
                                    Sobota 24. června 2006 ve 14:06® skwor
                                    skwor
                                    Datum lovu: 24.6. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem vyrazil s novou výbavou na UL vláčku provětrat tlouště. Povedlo se jich 9, největší měl 33cm a v proudu to byl pěkný boj. PS Všchny záběry byly na nejmenší stříbrné Vaškovky.

Sobota 24. června 2006 ve 12:08® fifi
                                      fifi
                                      Datum lovu: 16.6 | Revír: Matylda | Způsob lovu: Přívlač

MOJE PRVNÍÍÍ ŠTIKÁÁÁÁ!!! UAAAAAAA!!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8117.jpg
                                        Pátek 23. června 2006 ve 21:16® sharkcom
                                        sharkcom
                                        Revír: Ohře 18 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes štika 64cm. Jinak ani drb.

Pátek 23. června 2006 ve 20:02® jepice.cz
                                          jepice.cz
                                          Datum lovu: 23.6.2006 | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Přívlač

Trochu opožděné zahajení od 17:35 do 19:25. Byl jsem překvapen že se menším okounům vůbec nechtělo zobat moje rotačky, což na týhle řece nebývá zvykem. Nakonec se mi povedlo přelstít 2 potočáky (zajimavý, že oba 3× po sobě vyjeli k hladině a několikrát chňapli po rotačce, kterou jsem dotahoval) a 1 okouna, kupodivu z hlavního proudu. 1 potočák a okoun se mi vyháčkovali. Byl jsem spokojen, ale mohlo to být lepší.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8114.jpg
                                            Pátek 23. června 2006 v 11:30® Padis
                                            Padis
                                            Datum lovu: dnes | Revír: slepé rameno

Ranní vycházka se docela vydařila chyceno přes 30 ks okouna 10–25 cm a jedno štíhle.

Pátek 23. června 2006 v 10:22® Vaclav
                                              Datum lovu: 22.6.2006 | Revír: Ohře

Včera při lehké přívlači a brodění se kamarádovi Jirkovi stalo toto… Přehodil řeku, třpytka dopadla do větví olše. Když prutem trhnul, aby rotačku uvolnil, vystřelila proti jeho obličeji. Kryl se rukou a… Na chirurgii chebské nemocnice si ten večer měli o čem povídat. Jak se taková příhoda v neocnici řeší? Místo se umrtví, vezmou se kleště a trne se… Pak už se jen dezinfikuje a dělá se legrace z podobně šikovných rybářů…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8112.jpg
                                                Pátek 23. června 2006 v 8:38® breca
                                                Datum lovu: 22.06.2006 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

První letošní bezrybka, totální mrtvo, voda kalná jako bílý kafe a dusno, že by se dalo krájet.

Pátek 23. června 2006 v 7:40profil byl smazán
                                                  Datum lovu: 21.6.2006 | Revír: Svratka 5 | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem si zase zvedl osobacek :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8111.jpg
                                                    Pátek 23. června 2006 v 1:08® regulus
                                                    regulus
                                                    Datum lovu: 22.června 2006 | Revír: Tajný JM revír | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes proběhla na jednom tajném jihomoravském revíru akce s krycím názvem „Sumec na vláčku“. S kolegou Prutosem jsme měli sraz po poledni, abychom se na ty fousatý a hlavně na noční přívlač řádně připravili. Jako předcvičitelé měli být hlavně štiky, ale nějak se jim nechtělo, čili nic. Jediní kdo s náma aspoň trochu hráli byli boleni, ten můj nestál ani za řeč a ten Prutosův, cca 60cm se zase nechtěl fotit. Ještě odpoledne se vydal na břeh první fousatej krasavec, sice žádná sláva, ale pěknejch 57 cm. Ostatní ryby s námi stále nehráli a tak jsme šli na vytipované místo, abychom natrénovali házení „naslepo“ až bude tma. Začalo to celkem slibně, v půl jedenácté se na břeh podíval první dorostenec 61 cm, mezitím se vypnul jeden Prutosovi a asi za hodinu další záběr, ten už byl větší, ale asi po metru se vypnul a čtvrt hodiny před půlnocí se mi tam pověsil „parník“. Měl jsem co dělat abych udržel udicu, protože ten milášek jel prostě tam kam chtěl on, brzda, nebrzda, takže jsem ani nestačil doseknout, vymotal asi 5 m silonu a zase se vypnul. Nedovedu to odhadnout ale +120 cm měl utčitě. Celkově su spokojenej, první cílený lov sumců, dva na břehu, byť malincí, dvakrát jsem si zvýšil osobní rekord. No co bych napoprvé taky víc chtěl, že? -:)))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8108.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8107.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8106.jpg
                                                      Čtvrtek 22. června 2006 ve 21:32® BigMike
                                                      Datum lovu: 22.6.2006 | Revír: Lužnice 6, přívlač

Ráno4 candátci do 30 cm, štika 59 (guma),navečer tlouštík 30 cm a štika 65(wobler)

Čtvrtek 22. června 2006 ve 20:15® Cidas
                                                        Datum lovu: 22.6.06 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Přívlač

Asi v 18h jsem přišel pod Černošický jez. Přibližně každý pátý nához jsem měl kontakt s rybou. Jednou ten kontakt byl i delšího trvání (cca 5 vteřin)… Nevím co dělám špatně, ale nezasekl jsem jedinou rybu. V jednom případě se jednalo o bolena, kterého jsem si mohl prohlédnout… vždy na rotačku. Spojení „Cidas“ a přívlač asi nejde dohromady… jsem zklamaný… jak z fotabalu tak ze svého neumu.

Čtvrtek 22. června 2006 v 7:05® BoBo-Falknow
                                                          BoBo-Falknow
                                                          Datum lovu: 21.6.2006 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

Ruda má v práci blokaci vkládání fotek, pošlu to já ;-) Včera to bylo fakt luxusní, nejdřív jsem lítal po K. Varech jak šuspajtl, samá objížďka.. Pak jsem se trápil u vody, než jsem přišel na to, co jim bude chutnat – následoval nádherné potopení – pokladník to nebyl, normálně jsem stál s vodou ke kolenům a pak nejadnou byla až k bradě :-) Když jsem potom vylejval vodu z košíku, vypadla mi krabička se třpytkama, olůvkama, obratlíkama a háčkama, samo že do trávy a vysypala se :-) Ačkoli voda byla studená, vydržel jsem a rbyky si nakonec povedeně zachytal :-)

P.S. Tímto bych chtěl poděkovat dělníkům z VW za naprosto dokonalé topení v mém obstarožním Pašíkovi

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8104.jpg
                                                            Čtvrtek 22. června 2006 v 6:11® rarach
                                                            Datum lovu: 21.6.2006 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Muškaření

Co všechno se dá chytit na BUKO-streamery (kapr za hubu) míry odzhora 46, 58 a asi 30 (těch bylo hodně)! Nádherná včerejší rybačka, chyceno spoustu ryb, akorát jsem nazachytil Bobova letos již druhého pokladníka. PD samozřejmě puštěn.