Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.433 příspěvků, z toho 18433 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 29. května 2006 v 6:26® Tomash
Tomash
Datum lovu: 29.5.2006 | Revír: Barbora | Způsob lovu: Feeder

Ještě…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7807.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7808.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7809.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 29. května 2006 v 6:25® Tomash
    Tomash
    Datum lovu: 29.5.2006 | Revír: Barbora | Způsob lovu: Feeder

Ráno ve 3–20 vstávačka a hurá na okouní místo. Tentokrát „trochu nečestně“ s feederem a rousnicemi. Ve čtyři jsem byl na místě. Dost dlouho se nic nedělo. Kolem páté začali lovit a pár minut po šesté jsem rychle po sobě ulovil dva pěknější okouny do 30ti cm. Bylo čtvrt na sedm, když se dostavil pomalý, ale upřímný záběr. nechal jsem dvakrát proklouznout povolenou cívku, přisekl a začal tanec. Kmen 0,15mm + návazec 0,12mm z pletenky mi při zdolávání stačili a po 5 minutovém přetahování jsem zdolal okouna 48cm a 1,7kg. Přikládám pár fotek.
    S okouny jsem pro letošek konečně otevřel účet! :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7804.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7805.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7806.jpg
      Neděle 28. května 2006 ve 22:17® Láďa
      Datum lovu: 28.5.06 | Revír: východní čechy | Způsob lovu: Přívlač

Dnes kousali jen potočáci

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7803.jpg
        Neděle 28. května 2006 ve 20:28® Padis
        Padis
        Revír: Labe

V akci Nordboy,Padis a Chose

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7800.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7801.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7802.jpg
          Neděle 28. května 2006 ve 20:22® Padis
          Padis
          Datum lovu: 27.5.06 | Revír: Labe

Závěrěčný den nás navštívil Nordboy.Chytlo se pár měnších ryb.2 větší spadly mě štika cca 60 cm.Na 3 fotce Chose a Nord v akci

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7797.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7798.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7799.jpg
            Neděle 28. května 2006 ve 20:17® Padis
            Padis
            Datum lovu: 26.5.06 | Revír: Čistá

Návštěva potoka ryby kousali hlavně PO,lipani.Chose dostal PO kolem 35 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7794.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7795.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7796.jpg
              Neděle 28. května 2006 ve 20:10® Padis
              Padis

1 já v akci 3 i rybáře trápí hlad

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7791.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7792.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7793.jpg
                Neděle 28. května 2006 ve 20:06® Padis
                Padis

ještě pár úlovků z pátka a Chose v akci

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7788.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7789.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7790.jpg
                  Neděle 28. května 2006 v 19:59® Padis
                  Padis
                  Datum lovu: 26.05.06 | Revír: Labe

V pátek po ranním zklamání krásný den a fajnová rybačka.Chytlo se spousta ryb PO,PD i nějaký lipan.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7785.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7786.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7787.jpg
                    Neděle 28. května 2006 v 19:46® Padis
                    Padis
                    Datum lovu: 25.5.06 | Revír: Voleška

Chosemu bylo teplo tak zkoušel jak je teplá voda.Hold šlapat na špatná místa se nevyplácí.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7784.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7782.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7783.jpg
                      Neděle 28. května 2006 v 19:41® Padis
                      Padis
                      Datum lovu: 25.5.05 | Revír: Voleška

Začátek našeho vláčecího víkendu.Rybky moc nekousali chycen 1 P0 a siven 37 cm.Ale u vody bylo krásně

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7779.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7780.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7781.jpg
                        Neděle 28. května 2006 v 19:29® rarach
                        Datum lovu: 28.5.06 | Revír: 445049 | Způsob lovu: Muškaření

co bych dodával.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7778.jpg
                          Neděle 28. května 2006 v 19:14® Pytel
                          Pytel
                          Datum lovu: 28.5.2006 | Revír: Svazovka | Způsob lovu: Kaprařina

Amur 74.Dále pak ještě 61 a kolega 64

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7776.jpg
                            Neděle 28. května 2006 v 1:17® regulus
                            regulus
                            Datum lovu: 26.5.2006 | Revír: Svitava | Způsob lovu: Přívlač

