Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 17. června 2006 ve 12:25® Řízek
Řízek
Datum lovu: 16.6.2006 | Revír: Berounka 3

Muj prvni sumec 140cm 20kg

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8047.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8048.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 17. června 2006 v 9:22® Prutos
    Prutos
    Datum lovu: 16.6.2006 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší večení část zahájení se také velmi podařila. Při čekání na tmu jsem ulovil ještě tři boleny kolem 50cm a chvíli před jedenáctou jsem dostal onu vysněnou ránu do prutu. :-)) ) Lepší zahajení jsem si snad ani přát nemohl!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8044.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8045.jpg
      Sobota 17. června 2006 v 9:00® KačaX

samozřejmě včera :-)

Sobota 17. června 2006 v 8:57® KačaX
        Datum lovu: 16.6. | Revír: Morava

Tak dnes první vláčka v životě a docela dobrý. Začal sem v pravý poledne (kvůli škole) a chyt sem bolena 39cm a 2 malý štiky cca 25cm.

Sobota 17. června 2006 v 8:22® Davish
          Davish
          Datum lovu: 16.6. | Revír: Jihlava9 | Způsob lovu: Přívlač

takže včerejší zahájení úplně na … řeka byla těma vedrama úplně vyschlá, normálně by měl bejt +40cm, teďka byla –40cm, takže bída větší ryby se stáhly níž, a to sem ještě urval rapalu za 300Kč, tak sem se na to vláčení vykašlal a šel jsem na feeder na rohlík(2 pěkní jelci, jeden moh mít 40cm, plotice) pak sem chytal jen malý rybky a to byla taky zábava!!! snad se vynahradí dneska nebo zejtra v nedělu

Sobota 17. června 2006 v 1:54® HaD
            HaD
            Datum lovu: 16.6.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

pokus o sumce skončil s nulou, aktivita nula, ale pěkně jsem se v lodi prospal :-)

Sobota 17. června 2006 v 0:55® Candatar
              Datum lovu: 16.6.2006 | Revír: Stonávka 2A - Těrlická přehrada

Takže zahájená celkem ušla. Cca ve 21.00 nahazuji, asi po 15 minutách výjezd, ke břehu dotahuji štiku tak kolem 52 max. 55 cm než přiběhne kolega s podběrákem zatřese hlavou a je fuč, jelikož jsem chytal bez lanka. Asi ve 23.20 výjezd č.2, candátek cca 38 cm. Dva dravce jsem si potahal, takže spokojenost :-)

Pátek 16. června 2006 ve 21:01® Láďa
                Datum lovu: 16.6.06 | Revír: Labe

Zahájená v celku dobrá.Množství ryb jsme nahradili se synem lepší kvalitou.kluk si zvednul osobáček u štičky na 80cm.dnes chyceny celkem dvě štičky 80cm a 79cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8037.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8038.jpg
                  Pátek 16. června 2006 v 17:35® Řízek
                  Řízek
                  Datum lovu: 16.06.2006 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Sumcařina

Tak dneska se mi podaril muj prvni sumec:)Meril 140cm a vaha 20kg

Pátek 16. června 2006 v 16:32® Prutos
                    Prutos
                    Datum lovu: 16.6.2006 | Revír: Všude možně | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní zahájená s kámošem Stockem dopadla opravdu výborně. Celkem jsem ulovil dva malé candátky, 9 štik (ty nej:70,61,60,­60,59…) a tři okounky. Kolik toho nalovil Stock přesně nevím, ale zachytal si taky dobře. Nejvíce mě potěšila sedmdesátka zdolaná na UL přívlač. Ta jediná se se mnou svezla domů pro uspokolení rodiny. Stock si ponechal taky jednu něco málo nad šedesát.Večer se ještě pokusíme přemluvit nějakého většího candoše čí sumíka.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8036.jpg
                      Pátek 16. června 2006 v 15:47® Jakub
                      Jakub
                      Datum lovu: 16.6.2006 | Revír: Rozkoš | Způsob lovu: Klasická položená

