Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 13. června 2006 ve 21:44® Prutos
Prutos
Datum lovu: 13.6.2006 | Revír: Dyje 3A | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem si vyrazil jen tak zachytat droboť na plavačku. Vzal jsem sebou jen UL přívlačák s dvanáctkou na cívce. Rybky se činily a zpestřením byl krásně vypasený lysec dlouhý 49cm. Fotečka bohužel nebude pač šupinatec prokoukl mé masajské úmysly a v nestřeženém okamžiku vzal roha.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 13. června 2006 ve 21:35® Padis
    Padis
    Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Plavaná

dnes podvečerní procházka s Nordem lapeno spousty tlouštů a nějaký hrouzek.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7983.jpg
      Úterý 13. června 2006 v 11:49® Tomik
      Tomik

Dnes s strýcem na rybkách ja tři kapry nej 55 on dva nej 66 a 6 Kg, a jelikož je strejc masaj, tak byl kapr pozván na obhlídku udírny…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7971.jpg
        Úterý 13. června 2006 v 11:29® HaD
        HaD
        Datum lovu: 12.6.2006 | Způsob lovu: Klasická položená

Před chvílí jsem Zdendovil fotil pěkného kapra 62 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7968.jpg
          Úterý 13. června 2006 v 8:59® Sander
          Sander
          Datum lovu: 12.6.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Klasická položená

Už snad patnáctá vycházka na hady a konečně trochu úspěšná. Perfektní chytačka, ryby braly téměř hned po náhozu – sice z 80% plotice, ale mezi ně se připletli 2 hadi, duhák, kapřík a dva tloušti (nej 46). Takovou intenzitu záběrů jsem dlouho nezažil, ale naneštěstí mi došly rousnice, tak jsem to bohužel musel sbalit předčasně… :-((

Pondělí 12. června 2006 ve 21:16® Lovec

Dyje 11 – dnes jsem zkusil pytlačit s třešní na štiky (Matrixova metoda) a nic.Jen dva jelci a ti se ještě vypli.Doufám, že v pátek to půjde líp.

Pondělí 12. června 2006 ve 20:50® Padis
              Padis
              Datum lovu: dnes | Revír: Orlice

dnešní vycházka byla fajn chyceno několik PO,TL a 2 okouni.Vše na 0 rotačku

Pondělí 12. června 2006 ve 20:12® dusPo
                Datum lovu: 9-10.6.06. | Revír: 4140

streamer

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7950.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7949.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7948.jpg
                  Pondělí 12. června 2006 v 18:49® Tomik
                  Tomik

Dnes lov z hladiny, celkem 4 záběry, kapr 50, plotička, karas a bolinek, vše na rohlik…:) Velmi pekny lov

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7947.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7946.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7945.jpg
                    Pondělí 12. června 2006 v 18:05® Chose
                    Chose
                    Datum lovu: 11.6.2006 | Revír: Voleška | Způsob lovu: Přívlač

Tak včera sem zkusil prubnout duháky,přes den nic moc,až k večeru se začaly dělat kolečka a rybky sbíraly jak o život.chytal jsem na Padisovu mepsku vel.0.a dostal jsem 1 duháka a tři potočáky.paráda…

Pondělí 12. června 2006 v 7:44® hajan
                      Datum lovu: 10.6.2006 | Revír: Berounka 3, 411001, feeder

Pěkný počasí, neskutečně mnoho neproměněných záběrů, což už dloho nepamatuju. Nakonec kapříci 45+58 cm. Menší šel z5.

Neděle 11. června 2006 ve 23:38® regulus
                        regulus
                        Revír: Svratka | Způsob lovu: Plavaná

Krásné nedělní odpoledne, oblíbené místo na řece, klasicky plavaná a feeder, kdyby náhodou. Celkově to stálo za houby, jedna červenka, 2 karasi, dva cejni a jeden cej siný viz foto. Přiznám se, že jsem ho chytil poprvé, v Česku ho asi nepotkáte, takže trochu raritka.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7942.jpg
                          Neděle 11. června 2006 ve 23:07® Láďa
                          Datum lovu: 11.6.06 | Revír: pstruhovka

