Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 13. června 2006 ve 21:44® Prutos
- Datum lovu: 13.6.2006 | Revír: Dyje 3A | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem si vyrazil jen tak zachytat droboť na plavačku. Vzal jsem sebou jen UL přívlačák s dvanáctkou na cívce. Rybky se činily a zpestřením byl krásně vypasený lysec dlouhý 49cm. Fotečka bohužel nebude pač šupinatec prokoukl mé masajské úmysly a v nestřeženém okamžiku vzal roha.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. června 2006 ve 21:35® Padis
- Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Plavaná
dnes podvečerní procházka s Nordem lapeno spousty tlouštů a nějaký hrouzek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. června 2006 v 11:49® Tomik
-
Dnes s strýcem na rybkách ja tři kapry nej 55 on dva nej 66 a 6 Kg, a jelikož je strejc masaj, tak byl kapr pozván na obhlídku udírny…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. června 2006 v 11:29® HaD
- Datum lovu: 12.6.2006 | Způsob lovu: Klasická položená
Před chvílí jsem Zdendovil fotil pěkného kapra 62 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. června 2006 v 8:59® Sander
- Datum lovu: 12.6.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Klasická položená
Už snad patnáctá vycházka na hady a konečně trochu úspěšná. Perfektní chytačka, ryby braly téměř hned po náhozu – sice z 80% plotice, ale mezi ně se připletli 2 hadi, duhák, kapřík a dva tloušti (nej 46). Takovou intenzitu záběrů jsem dlouho nezažil, ale naneštěstí mi došly rousnice, tak jsem to bohužel musel sbalit předčasně…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. června 2006 ve 21:16® Lovec
-
Dyje 11 – dnes jsem zkusil pytlačit s třešní na štiky (Matrixova metoda) a nic.Jen dva jelci a ti se ještě vypli.Doufám, že v pátek to půjde líp.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. června 2006 ve 20:50® Padis
- Datum lovu: dnes | Revír: Orlice
dnešní vycházka byla fajn chyceno několik PO,TL a 2 okouni.Vše na 0 rotačku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. června 2006 ve 20:12® dusPo
- Datum lovu: 9-10.6.06. | Revír: 4140
streamer
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. června 2006 v 18:49® Tomik
-
Dnes lov z hladiny, celkem 4 záběry, kapr 50, plotička, karas a bolinek, vše na rohlik…:) Velmi pekny lov
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. června 2006 v 18:05® Chose
- Datum lovu: 11.6.2006 | Revír: Voleška | Způsob lovu: Přívlač
Tak včera sem zkusil prubnout duháky,přes den nic moc,až k večeru se začaly dělat kolečka a rybky sbíraly jak o život.chytal jsem na Padisovu mepsku vel.0.a dostal jsem 1 duháka a tři potočáky.paráda…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. června 2006 v 7:44® hajan
- Datum lovu: 10.6.2006 | Revír: Berounka 3, 411001, feeder
Pěkný počasí, neskutečně mnoho neproměněných záběrů, což už dloho nepamatuju. Nakonec kapříci 45+58 cm. Menší šel z5.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 ve 23:38® regulus
- Revír: Svratka | Způsob lovu: Plavaná
Krásné nedělní odpoledne, oblíbené místo na řece, klasicky plavaná a feeder, kdyby náhodou. Celkově to stálo za houby, jedna červenka, 2 karasi, dva cejni a jeden cej siný viz foto. Přiznám se, že jsem ho chytil poprvé, v Česku ho asi nepotkáte, takže trochu raritka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 ve 23:07® Láďa
- Datum lovu: 11.6.06 | Revír: pstruhovka
Dnes ze synkem na škodnejch rybkách.Podařilo se celkem osm kousků.Rovnoměrně rozloženo mezi štiky a candáty 4:4 a několik spadlích.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 ve 22:26® BigMike
-
Tak mi to nedá…Ráno na Dírenském potoce – nic moc nebralo, pár bílé ryby, ale otec 2× oficielně na těžko na žížalu štiky 48 a 53 cm! Nechápal jsem
Doufám, že tam jejich spíš maminka a o něco menší tatínek čekají na pátek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 ve 21:59® HaD
- Datum lovu: 11.6.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder
Zaběhl jsem si s klukama na chvíli na hodinku a půl na parmy a ač jsem nepočítal s větším množstvím záběrů, bylo z toho celkem 9 parem od 40 do 68 cm (já 4, Štěpán 4 a Evžen 1). Neseklé a vypnuté či utržené ryby raději ani nepočítám
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 ve 20:51® kubas
- Datum lovu: 11.6. | Revír: dyje 4D
Dnes chytání na plavanou:2 amuři(47,49),cca20 perlínů,cca 15 okounů(28cm)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 ve 20:38® ywan
- Revír: studeny potok, privlac
dnes som vybehol na krasnu pstruhovku a ako tradicne bezrybka…ale prostredie spickove
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 ve 20:30® Cidas
- Datum lovu: 10.6.2005 | Revír: Orlik - Pukňov | Způsob lovu: Feeder
V sobotu z asi deseti záběrů jednen feeder kapřík okolo 35cm… Musim se moc učit :o(
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 ve 20:09® Lukas
- Datum lovu: 11.6 | Revír: Klabava 2A | Způsob lovu: Klasická položená
