Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 1. června 2006 ve 23:23® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 1.6.2006 | Revír: TPPR | Způsob lovu: Přívlač
Vytáhl mne dnes soused, že by na Tajném Podkrušnohorském Pstruhovém Revíru mohli jít dravci… No nebudu to prodlužovat – soused candát 58, já štika 90cm. S proutkem do 10gr a vlascem 0,16 to nemělo chybu – 40min
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. června 2006 ve 20:25® Sander
- Datum lovu: 1.6.2006 | Revír: Volyňka 1 | Způsob lovu: Feeder
Opět všední vycházka na pstruhovku s feederem. Jen ryby byly víceméně nevšední. Za hodinu lovu se na břeh podívali 4 kapři, cca 7 cejnků, 1 větší cejn, pár duháků, hafo plotic,tloušťů a proudníků. Za zmínku stojí také větší parma, která se bohužel po pár minutách vypnula. Takže, shrnuto podtrženo – z blízké Otavy sem vytáhlo veliké množství ryb, typických spíše pro MP, ale vzhledem k tomu, že zde kapr, cejnek či cejn jsou zde spíše naghodilým úlovkem, jistě o to více mě potěšili! Vše plave dál ve svém živlu, včetně tloušťů…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. června 2006 v 19:49@ Jezewcik
-
Nezabylyby ste ho: Jeden můj spolužák chtel strašne rybařit, přesto že to ale vůbec neuměl. Jednou sem se teda rozhod, že ho teda vezmu sebou. Lovil jsem na plavanou na jednom udržovaném rybníku. Nahodil sem, a po chvýly zabral kapr. Voda byla čistá a viditelna skrz, tak ze se dalo ursit, ze jde o šupináče kolem 50cm. Kamos, jakmile uvidel, že splávek cuká, okamžitě vyskočil ze křoví kde byl náš ukryt před sluncem, a začal okolo sebe žvát: ,,ryba, ryba, ryba…,, A kapr jakmile ho uviděl, lekl se, vykašlal se na návnadu, a uplaval. Byl to můj první letošní ,,úlovek,,. Málem sem ho zlostí skopl do rybníka, ale to by určitě udělal každý
)))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. května 2006 ve 22:16® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 31.5.2006 | Revír: Tatrovice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se byl podívat na Tatry a mimo jiného mě potěšil okoun 32cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. května 2006 v 17:30® Tomik
-
Dnes sem byl o5 chvilku zavláčet, a velikostně sem se posunul tak o cca 5 cm ale početně sem klesnul na pohé 3 ks..:(, ale i tak bylo u vody pěkně…P.S.: té popsané ruky si nevšímejte , to byl tahák na latinu.,
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. května 2006 v 10:41® Dodo
-
Tomash> Krásná ryba,gratuluju!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. května 2006 ve 22:28® Raf
- Datum lovu: 27.4.2006 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Lov na Tomashově místě a nutno říci, že lov velmi pěkný. Nachytal jsem v průběhu dvou asi tříhodinových vycházek několik kaprů (nej 55 cm), jesenů (nej 41), cejnů (nej okolo 50 cm), tloušťů, plotic, perlínů a cejnků. Labe je opravdu excelentní revír. Bohužel jsem ale měl smůlu na vydatné deště a neustálé hýbání s vodní hladinou (způsobené Střekovským zdymadlem), což rybám nepomáhalo. Hlavním cílem mé mise bylo ulovení prvního jesena a to se mi povedlo beze zbytku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. května 2006 ve 20:33® Tomik
- Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem šel na pulhodinky na rybačku, chtel jsem prechytat toho Tomashovyho okiše, no a skoro se mi to povedlo…akorat mu schazelo cca 40 cm..:):) takových prcků sem chytil 11 za nástrahu byla 00 eMTe..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. května 2006 ve 12:27® Dědek
-
V sobotu na pstruhovce a druhý den s feederem. Ale to počasí........
