Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 27. května 2006 ve 21:08profil byl smazán
Datum lovu: 27,5,2006 | Revír: Labe u N.Paky s moucháčem | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsme vyrazili s Padisem a Chosem na pstruhovky v okolí Nové Paky a pěkně jsme si to užili. Úlovek byl ale poněkud žalostný…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7756.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7757.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7758.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 27. května 2006 ve 20:39® CeP
    CeP
    Datum lovu: 27.5.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Feeder

dneska uplne skvele pohodove dopoledne na stare rece. do rana lilo jako z konve, takze jedina moznost proti puvodnimu planu byla stare ricni rameno. po vydatnem nocnim lijaku mi voda stoupala pred ocima a pod nohama. za hodinu jsem mel nohy nad kotniky pod vodou a hladina plna plovouciho bordelu mne donutila zmenit misto. vybral jsem si tisinku bez smeti, ale chtelo by to macetou odstranit tri vetve abych se vesel s prutem vyndal jsem tedy onen dlouhej kudel z auta, odlozil nejake svrsky s telefonem atd a nevedao tom jsem si zabouchl klice do kufru. pri splhani na strom jsem uklouzl po mokre kure a poradne mi ruplo v rameni. i prez ostre palcivou bolest jsem se vysoukal nahoru a odsekl vetve. opatrne zhopl dolu a chtel se oblect a ulozit macetu zpet. nehezke bylo ovsem zjisteni ze nemam ani klice, ani bundu, pricemz bylo docela chladno a foukalo, a ani telfon abych se dovolal pomoci. mumlajice stare keltske kletby jsem nahodil a premyslel co vyvedu dal. zbastil jsem tedy banan co jsem si nechal na sedace a rekl si ze budu chytat dal resit budu pozdeji. jenomze to se zacal opet zvedat vetsi vitr a hnal pred sebou dalsi mracna. nezbylo nic jineho nez vyhlasit kvapny ustup. sbalil jsem cajk, strcil ho do kopriv a zamaskoval a mazal asi kilak a pul na nadrazi. penezenku jsem nastesti mel v kapse a tak jsem mohl telefonem privolat pomoc. roba doma nasla nahradni klice a zmobilizovala kolegu z prace ktery mi je dovezl a hodil mne zpet k autu. mezi tim voda zase o dost stoupla, takze jsem si uz nasr*** jak latrina rekl, ze prubnu piskovnu na Slaníku. presun byl otazkou par minut, ale ouha; byly tam muskarsky zavody. co se dalo delat.. rozpalenej do bela jsem to zabalil uplne a jel se bez jediny dnesi supiny utesit dom… toz tak

PS a mimo soutez> odpoledne jsem jel porezat nejake drivi z demolovane kolny a pri hledani retezu v garazi jsem zabral a v tom rameni se to urvalo uplne. priserne to palki a nemuzu zvednout loket nad uroven ramene. po dojezdu do Pracejovic jsem zjistil ze mam vsechny 4 rezizky do pily tupe… kua.. co sem komu udelal???

Sobota 27. května 2006 v 19:44® skwor
      skwor
      Datum lovu: 27.5.2006 | Revír: Berounka 4b

Dnes na hodinku s feederem. Zmoknul jsem a od bezrybky mě zachánil hrouzek asi 10cm:-)

Sobota 27. května 2006 v 17:55® Enzo
        Datum lovu: 27.5.2006 | Revír: Ježkovice -místní voda

plavaná Karas 35cm,pstruh38­,37,30cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7755.jpg
          Pátek 26. května 2006 ve 23:10® Chose
          Chose
          Revír: Labe P

Tak dneska zdravíme z výletu od krásného a zarybněbněného Labíčka…výlet se povedl,pstruzi a lipoši kousali jak diví…nádhera.přál bych všem zažít takovejhle den…to vás nabije na měsíce.....jedním slovem úchvatný.fotky dodáme později

Pátek 26. května 2006 v 16:32® Hrouzek
            Hrouzek
            Datum lovu: dnes | Revír: MP Doubrava 3