už včera jsme vyrazili na Rozkoš,najít vhodné místo na zahájení,ve třech 29 kaprů do 45cm,z toho mě se povedli dva,každý den není posvícení,jak se říká,na tom samém ráno ve 4,00 hlava na hlavě,do 11,30 se vytáhlo šest candátů od 54 do 70cm,na fotkách moje 57,dále 58 a poslední nej dnešního dopoledne 70cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8032.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8033.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8034.jpg
                        Pátek 16. června 2006 ve 14:22® red
                        red
                        Datum lovu: 16.6. | Revír: Sucha nad parnou

takze zahajenie dopadlo zaujimavo :o) rano na vode … nikto nevlacil iba bobkari si cakali na svojich kaprikov … stucky a ostrieziky lovili :o) hura na ne … po 10 minutach lovu prva stucka 50cm na woblerik .. chvilku ticho potom sa ukazali ostieziky (15–25cm) … a dalsia stucka 35cm … na zaver lovu na rotacku amur regulerne za papulu 48cm krasny boj :o) a teraz uz balim na preteky ;o)))

Pátek 16. června 2006 ve 14:03® pavouk2
                          Datum lovu: 16.6.06 | Revír: Morava ,přívlač

Dnes zahájená jak má být,Sumík 101cm,podseknutý kapr 65cm,dvě štiky 50–60,1 candátek a 2 podseknutí cejni.Hodně rybářů ale méně ryb než loni.Zde je fotka toho kapříka,horší kvalita je to z telefonu.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8031.jpg
                            Pátek 16. června 2006 ve 13:15® HaD
                            HaD
                            Datum lovu: 16.6.2006 | Revír: Lužnice 7 | Způsob lovu: Přívlač

jedna z bojovnic při vzdušné akrobacii

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8030.jpg
                              Pátek 16. června 2006 ve 13:12® HaD
                              HaD
                              Datum lovu: 16.6.2006 | Revír: Lužnice 7 | Způsob lovu: Přívlač

Po dlouhém přemýšlení kam vyrazit, jsem nakonec vzal svů závodní UL a vyrazil za pepínem99 zkusit štičky. Celkem jsme jich dostali asi 30 ks (cca 12 ks bylo mírových, tj. 50–60 cm, zbytek mezi 40–50cm — ryby němříme :-)) ), k tomu 4 candátci, 3 boleni, nějací tloušti a moře okounů do cca 20–25 cm. Každý měl zhruba polovinu ryb. Asi po páté štice jsme to přestali počítat. Bezvadně jsme si zachytali a jsem moc rád, že jsem si vyzkoušel woblery Illes a Blade Dancer – obojí šlapalo a chytalo výborně. Mepsky, které jsem měl v záloze, jsem nakonec nasadil až okolo deváté. Pepíno vše nachytal na větší rotačky.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8027.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8028.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8029.jpg
                                Pátek 16. června 2006 ve 12:58® Tomash
                                Tomash
                                Datum lovu: 16.6.2006 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

Jeli jsme s kamarádem Brunem na BLIND zahájenou za Lojzou. Přijeli jsme už navečer 15.6. Příroda byla úžasná. Ryby taky docela reagovaly a z naší celkové party – Bruno, Lojza, Dalibor, Petr a já jsme si všichni ulovili rybu. Králem se stal Lojza, který na slepém rameni vycukl krásnou štiku 84cm. Mně se hned ráno – kolem půl páté povedl slušný canďour 64cm a pak přes den jen dvě kudly + pár ryb vyháklých, nebo nedobraly. Bruno chytil jednu štiku 52cm a Petr s Daliborem nachytali několik štik kolem 60ti cm. Dám sem pár fotek, a protože jsem celou noc z 15tého na 16tého prokecal u ohně s novými kámoši a fajn kluky, jdu spát Už se moc těším, až se tam zas dostanu :-) Na první fotce můj candát 64cm (vrácen!) Na druhé Lojzova zubejda 84cm Na třetí má kudla (na devítku popa)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8023.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8024.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8025.jpg
                                  Pátek 16. června 2006 ve 12:43® Padis
                                  Padis
                                  Datum lovu: 16.06.06 | Revír: Loučná,Chrudimka | Způsob lovu: Přívlač

