Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 19. června 2006 ve 23:11® Tomash
Tomash
Datum lovu: 19.6.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Od 18–00 do 21–00 krátká procházka k řece s novým vláčákem. Na začátek jsem nasadil 7ku popa od Rapaly a na čtvrtý nához se mi povedla pěkná štika. Krásně bojovala a vychutnal jsem si ji. Adrenalin umocňoval i fakt, že jsem neměl lanko. Štika měla 67cm. Hodinu na to jsem na mini woblera (2cm) ulovil další štiku 62cm. Taky bez lanka. Nevím, kde se tam ty štiky vzaly. :-) Obě jsem si ponechal.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8086.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 19. června 2006 ve 22:03® Padis
    Padis
    Datum lovu: dnes | Revír: Labe

Z počátku to vypadalo na velký neuspěch,ale mezi 20–20.30 hod. jsem chytl 2 okouny 20,25 cm tlouště a 3 štiky 2 kolem 50 na Blade Dancera a 1 dorostenka na woblerka.

Pondělí 19. června 2006 ve 21:48® Hrouzek
      Hrouzek
      Datum lovu: .. | Revír: ...

a ještě jedna fotka

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8085.jpg
        Pondělí 19. června 2006 ve 21:48® Hrouzek
        Hrouzek
        Datum lovu: dnes | Revír: Doubrava

Dneska na chvilku s plavačkou, záběrů mnoho,ale ryb vytažených jen 8ks. Nej měl mezi 40–45cm, dva menší jedou ve středu se podívat na sumíky:o)

Pondělí 19. června 2006 ve 21:46® Sander
          Sander
          Datum lovu: dnes | Revír: Volyňka 1 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem obešel asi 3km Volyňky s plavačkou (a rohlíkem). Byl jsem zděšen!! Už na prvním fleku jsem chyt 11 duháků a to se opakovalo po celou cestu. Vážil jsem si úlovku každé plotice… Nejradši bych ty duháky majznul přes hlavu a hodil do trávy. Ty parchanti musí z vody, větší plevel si tam nasadit nemohli (opět)!! Loni při kuchání nebylo vyjímkou v duhákovi najít střevle, mihule, vranky a dokonce i raka. Všem známým jsem napsal, ať si na ně zajdou, protože každá tůňka, plná těchto brojlerů, je na dlouhý čas zdevastována, není tam jediný hýbající se tvor a tudíž nedostatek potravy…

Pondělí 19. června 2006 ve 21:31® ladamaj
            ladamaj
            Datum lovu: 15.6.-16.6. | Revír: ÚN Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

15.6.setkání z Aliviem a jeho kamarádem způsob lovu položená bez záběru přitom příprava na zahájení. 16.6.supr den ze synem vytaženo cca8ks okounů několik spadlích velikost 35–40cm(neměřeno)vše vráceno.Navečer přijel Alivio s Bobem na pokračování lovu.Odpoledne přišla zdravotní krize a byl jsem nucen setkání a lov ukončit.Toto mne i syna mrzelo a tímto se i omlouvám a děkuji za velmi příjemné setkání.Počítám opakovat v 2polovině září.Všem patří dík za veškerou pomoc.-)))))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8084.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8083.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8082.jpg
              Pondělí 19. června 2006 ve 21:05® Prutos
              Prutos
              Datum lovu: 16.6.2006 | Revír: Dyje 3 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem vyrazil na Dyji do Břeclavi trochu si zachytat s UL proutkem. Jak jsem se dozvěděl od místních v průběhu dopoledne spadla docela výrazně voda a navíc byla velmi čistá. Přesto se pár rybek do rotny zakouslo. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8081.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8080.jpg
                Pondělí 19. června 2006 v 17:05® dusPo
                Datum lovu: 18.6.2006 | Revír: 4140 | Způsob lovu: Přívlač

nedelny bolen

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8079.jpg
                  Pondělí 19. června 2006 v 17:04® dusPo
                  Datum lovu: 18.6.2006 | Revír: 4140 | Způsob lovu: Přívlač

nedelny bolen

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8078.jpg
                    Pondělí 19. června 2006 v 15:43® Raf
                    Raf
                    Datum lovu: 16.-18.6.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Sumcařina