celkem dost dobry lov.chyceno pres 20 ryb jeden velky cejn,plotice,maly kaprici,mini jezdici ,okouni a jeste candat vse na zizalu. jeden jezdik mel hacek moc hluboko takze byl problem s vyndavanim ale vyndal jsem ho.Ale jezdik mel nasledky,sel jsem jinam a tata my rekl ze po jezdikovy vyjela stika. Candat ten sel na breh rychle ale koukal jsem se udivene!Candat mi vyjel po zizalce?asi mel hlad a taky ze tam jdu na zahajeni!candat mel 25cm. ale bohuzel bez fotek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 v 18:28® kostnak
-
moja prva dubleta na musak (ostrieze) fotil som mobilom, ako som vedel, aby sa mi tam vosli:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 v 17:53® Matrix
- Datum lovu: 11.6.2006 | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem dneska na cca 4 a půl hoďky vyrazil s třešněma na Chrudimku na tlouště. Tloušti docela šli dostal jsem jich přes 10(nej okolo 35cm) – střídal jsem třešně s kouskem rohlíku a na ten jsem chytil asi 8 plotic okolo 20cm, 1 cejna a 1 lína tak ke 30cm…Nebudete mi to věřit, ale stalo se mi to samé jako Sanderovi…:) ke konci když jsem chytal na třešně tak mi vzala třešeň štika tak k 60cm…:) na matchku s vlasecem 0,14 a návazecem 0,12 – docela sranda…Háček měla v koutku tlamky a naštěstí se jí vlasec nedostal pod zuby, tak mi to neukousla…Takže jsem si udělal zahájení o pár dní dříve…:) Fotka je o ničem, protože jsem ji chtěl rychle pustit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 ve 12:02® indy
- Datum lovu: 11.6.2006 | Revír: Chvojnice | Způsob lovu: Klasická položená
Pěkné zakončení letošní kaprové sezóny
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 ve 12:01® srami
-
Včerejší ranní procházka.P.S.Díky Dave za woblery Goral!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. června 2006 v 11:29® CeP
- Datum lovu: 11.6.2006 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Plavaná
…jak sedlaci u chlumce…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. června 2006 ve 20:21® rarach
- Datum lovu: dnes | Revír: kurva se neříká,Bohumile | Způsob lovu: Muškaření
Pěkná rybačka s Bobem a Aliviem, příspěvek je pro p. presidenta Toulíka do masajklubu. Všichni duhoni 40+
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. června 2006 v 19:57® Sander
- Datum lovu: 10.6.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes naposledy na tlouštích, opět braly ty samé kusy – od 36 do 47cm a myslím, že na určitých místech jsem tahal ty samé ryby už podruhé během týdne. Je čas to s nimi ukončit, inspirován HaDem se budu chvíli věnovat parmám, po nocích hadům… Počkám si raději až budou zralé třešně u nás, páč s těmi španělskými by to za chvíli lezlo krutě do peněz a když se nevnadí, velký kus je spíše věcí náhody. Až tato doba nastane, otevřu s tloušti nové konto, budou to mít se mnou asi těžký
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. června 2006 v 19:40® Hrouzek
- Datum lovu: dnes | Revír: Labe
Dneska na chvilku k vodě, zkusil jsem mouchu, chtěl jsem si ulovit nějakýho většího bolena, to se mi nepovedlo, jenom jeden mini okolo 30cm, ale pěkná rybka, na to jakej to byl prcek měl pořádnou klapačku
Táta chytal na feeder a podařilo se mu ulovit už slušného okounka přes 30cm, tlouště cca 25 a cejnko-plotici cca 35cm.
I když mi to nebralo,tak jsem pozoroval velké cejny, jak rachotí kolem mě ve stulíkách, uplně zblbnutý, vůbec jim nevadila moje přítomnost, krásný kousci i k 60cm, radost pohledětKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. června 2006 v 17:23® skwor
- Datum lovu: 10.6 | Revír: Berounka 4b
Dnes jsem si vyšel s hnojákama a proutkem na plavanou zkontrolovat před blížící se vláčecí sezónou tlouště. Povedlo se jich sedm, největší měl slušných 37cm!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. června 2006 v 11:23® jake
- Datum lovu: 9.6. | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Včera opět na pstruhovce – opět se smáčky na jigové hlavě. Zkoušel jsem je dávat i na streamerový háček s brokem na vlasci, tak jak mi radil prodavač v obchodě, ale mám pocit, že to není zdaleka tak úspěšné. Zkoušel jsem to tahat asi tak 20 – 30 minut a měl jsem jediný drbanec, jinak nic. Sotva jsem to dal na jigovou hlavu, hned se na to pověsil duhák. Ale možná to blbě vodím
. Celkem 5 pstruhů, z toho 1 potočák (viz foto – chycen na zelené banjo), zbytek duháci. Vše kolem 30 čísel. Potočák na exkurzi bílé techniky, páč to měl tak brutálně zažrané, že by to asi nerozdýchal. Normálně potočmeny většinou pouštím.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. června 2006 ve 13:07® Sander
- Datum lovu: 9.6.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Plavaná
75cm, DVANÁCTKA VLASEC, NÁSTRAHA TŘEŠEŇ…co dodat, sám jsem kroutil hlavou, je-li to vůbec možné. Říkal jsem si celých 30min zdolávání, že ta štika snad nemá zuby či co, zdolával jsem ji opatrně, ale neustále na hranici únosnosti té dvanáctky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.