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. května 2006 v 11:27® Mirus
- Datum lovu: 27.5.2006 | Revír: Jihlava9 | Způsob lovu: Feeder
Dnes chytacka na Feeder nic moc tloust'32cm a potom jedno prekvapeni tloust 47cm na chleba =} zajmavi boj asi 5min
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. května 2006 v 7:26® Tomash
- Datum lovu: 29.5.2006 | Revír: Barbora | Způsob lovu: Feeder
Ještě…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. května 2006 v 7:25® Tomash
- Datum lovu: 29.5.2006 | Revír: Barbora | Způsob lovu: Feeder
Ráno ve 3–20 vstávačka a hurá na okouní místo. Tentokrát „trochu nečestně“ s feederem a rousnicemi. Ve čtyři jsem byl na místě. Dost dlouho se nic nedělo. Kolem páté začali lovit a pár minut po šesté jsem rychle po sobě ulovil dva pěknější okouny do 30ti cm. Bylo čtvrt na sedm, když se dostavil pomalý, ale upřímný záběr. nechal jsem dvakrát proklouznout povolenou cívku, přisekl a začal tanec. Kmen 0,15mm + návazec 0,12mm z pletenky mi při zdolávání stačili a po 5 minutovém přetahování jsem zdolal okouna 48cm a 1,7kg. Přikládám pár fotek.
S okouny jsem pro letošek konečně otevřel účet!Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. května 2006 ve 23:17® Láďa
- Datum lovu: 28.5.06 | Revír: východní čechy | Způsob lovu: Přívlač
Dnes kousali jen potočáci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. května 2006 ve 21:28® Padis
- Revír: Labe
V akci Nordboy,Padis a Chose
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. května 2006 ve 21:22® Padis
- Datum lovu: 27.5.06 | Revír: Labe
Závěrěčný den nás navštívil Nordboy.Chytlo se pár měnších ryb.2 větší spadly mě štika cca 60 cm.Na 3 fotce Chose a Nord v akci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. května 2006 ve 21:17® Padis
- Datum lovu: 26.5.06 | Revír: Čistá
Návštěva potoka ryby kousali hlavně PO,lipani.Chose dostal PO kolem 35 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. května 2006 ve 21:10® Padis
1 já v akci 3 i rybáře trápí hlad
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. května 2006 ve 21:06® Padis
ještě pár úlovků z pátka a Chose v akci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. května 2006 ve 20:59® Padis
- Datum lovu: 26.05.06 | Revír: Labe
V pátek po ranním zklamání krásný den a fajnová rybačka.Chytlo se spousta ryb PO,PD i nějaký lipan.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. května 2006 ve 20:46® Padis
- Datum lovu: 25.5.06 | Revír: Voleška
Chosemu bylo teplo tak zkoušel jak je teplá voda.Hold šlapat na špatná místa se nevyplácí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. května 2006 ve 20:41® Padis
- Datum lovu: 25.5.05 | Revír: Voleška
Začátek našeho vláčecího víkendu.Rybky moc nekousali chycen 1 P0 a siven 37 cm.Ale u vody bylo krásně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. května 2006 ve 20:29® rarach
- Datum lovu: 28.5.06 | Revír: 445049 | Způsob lovu: Muškaření
co bych dodával.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. května 2006 ve 20:14® Pytel
- Datum lovu: 28.5.2006 | Revír: Svazovka | Způsob lovu: Kaprařina
Amur 74.Dále pak ještě 61 a kolega 64
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. května 2006 ve 2:17® regulus
- Datum lovu: 26.5.2006 | Revír: Svitava | Způsob lovu: Přívlač
Celkem úspěšnej den s trochou smůly, asi 15 jelců (žádní velikáni), regurélně za hubu chycená parmička cca 30cm a štika okolo 65 cm co to ukousla úplně u břehu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. května 2006 ve 21:08profil byl smazán
- Datum lovu: 27,5,2006 | Revír: Labe u N.Paky s moucháčem | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme vyrazili s Padisem a Chosem na pstruhovky v okolí Nové Paky a pěkně jsme si to užili. Úlovek byl ale poněkud žalostný…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. května 2006 ve 20:39® CeP