Parádní zahájení s bráchou Milanem na Lužnici. Vyvláčeli jsme 8 štik (nej 55 cm), 7 bolenů (nej 55 cm), cca 15 okounů a 10 tloušťů. Dále chyceni 2 sumci 115 cm a 59 cm. Větší je na fotce. Uloven na cejna na trhačce. Všechny ryby puštěny, což bohužel na tomto revíru neni tradicí ani náznakem. Třešničkou na dortu mohl být včerejší sumec, kterého jsem včera odpoledne zapřáhl na přívlač. Bohužel mi po deseti minutách přepiloval o kartáč nebo o některý z kamenů vlasec. O rozměrech této ryby si vůbec netroufám polemizovat. Ale nic takového jsem na prutě ještě neměl.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8077.jpg
                      Pondělí 19. června 2006 v 10:44® sethy
                      sethy
                      Datum lovu: 16.-17.6 | Revír: ZK | Způsob lovu: Přívlač

Na zahajeníchyceno 6 bolenu 41–68 cm (nejvetsi na fotce) jinak par okounu a tloustu

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8075.jpg
                        Pondělí 19. června 2006 v 0:20® regulus
                        regulus
                        Datum lovu: 18.6.2006 | Revír: Prigl | Způsob lovu: Přívlač

Třetí den, to nebylo o nic lepší, upřímně řečeno dopadl jsem opět jako sedláci u Waterloo nebo Napoleon u Chlumce. Nejdřív se mě přišli vylochčit kapři (tolik pohromadě a takový míry jsem v životě neviděl) a ve finále mě užovka ukázala kdo je lepší rybář (jen mě mrzí, že fotky z coppaktu stojí za ho.no).

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8074.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8073.jpg
                          Pondělí 19. června 2006 v 0:13® regulus
                          regulus
                          Datum lovu: 17.6.2006 | Revír: Prígl | Způsob lovu: Přívlač

A aby nebylo všem dnům konec, i druhý den se nezadařilo. Z klamaly naprosto všechny nástrahy, tak asi jediným úlovkem byla tato fotografie.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8072.jpg
                            Pondělí 19. června 2006 v 0:09® regulus
                            regulus
                            Datum lovu: 16.6.2009 | Revír: Prígl | Způsob lovu: Přívlač

Tak takhle jsem si zahájenou nepředstavoval. Dopadl jsem jak se říká s kyselým ksichtem. Fotografickým úlovkem byla zvědavá ještěřička. První úlovekz vody po téměř 10-ti hodinovým vláčení byla samička roháče (alespoň si to nyslím), broučkologové mě když tak opraví, chycená byla na prst, páč se topila a nic jinýho ji nezbývalo. Před absolutní bezrybkou mě zachránil bolen asi 25 cm a třešnička na dotu byl candátek cca 35 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8071.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8070.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8069.jpg
                              Neděle 18. června 2006 ve 22:32® Hrouzek
                              Hrouzek
                              Datum lovu: dnes | Revír: Doubrava

Nejdříve s Ul vláčákem chyceno několik okounků, jedna štika mi to ukousla a jedna větší ryba mi spadla, potom přesun s mušákem, mnoho ouklejí, plotice nej cca 25cm, proudníci a asi 15tlouštů. Jeden hod byl opravdu zajímavý, pěknej záběr, tah velkej a po chvilce na hladině se ukazuje tloušt cca +35cm a vůbec nejde přitáhnout proti proudu, nerozumím tomu, vždyt ta ryba neni tak velká!? Blížim se k němu a hned se mi odhaluje odpověď na mou otázku: na druhé mouše byl eště pověšen okoun cca 20cm, a aby toho nebylo dost, celá sestava se zachytla za koncovou mušku o balvan pod vodou. Nakonec vše dopadlo dobře a společné foto :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8068.jpg
                                Neděle 18. června 2006 v 19:02® Mirus
                                Mirus
                                Datum lovu: 18.6.2006 | Revír: Stařečský potok 1 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem byl vláčet a věřte nebo né,upadla mi dvakrát stejná štika hold sem mněl smůlu