Celkem úspěšnej den s trochou smůly, asi 15 jelců (žádní velikáni), regurélně za hubu chycená parmička cca 30cm a štika okolo 65 cm co to ukousla úplně u břehu.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7760.jpg
                              Sobota 27. května 2006 ve 20:08profil byl smazán
                              Datum lovu: 27,5,2006 | Revír: Labe u N.Paky s moucháčem | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsme vyrazili s Padisem a Chosem na pstruhovky v okolí Nové Paky a pěkně jsme si to užili. Úlovek byl ale poněkud žalostný…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7756.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7757.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7758.jpg
                                Sobota 27. května 2006 v 19:39® CeP
                                CeP
                                Datum lovu: 27.5.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Feeder

dneska uplne skvele pohodove dopoledne na stare rece. do rana lilo jako z konve, takze jedina moznost proti puvodnimu planu byla stare ricni rameno. po vydatnem nocnim lijaku mi voda stoupala pred ocima a pod nohama. za hodinu jsem mel nohy nad kotniky pod vodou a hladina plna plovouciho bordelu mne donutila zmenit misto. vybral jsem si tisinku bez smeti, ale chtelo by to macetou odstranit tri vetve abych se vesel s prutem vyndal jsem tedy onen dlouhej kudel z auta, odlozil nejake svrsky s telefonem atd a nevedao tom jsem si zabouchl klice do kufru. pri splhani na strom jsem uklouzl po mokre kure a poradne mi ruplo v rameni. i prez ostre palcivou bolest jsem se vysoukal nahoru a odsekl vetve. opatrne zhopl dolu a chtel se oblect a ulozit macetu zpet. nehezke bylo ovsem zjisteni ze nemam ani klice, ani bundu, pricemz bylo docela chladno a foukalo, a ani telfon abych se dovolal pomoci. mumlajice stare keltske kletby jsem nahodil a premyslel co vyvedu dal. zbastil jsem tedy banan co jsem si nechal na sedace a rekl si ze budu chytat dal resit budu pozdeji. jenomze to se zacal opet zvedat vetsi vitr a hnal pred sebou dalsi mracna. nezbylo nic jineho nez vyhlasit kvapny ustup. sbalil jsem cajk, strcil ho do kopriv a zamaskoval a mazal asi kilak a pul na nadrazi. penezenku jsem nastesti mel v kapse a tak jsem mohl telefonem privolat pomoc. roba doma nasla nahradni klice a zmobilizovala kolegu z prace ktery mi je dovezl a hodil mne zpet k autu. mezi tim voda zase o dost stoupla, takze jsem si uz nasr*** jak latrina rekl, ze prubnu piskovnu na Slaníku. presun byl otazkou par minut, ale ouha; byly tam muskarsky zavody. co se dalo delat.. rozpalenej do bela jsem to zabalil uplne a jel se bez jediny dnesi supiny utesit dom… toz tak

PS a mimo soutez> odpoledne jsem jel porezat nejake drivi z demolovane kolny a pri hledani retezu v garazi jsem zabral a v tom rameni se to urvalo uplne. priserne to palki a nemuzu zvednout loket nad uroven ramene. po dojezdu do Pracejovic jsem zjistil ze mam vsechny 4 rezizky do pily tupe… kua.. co sem komu udelal???

Sobota 27. května 2006 v 18:44® skwor
                                  skwor
                                  Datum lovu: 27.5.2006 | Revír: Berounka 4b

Dnes na hodinku s feederem. Zmoknul jsem a od bezrybky mě zachánil hrouzek asi 10cm:-)

Sobota 27. května 2006 v 16:55® Enzo
                                    Datum lovu: 27.5.2006 | Revír: Ježkovice -místní voda

plavaná Karas 35cm,pstruh38­,37,30cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7755.jpg
                                      Pátek 26. května 2006 ve 22:10® Chose
                                      Chose
                                      Revír: Labe P

Tak dneska zdravíme z výletu od krásného a zarybněbněného Labíčka…výlet se povedl,pstruzi a lipoši kousali jak diví…nádhera.přál bych všem zažít takovejhle den…to vás nabije na měsíce.....jedním slovem úchvatný.fotky dodáme později

Pátek 26. května 2006 v 15:32® Hrouzek
                                        Hrouzek
                                        Datum lovu: dnes | Revír: MP Doubrava 3

Dneska jsem neodolal a musel jsem jít ozkoušet vlastní uvázaný muchy:-) A dobře jsem udělal, krásně zachytal a zabojoval. První ryba jesen cca 20cm, siven cca 20, tlouštík cca 20cm a pak to přišlo, během 5 ti minut jsem měl asi 15záběrů od ryb ve velkém proudu z toho 3 jsem vodil asi 3vteřiny než se setřepaly…podezření na pstruhy:-) … Změnil jsem taktiku hmyzárny a hned na první hod to vzal konečně pořádně, to byl boj v proudu, skákal 2,5m skoky na všechny strany, jednou si dal málem pořádně do čumáku o břeh, ale kaskadér měl štěstí a jen tak tak to vybral, aby nebyl na suchu:-) Nakonec se z toho vyklubal duhák se sportovní podlouhlou postavou 32cm, další záběr, tloušť +40cm, podařilo se mi ho dostat z velkého proudu a navést ke kraji do mělčiny a bylo vahráno… A jako poslední rybka byl potočmen rovných 30cm. Vydařenej lov.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7751.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7752.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7753.jpg
                                          Pátek 26. května 2006 ve 14:25® KačaX
                                          Datum lovu: 25.5.2006 | Revír: Poďebrady

Ve 21:30 přišel můj první úhoř 45cm, ale potom až do půlnoci nic. Byl hrozně tenkej, tak šel zpět. Dnes pudu zas.