- Datum lovu: 27.5.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Feeder
dneska uplne skvele pohodove dopoledne na stare rece. do rana lilo jako z konve, takze jedina moznost proti puvodnimu planu byla stare ricni rameno. po vydatnem nocnim lijaku mi voda stoupala pred ocima a pod nohama. za hodinu jsem mel nohy nad kotniky pod vodou a hladina plna plovouciho bordelu mne donutila zmenit misto. vybral jsem si tisinku bez smeti, ale chtelo by to macetou odstranit tri vetve abych se vesel s prutem vyndal jsem tedy onen dlouhej kudel z auta, odlozil nejake svrsky s telefonem atd a nevedao tom jsem si zabouchl klice do kufru. pri splhani na strom jsem uklouzl po mokre kure a poradne mi ruplo v rameni. i prez ostre palcivou bolest jsem se vysoukal nahoru a odsekl vetve. opatrne zhopl dolu a chtel se oblect a ulozit macetu zpet. nehezke bylo ovsem zjisteni ze nemam ani klice, ani bundu, pricemz bylo docela chladno a foukalo, a ani telfon abych se dovolal pomoci. mumlajice stare keltske kletby jsem nahodil a premyslel co vyvedu dal. zbastil jsem tedy banan co jsem si nechal na sedace a rekl si ze budu chytat dal resit budu pozdeji. jenomze to se zacal opet zvedat vetsi vitr a hnal pred sebou dalsi mracna. nezbylo nic jineho nez vyhlasit kvapny ustup. sbalil jsem cajk, strcil ho do kopriv a zamaskoval a mazal asi kilak a pul na nadrazi. penezenku jsem nastesti mel v kapse a tak jsem mohl telefonem privolat pomoc. roba doma nasla nahradni klice a zmobilizovala kolegu z prace ktery mi je dovezl a hodil mne zpet k autu. mezi tim voda zase o dost stoupla, takze jsem si uz nasr*** jak latrina rekl, ze prubnu piskovnu na Slaníku. presun byl otazkou par minut, ale ouha; byly tam muskarsky zavody. co se dalo delat.. rozpalenej do bela jsem to zabalil uplne a jel se bez jediny dnesi supiny utesit dom… toz tak
PS a mimo soutez> odpoledne jsem jel porezat nejake drivi z demolovane kolny a pri hledani retezu v garazi jsem zabral a v tom rameni se to urvalo uplne. priserne to palki a nemuzu zvednout loket nad uroven ramene. po dojezdu do Pracejovic jsem zjistil ze mam vsechny 4 rezizky do pily tupe… kua.. co sem komu udelal???
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. května 2006 v 19:44® skwor
- Datum lovu: 27.5.2006 | Revír: Berounka 4b
Dnes na hodinku s feederem. Zmoknul jsem a od bezrybky mě zachánil hrouzek asi 10cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. května 2006 v 17:55® Enzo
- Datum lovu: 27.5.2006 | Revír: Ježkovice -místní voda
plavaná Karas 35cm,pstruh38,37,30cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. května 2006 ve 23:10® Chose
- Revír: Labe P
Tak dneska zdravíme z výletu od krásného a zarybněbněného Labíčka…výlet se povedl,pstruzi a lipoši kousali jak diví…nádhera.přál bych všem zažít takovejhle den…to vás nabije na měsíce.....jedním slovem úchvatný.fotky dodáme později
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. května 2006 v 16:32® Hrouzek
- Datum lovu: dnes | Revír: MP Doubrava 3
Dneska jsem neodolal a musel jsem jít ozkoušet vlastní uvázaný muchy
A dobře jsem udělal, krásně zachytal a zabojoval. První ryba jesen cca 20cm, siven cca 20, tlouštík cca 20cm a pak to přišlo, během 5 ti minut jsem měl asi 15záběrů od ryb ve velkém proudu z toho 3 jsem vodil asi 3vteřiny než se setřepaly…podezření na pstruhy
… Změnil jsem taktiku hmyzárny a hned na první hod to vzal konečně pořádně, to byl boj v proudu, skákal 2,5m skoky na všechny strany, jednou si dal málem pořádně do čumáku o břeh, ale kaskadér měl štěstí a jen tak tak to vybral, aby nebyl na suchu
Nakonec se z toho vyklubal duhák se sportovní podlouhlou postavou 32cm, další záběr, tloušť +40cm, podařilo se mi ho dostat z velkého proudu a navést ke kraji do mělčiny a bylo vahráno… A jako poslední rybka byl potočmen rovných 30cm. Vydařenej lov.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.