Neděle 18. června 2006 v 15:15® CeP
                                  CeP
                                  Datum lovu: 18.6.2006 | Revír: Otava 3 | Způsob lovu: Plavaná

lidicky mejte se na pozoru.. se svjetem neni neco dobre.. rano sem si teda este rikal ze joo, ze je to v norme pac vstaval jsem ve 4.30 a k vode dorazil v 6.15 (8km)no a jak jsem vyndaval veci z auta tak jsem si vysypal cervy do travy. pak dyz sem je po kolenou sbiral tak sem si do te travy zkopl i kybl s krmenim. lamentoval jsem tak nevybiravym slovnikem az se na silnici zastavil a pohorsene rozhlizel i kolemvravorajici opilec tahnouci ze vcerejsi dokopne dorostu. jak rikam.. zacatek nijak nevybocujici beznemu zivotu. toz dorazil jsem k vodel, rozbalil cajk prokrmil a nahodil. hodinku se nic nedelo a pak zaclo peklo na zemi. zaber, chvilka postuchovani a rach! utrzeno ve vazce. dalsi dve ryby se vyply nez jsem je stihl spatrit. v 9.30 na brehu prvni kaprik. behem hodiny a kousinek pak jeste dalsich sest na brehu a jeste jeden utrzeny. ten posledni mi odlomil celou antenu od supr multicoloru anglicaka tak ce mu dostalo zvlastni cti. stal se cestnym hostem nasi kuchyne ackoli mu chybel 1cm do me jatecni velikosti; mel jen 44. ostatne vsicni bylu unifikovane velikosti 43–45. takhle jsem si letos jeste nezachytal a navic jsem si vybral flek ze na mne celou dobu prakticky nesvitilo slunko. naopak slunicko vytahlo neuveritelne mnozstvi kapru vyhrivat pod hladinu. prosel jsem se chvilku kolem celeho rameny a tusim ze do stovky by jch asi moc nechybelo. par jsem si jich vyfotil a pridavam i stastneho vyherce exkurze kuchyne. takze lidi bacha! neco neni v poradku!! ten nahore prinejmensim neni doma.Tento příspěvek byl 18.6.2006 v 15:36 editován administrátorem CeP

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8065.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8064.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8063.jpg
                                    Neděle 18. června 2006 ve 14:48® KačaX
                                    Datum lovu: 18.6.2006 | Revír: Poděbrady

Ráno sem nadšeně vyrazil na moravu, ale voda byla hrozně kalná, tak sem nabral směr poděbrady. Chytl sem štiku 57cm na malý kopyto ve tvaru okouna. Už se těším jak bude chutnat :-) (za fotku se omlouvám, sem na ní hrozně vyřehtanej :-D

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8062.jpg
                                      Neděle 18. června 2006 ve 14:44@ Jezewcik
                                      Revír: Morava 19b - CHKO L.P., Bystřička - Olomouc, Neředín 39 - Olomouc,

Když si čtu, co všechno jste letos ulovily, připadám si jako vůl, když chytim za půl roku úplný nic. Za letošek mam ve svym zápisníku pouze Hrouzka (splávek), okouna (twister) a karasa (položená). Fakt nevim v čem to je. Poraďte, prosim.