Pátek 26. května 2006 v 9:24® harpunar
                                            Datum lovu: 25.5. | Revír: Bečva Rožnovská,chyť a pusť | Způsob lovu: Přívlač

Pstruh duhový,přišli dva,první 62cm a pak tenhle 73cm.Zatím můj rekord.Chycen na smáčka,prut Team Dragon 7–21gr.Pak jsem jel do Rožnova a chyceno cca.20 potočá­ků,max.29cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7745.jpg
                                              Čtvrtek 25. května 2006 v 15:29® Tomash
                                              Tomash
                                              Datum lovu: 25.5.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná

nej jesen, karásek a cejnek

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7740.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7741.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7742.jpg
                                                Čtvrtek 25. května 2006 v 15:25® Tomash
                                                Tomash
                                                Datum lovu: 25.5.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná

První pomaturitní lov stál za to! Sv.Petr stál dnes při mně. Od 10–15 lov na plavanou a pak na houpačku jen s jedním prutem. Ryb bylo hodně (celkem cca 40–50ks) – plotice, perlíni, cejni i cejnci kolem 30cm, ale hlavně jeseni a tloušti většina přes 40cm. Největší radost mi udělal jesen 51,5cm, který zabral na houpačku na 2 hnojáčky a svou délkou překonal starý osobáček :-) Mimo to jsem ještě zdolával nechtěně podseknutého mega cejna ± 65–75cm! , který se ale po chvíli pleskání na hladině vyháknul. Celkově moc pěkný den u vody.
                                                K ftokám – na břeh a na focení jsem vzal jen dva největší jeseny – 47cm a 51,5cm, protože jsem neměl podložku, použil jsem igelitku. Všechny ryby byly vráceny vodě…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7737.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7738.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7739.jpg
                                                  Čtvrtek 25. května 2006 v 7:46® CeP
                                                  CeP
                                                  Datum lovu: 24.5.2006 | Revír: Otava 4 - bagr | Způsob lovu: Plavaná

V podvecer 3 hodinky u vody s plavackou a feederem. Zprvu krasne pocasicko; pred osmou vecer se zapadem slunce se hodne ochladilo. aktivita ryb nevalna a od bezrybky mne zachranila miniaturni plotka a pidicejnek na plavku. feeder se celou dobu nehnul at uz tam byla kuku, rohlik ci cervi a jejich kombinace. jen hladina se pomalu zase zacina plnit bilym svinstvem z vrb a topolu.

Čtvrtek 25. května 2006 v 7:12® Vara
                                                    Datum lovu: 24.5.2006 | Revír: 421200 Lipno | Způsob lovu: Klasická položená

Včera opravdu super rybačka ve dvou chyceno cca 35 kapříků na extrudy nej 44, následně většina 35–42cm. Opravdu povedený den

Středa 24. května 2006 ve 22:32® Shrek
                                                      Shrek
                                                      Datum lovu: 24.5.2006 | Revír: 431008 - Dalovický potok 2 | Způsob lovu: Klasická položená

Popis lovu zní : ANI HO.NO – Milo chytil jednoho okouna cca 20 čísel a dalších 15 minut jsem ho přemlouval,ať ho pustí-nakonec se mi to podařilo.Toť jediný můj dnešní úspěch.

Středa 24. května 2006 ve 20:56® Padis
                                                        Padis
                                                        Datum lovu: 24.05.06 | Revír: Loučná

Dnes odpolední chvilka chycen kapřík 48 cm a pár plotiček vše na kuku+červ

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7732.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7733.jpg
                                                          Středa 24. května 2006 ve 13:13® Kazan
                                                          Datum lovu: 24.5.2006 | Revír: Rybný potok

Přívlač na státní hranici, spousty potočáčků, bohužel velikost nic moc.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7731.jpg
                                                            Středa 24. května 2006 v 6:53® Raf
                                                            Raf
                                                            Datum lovu: 24.5.2006 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Kaprařina

Dnes v noci jsem přišel o svoji letošní „neprůstřelnost“ a domu se vracel bez ryby na prutě. Ale západ slunce nad Berounkou byl krásný :-) .

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7729.jpg