Na dnešní zahajené lapeni tloušti nej 30 cm,2 štičky dorostenky a okiš 35 cm.Na Labi kolem /10:00/ jsem hodil řeč ze sumcaři všichni byli bez jediného záběru.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8022.jpg
                                    Pátek 16. června 2006 v 11:26profil byl smazán
                                    Datum lovu: 16.6.2006 | Revír: Chrudimka v Nemošicích | Způsob lovu: Přívlač

Na zahájení zasadně nechodím, ale po HaDově přání úspěšného lovu, jsem neodolal a vyjimečně vyrazil vyzkoušet nový UL Barkley na vláčení a pod místním jezem jsem si parádně zaskotačil. Pravda, největší (tloušť) byl asi 30cm a ostatní rybičky kolem 20 – 25 cm, ale zábava náramná. Za kuriozitu pavažuji fakt, že za svojí víc než 40ti letou dobu rybaření jsem poprvé chytil první rybu na p r v n í nahození a úspěšně ji zdolal. A jinak v revíru nikde nikdo a při tom je to tak krásná voda.

Pátek 16. června 2006 v 10:16® Tomik
                                      Tomik

na fotkách je ta 49!:)

Pátek 16. června 2006 v 10:14® Tomik
                                        Tomik

Dnešní zahájená dopadla docela dobře, hnedka po ránu se mi seklepalo několik okounů kolem 30 , pak mi spadli dvě štiky(pravděpodobně jedna a ta samá), jedna mi kousla rotnu, když sem čapal okišky. Kolem šesté se dostavili první trochu lepší rybičky…štiky 52,49, 55, a cca 45..:) ty dvě prostřední přisli na malou orku bez lanka na kterou sem zrovna páčil okouny, kterých sem chytil asi 20, nej cca 28cm ..domů se svezla jen ta prvni štika, ale pujde jenom do jinýho rybníka..:) škoda že nepřislo nic většího:-((

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8020.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8021.jpg
                                          Čtvrtek 15. června 2006 ve 21:55® Hrouzek
                                          Hrouzek
                                          Datum lovu: dnes | Revír: Doubrava | Způsob lovu: Muškaření

Dneska jsem dostal zbytek nové mušárny, tak jsem ve 20:00 rychle zajel vyzkoušet k vodě, paráda, dobře se s nim hází…Navíc hned druhá rybka mi prověřila v proudu proutek a také neni co dodat, super… , vyklubal se z toho tloušt +40cm, ještě jeden podobnej spadnul a několik malých a oukleje..

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8018.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8019.jpg
                                            Čtvrtek 15. června 2006 v 19:30® Prutos
                                            Prutos
                                            Datum lovu: 14.6.2006 | Revír: Dyje 3A | Způsob lovu: Plavaná

Včera k večeru jsem vyrazil k vodě s cílem otestovat UL vláčák na větší rybě. Vybral jsem si místo u stulíků a za tři hodiny se mi na masné červi povedlo ulovit 11 kaprů (sedm z nich bylo v rozmezí 46–51cm).Na proutku s gramáží 1–5g a vlasci 0,14mm to byly nazapomenutelné souboje. :-)) ) Na fotce jeden z krásně stavěných bojovníků.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8010.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8011.jpg
                                              Čtvrtek 15. června 2006 v 9:32® Sander
                                              Sander
                                              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8008.jpg
                                                Čtvrtek 15. června 2006 v 9:30® Sander
                                                Sander
                                                Datum lovu: 13-14.6.2006 | Revír: Otava 4, Volyňka 1 | Způsob lovu: Klasická položená