Neděle 18. června 2006 ve 14:25® HaD
                                        HaD
                                        Datum lovu: 17.6.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač

včera podvečer jsem si zaběhl na dvě hodinky zavláčet s UL a na malého woberka jsme dostal dva boleny (cca 50 a cca 60 cm) a dva tlouště okolo 30–35 cm. S UL fajn večer po celodenní dřině na zahradě :-)) )

Neděle 18. června 2006 v 10:48® Prichy
                                          Prichy
                                          Datum lovu: 17.6

Dva okouni…kolem 25 (bohuzel polozena zizala…uz to nerozchodili), pak dva hadi 54 a 66

Neděle 18. června 2006 v 9:20® Lovec
                                            Datum lovu: 16.6. | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač

Spouta rybářů, ale celkem spokojenost – tři pstroužci,jeden jelec, jeden okiš a jeden kapr a cejn , ale ti nebyli za hubu.Po delší době taky kontrola RS.

Sobota 17. června 2006 ve 23:23® BigMike

Vemu to hopem. Včera candoš 53, ta poraněná štika 55. Nějaký malý tlouštík, candátek. Dnes ráno koupačka a navečer malý candátek, štika 55cm, 53, 52cm.Bez koupačky.

Sobota 17. června 2006 ve 23:03® Sander
                                                Sander
                                                Datum lovu: 17.6.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Klasická položená

Celý den jsem se těšil na pravidelnou vycházku na hady a téměř s jistotou jsem počítal s parádní chytačkou, páč v předešlých dnech ryby braly jako o závod. Na Volyňce jsem nachytal nástražní rybky, mimojiné killnul 3 duháky a k večeru spokojeně vyrazil. Jenže ouha – Otava ZASE stoupla o půl metru a „mé“ místo bylo vybagrováno nějakým magorem, co sháněl písek na stavbu, takže bylo dost pod vodou. A z fleku o 3m vpravo už táhl proud navzdory zvednutým špičkám. Chvilku jsem to tam vydržel, ale pak jsem hodil nohy na ramena a upaloval dom. Byl jsem už na tu neustále „rozvodněnou“ Otavu nasranej jako nikdy, k tomu ještě to vybagrované místo!!!!!!!!Tr­agédie…

Sobota 17. června 2006 ve 23:00® indy
                                                  Datum lovu: 16.6.2006 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší zahájení, 60cm. Shallow Shad Rap 9cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8061.jpg
                                                    Sobota 17. června 2006 ve 20:37® Robur
                                                    Robur
                                                    Revír: Dyje

Dnes na Dyji jsem v jednom místě mel 5 – 6 „záběrů“ od tolstol., vláčel jsem bílé kopyto od relaxu tak 7 cm a an jsem nějak moc necukal, což by svědčilo proti podseknutí. Žádnou rybu jsem nevytáhl, vždy spadla a vodit se to moc nedalo. Při prvním záběru bylo lanko od slizu, což zase svědčí o podseknutí, poslední ryba se mně ukázala a vypadala, že je za hubu, tak nevím.Proto se i ptám těch co T měli v ruce, na tloušťku kůže či tvrdost huby. Nicméně to byl super adrenalin. Odpovídejte do diskuze: Tolstolobik

Sobota 17. června 2006 v 15:08® Hrouzek
                                                      Hrouzek
                                                      Datum lovu: ... | Revír: ...

A plav si.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8060.jpg
                                                        Sobota 17. června 2006 v 15:03® Hrouzek
                                                        Hrouzek
                                                        Datum lovu: ... | Revír: ...
                                                        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8059.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8058.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8057.jpg
                                                          Sobota 17. června 2006 v 15:01® Hrouzek
                                                          Hrouzek
                                                          Datum lovu: dnes | Revír: Labe

Dneska jsme nafoukli člun s 10hp motorem a jeli prokouknout slibná místečka na štiky, docela se zadařilo, první ryba tloušt „tlustý prasopes“ k 50cm a pak 3 štiky venku, jedna cca 55, druhá asi 65 a ta poslední byla hubená, ale dlouhá cca +65cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8056.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8055.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8054.jpg
                                                            Sobota 17. června 2006 ve 14:46® ywan

velkym zubacom sa nejako nechcelo, par pleskacikov sa vyhrievalo ale este to neni ono…zajtra uvidimeTento příspěvek byl 17.6.2006 v 17:23 editován administrátorem CeP

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8053.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8052.jpg