Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.417 příspěvků, z toho 18417 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 14. června 2006 ve 21:29® Tomik
-
Dnes sem byl ukojit touhy… vše na tuňce o rozloze 20m*2:) chyceni tři okišci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. června 2006 v 11:17® Stavba
- Datum lovu: 13.6.2006 | Revír: Úslava 2 | Způsob lovu: Klasická položená
Na hnojaky se podarilo par hadu a 2 kapriky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. června 2006 ve 22:34® Hrouzek
- Datum lovu: dnes | Revír: ..
hrouzek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. června 2006 ve 22:30® Hrouzek
- Datum lovu: dnes | Revír: Doubrava
Dneska jsem si odběhnul v domění na cca 1–2 hodinky s úkolem najít velký tlouště s mušákem a podařilo se, nakonec se to protáhlo na cca 5hodin chytání. Už se zítra těšim, až znovu vypálím k vodě, protože to co se dneska dělo bylo až neuvěřitelné. Ze začátku jsem zkoušel muchy a pak jsem narazil na pár vzorů + metoda prochytávání a doslova to byla vražedná zbraň i na ty větší ryby. Chytl jsem mnoho tlouštů i velkých, cca 20plotic, 2 proudníky, cca 5ouklejí a 2 hrouzky.
Tloušti velikostně: jeden ±50(neměřen), cca 10–15ks 30–40cm, cca 20ks ±25 a zbytek mini… + tři minimálně tak veký tloušti, jako ten nej okolo 50cm jsem nezastavil a utrhli mi to o naplavenini u keřů, několik pěkných přes 35cm spadlo a mnoho dalších záběrů.
Vše vráceno zpět, tam kam patří.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. června 2006 ve 21:44® Prutos
- Datum lovu: 13.6.2006 | Revír: Dyje 3A | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem si vyrazil jen tak zachytat droboť na plavačku. Vzal jsem sebou jen UL přívlačák s dvanáctkou na cívce. Rybky se činily a zpestřením byl krásně vypasený lysec dlouhý 49cm. Fotečka bohužel nebude pač šupinatec prokoukl mé masajské úmysly a v nestřeženém okamžiku vzal roha.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. června 2006 ve 21:35® Padis
- Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Plavaná
dnes podvečerní procházka s Nordem lapeno spousty tlouštů a nějaký hrouzek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. června 2006 v 11:49® Tomik
-
Dnes s strýcem na rybkách ja tři kapry nej 55 on dva nej 66 a 6 Kg, a jelikož je strejc masaj, tak byl kapr pozván na obhlídku udírny…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. června 2006 v 11:29® HaD
- Datum lovu: 12.6.2006 | Způsob lovu: Klasická položená
Před chvílí jsem Zdendovil fotil pěkného kapra 62 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. června 2006 v 8:59® Sander
- Datum lovu: 12.6.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Klasická položená
Už snad patnáctá vycházka na hady a konečně trochu úspěšná. Perfektní chytačka, ryby braly téměř hned po náhozu – sice z 80% plotice, ale mezi ně se připletli 2 hadi, duhák, kapřík a dva tloušti (nej 46). Takovou intenzitu záběrů jsem dlouho nezažil, ale naneštěstí mi došly rousnice, tak jsem to bohužel musel sbalit předčasně…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. června 2006 ve 21:16® Lovec
-
Dyje 11 – dnes jsem zkusil pytlačit s třešní na štiky (Matrixova metoda) a nic.Jen dva jelci a ti se ještě vypli.Doufám, že v pátek to půjde líp.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. června 2006 ve 20:50® Padis
- Datum lovu: dnes | Revír: Orlice
dnešní vycházka byla fajn chyceno několik PO,TL a 2 okouni.Vše na 0 rotačku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. června 2006 ve 20:12® dusPo
- Datum lovu: 9-10.6.06. | Revír: 4140
streamer
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. června 2006 v 18:49® Tomik
-
Dnes lov z hladiny, celkem 4 záběry, kapr 50, plotička, karas a bolinek, vše na rohlik…:) Velmi pekny lov
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. června 2006 v 18:05® Chose
- Datum lovu: 11.6.2006 | Revír: Voleška | Způsob lovu: Přívlač
Tak včera sem zkusil prubnout duháky,přes den nic moc,až k večeru se začaly dělat kolečka a rybky sbíraly jak o život.chytal jsem na Padisovu mepsku vel.0.a dostal jsem 1 duháka a tři potočáky.paráda…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. června 2006 v 7:44® hajan
- Datum lovu: 10.6.2006 | Revír: Berounka 3, 411001, feeder
Pěkný počasí, neskutečně mnoho neproměněných záběrů, což už dloho nepamatuju. Nakonec kapříci 45+58 cm. Menší šel z5.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 ve 23:38® regulus
- Revír: Svratka | Způsob lovu: Plavaná