Včera jsem se byl podívat s plavčou na Radošovické podskalí, ryby braly celkem spolehlivě – tloušťů, plotic a proudníků bylo moc… Ale v jednu chvíli jsem si všiml velké lipaní ploutve za kamenem. Zatím o mě nevěděl, tak jsem se pomalu připlížil k tomu kameni a pomalinku jsem za něj šáhl…a pitomec mi vjel přímo do ruky!!! Bohužel si na Volyňku beru foťák jen sporadicky, ale ten 42 lipan by si to jistě zasloužil. Sice upytlačenej do ruky, ale… :-) Jako malou kompenzaci posílám foto kapra, ošlehaného drsnými pstruhovými podmínkami. Je to také docela mimořádný úlovek, páč zde se kapr chytí tak 1–2× do roka..

A teď ta Otava. Vzhledem k počasí jsem čekal zvýšený tah úhořů, což se ukázalo jako mylná představa. Prostě nebrali. Zaznamenal jsem pouze 4 sekatelné záběry – 3 velcí cejni a jedem osamocený 70 úhoř. Dnes hady vynechám, už včera jsem měl co dělat se tam nenatáhnout a klidně neusnout. Zítra je holt VELKÝ DEN DRAVCŮ!! :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8006.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8007.jpg
                                                  Středa 14. června 2006 ve 23:40® Shrek
                                                  Shrek
                                                  Datum lovu: 14.6.2006 | Revír: 431008 | Způsob lovu: Klasická položená

MILO se dnes pochlapil,po pár neúspěšných zásecích zdolal lysce 36 cm,tři minuty jsem ho přemlouval,ale nakonec ho přeci jen pustil zpět.Proto bych mi chtěl ještě jednou veřejně poděkovat za darovaný život. :-D

Středa 14. června 2006 ve 21:44® Hrouzek
                                                    Hrouzek
                                                    Datum lovu: dnes | Revír: Doubrava

Dneska o5 na tlouštích, a chytačka pěkná, asi 30ks tlouštů nej okolo 40cm, pak oukleje a plotice. Jeden velkej tloušt mi to zase urval o potopenou kládu:o)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8004.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8005.jpg
                                                      Středa 14. června 2006 ve 21:29® Tomik
                                                      Tomik

Dnes sem byl ukojit touhy… vše na tuňce o rozloze 20m*2:) chyceni tři okišci

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8002.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8003.jpg
                                                        Středa 14. června 2006 v 11:17® Stavba
                                                        Datum lovu: 13.6.2006 | Revír: Úslava 2 | Způsob lovu: Klasická položená

Na hnojaky se podarilo par hadu a 2 kapriky.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7993.jpg
                                                          Úterý 13. června 2006 ve 22:34® Hrouzek
                                                          Hrouzek
                                                          Datum lovu: dnes | Revír: ..

hrouzek:-))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7991.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7992.jpg
                                                            Úterý 13. června 2006 ve 22:30® Hrouzek
                                                            Hrouzek
                                                            Datum lovu: dnes | Revír: Doubrava

Dneska jsem si odběhnul v domění na cca 1–2 hodinky s úkolem najít velký tlouště s mušákem a podařilo se, nakonec se to protáhlo na cca 5hodin chytání. Už se zítra těšim, až znovu vypálím k vodě, protože to co se dneska dělo bylo až neuvěřitelné. Ze začátku jsem zkoušel muchy a pak jsem narazil na pár vzorů + metoda prochytávání a doslova to byla vražedná zbraň i na ty větší ryby. Chytl jsem mnoho tlouštů i velkých, cca 20plotic, 2 proudníky, cca 5ouklejí a 2 hrouzky.

Tloušti velikostně: jeden ±50(neměřen), cca 10–15ks 30–40cm, cca 20ks ±25 a zbytek mini… + tři minimálně tak veký tloušti, jako ten nej okolo 50cm jsem nezastavil a utrhli mi to o naplavenini u keřů, několik pěkných přes 35cm spadlo a mnoho dalších záběrů.

Vše vráceno zpět, tam kam patří.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7988.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7989.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7990.jpg