Dneska jsem neodolal a musel jsem jít ozkoušet vlastní uvázaný muchy:-) A dobře jsem udělal, krásně zachytal a zabojoval. První ryba jesen cca 20cm, siven cca 20, tlouštík cca 20cm a pak to přišlo, během 5 ti minut jsem měl asi 15záběrů od ryb ve velkém proudu z toho 3 jsem vodil asi 3vteřiny než se setřepaly…podezření na pstruhy:-) … Změnil jsem taktiku hmyzárny a hned na první hod to vzal konečně pořádně, to byl boj v proudu, skákal 2,5m skoky na všechny strany, jednou si dal málem pořádně do čumáku o břeh, ale kaskadér měl štěstí a jen tak tak to vybral, aby nebyl na suchu:-) Nakonec se z toho vyklubal duhák se sportovní podlouhlou postavou 32cm, další záběr, tloušť +40cm, podařilo se mi ho dostat z velkého proudu a navést ke kraji do mělčiny a bylo vahráno… A jako poslední rybka byl potočmen rovných 30cm. Vydařenej lov.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7751.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7752.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7753.jpg
              Pátek 26. května 2006 v 15:25® KačaX
              Datum lovu: 25.5.2006 | Revír: Poďebrady

Ve 21:30 přišel můj první úhoř 45cm, ale potom až do půlnoci nic. Byl hrozně tenkej, tak šel zpět. Dnes pudu zas.

Pátek 26. května 2006 v 10:24® harpunar
                Datum lovu: 25.5. | Revír: Bečva Rožnovská,chyť a pusť | Způsob lovu: Přívlač

Pstruh duhový,přišli dva,první 62cm a pak tenhle 73cm.Zatím můj rekord.Chycen na smáčka,prut Team Dragon 7–21gr.Pak jsem jel do Rožnova a chyceno cca.20 potočá­ků,max.29cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7745.jpg
                  Čtvrtek 25. května 2006 v 16:29® Tomash
                  Tomash
                  Datum lovu: 25.5.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná

nej jesen, karásek a cejnek

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7740.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7741.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7742.jpg
                    Čtvrtek 25. května 2006 v 16:25® Tomash
                    Tomash
                    Datum lovu: 25.5.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná

První pomaturitní lov stál za to! Sv.Petr stál dnes při mně. Od 10–15 lov na plavanou a pak na houpačku jen s jedním prutem. Ryb bylo hodně (celkem cca 40–50ks) – plotice, perlíni, cejni i cejnci kolem 30cm, ale hlavně jeseni a tloušti většina přes 40cm. Největší radost mi udělal jesen 51,5cm, který zabral na houpačku na 2 hnojáčky a svou délkou překonal starý osobáček :-) Mimo to jsem ještě zdolával nechtěně podseknutého mega cejna ± 65–75cm! , který se ale po chvíli pleskání na hladině vyháknul. Celkově moc pěkný den u vody.
                    K ftokám – na břeh a na focení jsem vzal jen dva největší jeseny – 47cm a 51,5cm, protože jsem neměl podložku, použil jsem igelitku. Všechny ryby byly vráceny vodě…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7737.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7738.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7739.jpg
                      Čtvrtek 25. května 2006 v 8:46® CeP
                      CeP
                      Datum lovu: 24.5.2006 | Revír: Otava 4 - bagr | Způsob lovu: Plavaná

V podvecer 3 hodinky u vody s plavackou a feederem. Zprvu krasne pocasicko; pred osmou vecer se zapadem slunce se hodne ochladilo. aktivita ryb nevalna a od bezrybky mne zachranila miniaturni plotka a pidicejnek na plavku. feeder se celou dobu nehnul at uz tam byla kuku, rohlik ci cervi a jejich kombinace. jen hladina se pomalu zase zacina plnit bilym svinstvem z vrb a topolu.

Čtvrtek 25. května 2006 v 8:12® Vara
                        Datum lovu: 24.5.2006 | Revír: 421200 Lipno | Způsob lovu: Klasická položená

Včera opravdu super rybačka ve dvou chyceno cca 35 kapříků na extrudy nej 44, následně většina 35–42cm. Opravdu povedený den

Středa 24. května 2006 ve 23:32® Shrek
                          Shrek
                          Datum lovu: 24.5.2006 | Revír: 431008 - Dalovický potok 2 | Způsob lovu: Klasická položená

Popis lovu zní : ANI HO.NO – Milo chytil jednoho okouna cca 20 čísel a dalších 15 minut jsem ho přemlouval,ať ho pustí-nakonec se mi to podařilo.Toť jediný můj dnešní úspěch.