Krásné nedělní odpoledne, oblíbené místo na řece, klasicky plavaná a feeder, kdyby náhodou. Celkově to stálo za houby, jedna červenka, 2 karasi, dva cejni a jeden cej siný viz foto. Přiznám se, že jsem ho chytil poprvé, v Česku ho asi nepotkáte, takže trochu raritka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 ve 23:07® Láďa
- Datum lovu: 11.6.06 | Revír: pstruhovka
Dnes ze synkem na škodnejch rybkách.Podařilo se celkem osm kousků.Rovnoměrně rozloženo mezi štiky a candáty 4:4 a několik spadlích.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 ve 22:26® BigMike
-
Tak mi to nedá…Ráno na Dírenském potoce – nic moc nebralo, pár bílé ryby, ale otec 2× oficielně na těžko na žížalu štiky 48 a 53 cm! Nechápal jsem
Doufám, že tam jejich spíš maminka a o něco menší tatínek čekají na pátek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 ve 21:59® HaD
- Datum lovu: 11.6.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder
Zaběhl jsem si s klukama na chvíli na hodinku a půl na parmy a ač jsem nepočítal s větším množstvím záběrů, bylo z toho celkem 9 parem od 40 do 68 cm (já 4, Štěpán 4 a Evžen 1). Neseklé a vypnuté či utržené ryby raději ani nepočítám
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 ve 20:51® kubas
- Datum lovu: 11.6. | Revír: dyje 4D
Dnes chytání na plavanou:2 amuři(47,49),cca20 perlínů,cca 15 okounů(28cm)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 ve 20:38® ywan
- Revír: studeny potok, privlac
dnes som vybehol na krasnu pstruhovku a ako tradicne bezrybka…ale prostredie spickove
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 ve 20:30® Cidas
- Datum lovu: 10.6.2005 | Revír: Orlik - Pukňov | Způsob lovu: Feeder
V sobotu z asi deseti záběrů jednen feeder kapřík okolo 35cm… Musim se moc učit :o(
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 ve 20:09® Lukas
- Datum lovu: 11.6 | Revír: Klabava 2A | Způsob lovu: Klasická položená
celkem dost dobry lov.chyceno pres 20 ryb jeden velky cejn,plotice,maly kaprici,mini jezdici ,okouni a jeste candat vse na zizalu. jeden jezdik mel hacek moc hluboko takze byl problem s vyndavanim ale vyndal jsem ho.Ale jezdik mel nasledky,sel jsem jinam a tata my rekl ze po jezdikovy vyjela stika. Candat ten sel na breh rychle ale koukal jsem se udivene!Candat mi vyjel po zizalce?asi mel hlad a taky ze tam jdu na zahajeni!candat mel 25cm. ale bohuzel bez fotek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 v 18:28® kostnak
-
moja prva dubleta na musak (ostrieze) fotil som mobilom, ako som vedel, aby sa mi tam vosli:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 v 17:53® Matrix
- Datum lovu: 11.6.2006 | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem dneska na cca 4 a půl hoďky vyrazil s třešněma na Chrudimku na tlouště. Tloušti docela šli dostal jsem jich přes 10(nej okolo 35cm) – střídal jsem třešně s kouskem rohlíku a na ten jsem chytil asi 8 plotic okolo 20cm, 1 cejna a 1 lína tak ke 30cm…Nebudete mi to věřit, ale stalo se mi to samé jako Sanderovi…:) ke konci když jsem chytal na třešně tak mi vzala třešeň štika tak k 60cm…:) na matchku s vlasecem 0,14 a návazecem 0,12 – docela sranda…Háček měla v koutku tlamky a naštěstí se jí vlasec nedostal pod zuby, tak mi to neukousla…Takže jsem si udělal zahájení o pár dní dříve…:) Fotka je o ničem, protože jsem ji chtěl rychle pustit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 ve 12:02® indy
- Datum lovu: 11.6.2006 | Revír: Chvojnice | Způsob lovu: Klasická položená
Pěkné zakončení letošní kaprové sezóny
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 ve 12:01® srami
-
Včerejší ranní procházka.P.S.Díky Dave za woblery Goral!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 v 11:29® CeP
- Datum lovu: 11.6.2006 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Plavaná
…jak sedlaci u chlumce…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. června 2006 ve 20:21® rarach
- Datum lovu: dnes | Revír: kurva se neříká,Bohumile | Způsob lovu: Muškaření
Pěkná rybačka s Bobem a Aliviem, příspěvek je pro p. presidenta Toulíka do masajklubu. Všichni duhoni 40+
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. června 2006 v 19:57® Sander
- Datum lovu: 10.6.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes naposledy na tlouštích, opět braly ty samé kusy – od 36 do 47cm a myslím, že na určitých místech jsem tahal ty samé ryby už podruhé během týdne. Je čas to s nimi ukončit, inspirován HaDem se budu chvíli věnovat parmám, po nocích hadům… Počkám si raději až budou zralé třešně u nás, páč s těmi španělskými by to za chvíli lezlo krutě do peněz a když se nevnadí, velký kus je spíše věcí náhody. Až tato doba nastane, otevřu s tloušti nové konto, budou to mít se mnou asi těžký
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.