Dnes ze synkem na škodnejch rybkách.Podařilo se celkem osm kousků.Rovnoměrně rozloženo mezi štiky a candáty 4:4 a několik spadlích.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7941.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7940.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7939.jpg
                            Neděle 11. června 2006 ve 22:26® BigMike

Tak mi to nedá…Ráno na Dírenském potoce – nic moc nebralo, pár bílé ryby, ale otec 2× oficielně na těžko na žížalu štiky 48 a 53 cm! Nechápal jsem:-)) Doufám, že tam jejich spíš maminka a o něco menší tatínek čekají na pátek:-))

Neděle 11. června 2006 ve 21:59® HaD
                              HaD
                              Datum lovu: 11.6.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder

Zaběhl jsem si s klukama na chvíli na hodinku a půl na parmy a ač jsem nepočítal s větším množstvím záběrů, bylo z toho celkem 9 parem od 40 do 68 cm (já 4, Štěpán 4 a Evžen 1). Neseklé a vypnuté či utržené ryby raději ani nepočítám :-D

Neděle 11. června 2006 ve 20:51® kubas
                                kubas
                                Datum lovu: 11.6. | Revír: dyje 4D

Dnes chytání na plavanou:2 amuři(47,49),cca20 perlínů,cca 15 okounů(28cm)

Neděle 11. června 2006 ve 20:38® ywan
                                  Revír: studeny potok, privlac

dnes som vybehol na krasnu pstruhovku a ako tradicne bezrybka…ale prostredie spickove :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7935.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7934.jpg
                                    Neděle 11. června 2006 ve 20:30® Cidas
                                    Datum lovu: 10.6.2005 | Revír: Orlik - Pukňov | Způsob lovu: Feeder

V sobotu z asi deseti záběrů jednen feeder kapřík okolo 35cm… Musim se moc učit :o(

Neděle 11. června 2006 ve 20:09® Lukas
                                      Datum lovu: 11.6 | Revír: Klabava 2A | Způsob lovu: Klasická položená

celkem dost dobry lov.chyceno pres 20 ryb jeden velky cejn,plotice,maly kaprici,mini jezdici ,okouni a jeste candat vse na zizalu. jeden jezdik mel hacek moc hluboko takze byl problem s vyndavanim ale vyndal jsem ho.Ale jezdik mel nasledky,sel jsem jinam a tata my rekl ze po jezdikovy vyjela stika. Candat ten sel na breh rychle ale koukal jsem se udivene!Candat mi vyjel po zizalce?asi mel hlad a taky ze tam jdu na zahajeni!candat mel 25cm. ale bohuzel bez fotek.

Neděle 11. června 2006 v 18:28® kostnak
                                        kostnak

moja prva dubleta na musak (ostrieze) fotil som mobilom, ako som vedel, aby sa mi tam vosli:)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7933.jpg
                                          Neděle 11. června 2006 v 17:53® Matrix
                                          Matrix
                                          Datum lovu: 11.6.2006 | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem dneska na cca 4 a půl hoďky vyrazil s třešněma na Chrudimku na tlouště. Tloušti docela šli dostal jsem jich přes 10(nej okolo 35cm) – střídal jsem třešně s kouskem rohlíku a na ten jsem chytil asi 8 plotic okolo 20cm, 1 cejna a 1 lína tak ke 30cm…Nebudete mi to věřit, ale stalo se mi to samé jako Sanderovi…:) ke konci když jsem chytal na třešně tak mi vzala třešeň štika tak k 60cm…:) na matchku s vlasecem 0,14 a návazecem 0,12 – docela sranda…Háček měla v koutku tlamky a naštěstí se jí vlasec nedostal pod zuby, tak mi to neukousla…Takže jsem si udělal zahájení o pár dní dříve…:) Fotka je o ničem, protože jsem ji chtěl rychle pustit…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7931.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7930.jpg
                                            Neděle 11. června 2006 ve 12:02® indy
                                            Datum lovu: 11.6.2006 | Revír: Chvojnice | Způsob lovu: Klasická položená

Pěkné zakončení letošní kaprové sezóny ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7929.jpg
                                              Neděle 11. června 2006 ve 12:01® srami
                                              srami