Středa 24. května 2006 ve 21:56® Padis
                            Padis
                            Datum lovu: 24.05.06 | Revír: Loučná

Dnes odpolední chvilka chycen kapřík 48 cm a pár plotiček vše na kuku+červ

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7732.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7733.jpg
                              Středa 24. května 2006 ve 14:13® Kazan
                              Datum lovu: 24.5.2006 | Revír: Rybný potok

Přívlač na státní hranici, spousty potočáčků, bohužel velikost nic moc.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7731.jpg
                                Středa 24. května 2006 v 7:53® Raf
                                Raf
                                Datum lovu: 24.5.2006 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Kaprařina

Dnes v noci jsem přišel o svoji letošní „neprůstřelnost“ a domu se vracel bez ryby na prutě. Ale západ slunce nad Berounkou byl krásný :-) .

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7729.jpg
                                  Úterý 23. května 2006 ve 21:06® Bandit
                                  Bandit

Mistr v akci

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7722.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7723.jpg
                                    Úterý 23. května 2006 ve 21:03® Bandit
                                    Bandit

Liga Privlac

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7720.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7721.jpg
                                      Úterý 23. května 2006 ve 21:00® Bandit
                                      Bandit

Liga Privlac

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7717.jpg
                                        Úterý 23. května 2006 v 19:14® regulus
                                        regulus
                                        Datum lovu: 22.května 2006 | Revír: Jeden rybník na JM

Trochu smutný obrázky, z ještě smutnějšího „rybolovu“.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7710.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7711.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7712.jpg
                                          Úterý 23. května 2006 v 17:01® fila
                                          fila

láďa-já se jen upsal, už jsem se omlouval v sumcařině

Úterý 23. května 2006 v 16:47® Láďa

Fila:pane kolego to není Vltava 7,ale pětka.

Úterý 23. května 2006 ve 13:32® Tomik
                                              Tomik
                                              Datum lovu: 23.5.2006 | Způsob lovu: Přívlač

Před obědem sem skaknul na chvili k vodě s Bassovýma smáčkama, měl jsem konečeně foťák tak sem chtěl taky něco nafotit…Podařili se 4 pidi okounci + jeden slušenější okiš a pak sem dostal záběr u rákosu a vyklubal se z toho Karas, kterej by chycenej poctivě za hubu…!pěkná chvilka u vody.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7706.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7707.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7708.jpg
                                                Pondělí 22. května 2006 ve 22:22® joba
                                                Datum lovu: 22.5 | Revír: moucha

den po závodech byli siveni při chuti, toho nejhezčího Liborovo přikládám, Hade o moc míň sme jich nechytli :-)) )

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7705.jpg
                                                  Pondělí 22. května 2006 ve 21:56® Padis
                                                  Padis

ještě jednou a moje malé rybyčky potěšily

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7702.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7703.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7704.jpg
                                                    Pondělí 22. května 2006 ve 21:53® Padis
                                                    Padis
                                                    Datum lovu: 22.05.06 | Revír: Chrůďa nad soutokem s Labem

tak Norde žádná bezrybka nebyla.Ten tvůj cejn byl opravdu pěknej

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7699.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7700.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7701.jpg
                                                      Pondělí 22. května 2006 ve 21:01profil byl smazán
                                                      Datum lovu: 22.5.2006 | Revír: Chrůďa nad soutokem s Labem | Způsob lovu: Klasická položená

Vítr dul jako o život a přesto bylo krásně. I „bezrybka“ jde skousnout, když je u vody hezky.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7697.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7698.jpg
                                                        Pondělí 22. května 2006 ve 20:45® Hrouzek
                                                        Hrouzek
                                                        Datum lovu: dnes | Revír: Rybník u Čáslavě

Dneska se zadařilo.Krom kapříku přišel konečně bojovník, neměřil jsem, ale myslim okolo 75cm. Další fotky – album.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7696.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7695.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7694.jpg
                                                          Pondělí 22. května 2006 ve 13:42® fila
                                                          fila
                                                          Datum lovu: 20.05.2006 | Revír: VLTAVA 7,na mlaskačku

V sobotu jsem šel na kapry, ale nebrali.Měl jsem jediný záběr od sumíka 147cm.Nádherný zážitek.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7671.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7672.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7673.jpg
                                                            Neděle 21. května 2006 ve 22:08® Prutos
                                                            Prutos
                                                            Datum lovu: 21.5.2006

Dnes jsme s Vydrýskem a s Mickem vyrazili na jedno slepé rameno. Mick ulovil jen jednoho ježdíka a Vydrýsek krásného perlína 30cm. Já na rohlík z haldiny 5 bolínků ( nej. 55 a 58cm) a amurka něco málo přes čtyřicet. Bohužel se mi vybily baterky ve foťáku, takže Mick fotil mobilem. Fotečky dodám zítra.