Včerejší ranní procházka.P.S.Díky Dave za woblery Goral!!!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7928.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7927.jpg
                                                Neděle 11. června 2006 v 11:29® CeP
                                                CeP
                                                Datum lovu: 11.6.2006 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Plavaná

…jak sedlaci u chlumce…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7926.gif
                                                  Sobota 10. června 2006 ve 20:21® rarach
                                                  Datum lovu: dnes | Revír: kurva se neříká,Bohumile | Způsob lovu: Muškaření

Pěkná rybačka s Bobem a Aliviem, příspěvek je pro p. presidenta Toulíka do masajklubu. Všichni duhoni 40+

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7923.jpg
                                                    Sobota 10. června 2006 v 19:57® Sander
                                                    Sander
                                                    Datum lovu: 10.6.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Plavaná

Tak dnes naposledy na tlouštích, opět braly ty samé kusy – od 36 do 47cm a myslím, že na určitých místech jsem tahal ty samé ryby už podruhé během týdne. Je čas to s nimi ukončit, inspirován HaDem se budu chvíli věnovat parmám, po nocích hadům… Počkám si raději až budou zralé třešně u nás, páč s těmi španělskými by to za chvíli lezlo krutě do peněz a když se nevnadí, velký kus je spíše věcí náhody. Až tato doba nastane, otevřu s tloušti nové konto, budou to mít se mnou asi těžký :-))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7922.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7921.jpg
                                                      Sobota 10. června 2006 v 19:40® Hrouzek
                                                      Hrouzek
                                                      Datum lovu: dnes | Revír: Labe

Dneska na chvilku k vodě, zkusil jsem mouchu, chtěl jsem si ulovit nějakýho většího bolena, to se mi nepovedlo, jenom jeden mini okolo 30cm, ale pěkná rybka, na to jakej to byl prcek měl pořádnou klapačku:-) Táta chytal na feeder a podařilo se mu ulovit už slušného okounka přes 30cm, tlouště cca 25 a cejnko-plotici cca 35cm.
                                                      I když mi to nebralo,tak jsem pozoroval velké cejny, jak rachotí kolem mě ve stulíkách, uplně zblbnutý, vůbec jim nevadila moje přítomnost, krásný kousci i k 60cm, radost pohledět:-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7920.jpg
                                                        Sobota 10. června 2006 v 17:23® skwor
                                                        skwor
                                                        Datum lovu: 10.6 | Revír: Berounka 4b

Dnes jsem si vyšel s hnojákama a proutkem na plavanou zkontrolovat před blížící se vláčecí sezónou tlouště. Povedlo se jich sedm, největší měl slušných 37cm!!

Sobota 10. června 2006 v 11:23® jake
                                                          jake
                                                          Datum lovu: 9.6. | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Včera opět na pstruhovce – opět se smáčky na jigové hlavě. Zkoušel jsem je dávat i na streamerový háček s brokem na vlasci, tak jak mi radil prodavač v obchodě, ale mám pocit, že to není zdaleka tak úspěšné. Zkoušel jsem to tahat asi tak 20 – 30 minut a měl jsem jediný drbanec, jinak nic. Sotva jsem to dal na jigovou hlavu, hned se na to pověsil duhák. Ale možná to blbě vodím :-(( . Celkem 5 pstruhů, z toho 1 potočák (viz foto – chycen na zelené banjo), zbytek duháci. Vše kolem 30 čísel. Potočák na exkurzi bílé techniky, páč to měl tak brutálně zažrané, že by to asi nerozdýchal. Normálně potočmeny většinou pouštím.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7918.jpg
                                                            Pátek 9. června 2006 ve 13:07® Sander
                                                            Sander
                                                            Datum lovu: 9.6.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Plavaná

75cm, DVANÁCTKA VLASEC, NÁSTRAHA TŘEŠEŇ…co dodat, sám jsem kroutil hlavou, je-li to vůbec možné. Říkal jsem si celých 30min zdolávání, že ta štika snad nemá zuby či co, zdolával jsem ji opatrně, ale neustále na hranici únosnosti té dvanáctky…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7917.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7916.jpg