Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 26. května 2006 v 15:25® KačaX
Datum lovu: 25.5.2006 | Revír: Poďebrady

Ve 21:30 přišel můj první úhoř 45cm, ale potom až do půlnoci nic. Byl hrozně tenkej, tak šel zpět. Dnes pudu zas.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 26. května 2006 v 10:24® harpunar
    Datum lovu: 25.5. | Revír: Bečva Rožnovská,chyť a pusť | Způsob lovu: Přívlač

Pstruh duhový,přišli dva,první 62cm a pak tenhle 73cm.Zatím můj rekord.Chycen na smáčka,prut Team Dragon 7–21gr.Pak jsem jel do Rožnova a chyceno cca.20 potočá­ků,max.29cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7745.jpg
      Čtvrtek 25. května 2006 v 16:29® Tomash
      Tomash
      Datum lovu: 25.5.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná

nej jesen, karásek a cejnek

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7740.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7741.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7742.jpg
        Čtvrtek 25. května 2006 v 16:25® Tomash
        Tomash
        Datum lovu: 25.5.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná

První pomaturitní lov stál za to! Sv.Petr stál dnes při mně. Od 10–15 lov na plavanou a pak na houpačku jen s jedním prutem. Ryb bylo hodně (celkem cca 40–50ks) – plotice, perlíni, cejni i cejnci kolem 30cm, ale hlavně jeseni a tloušti většina přes 40cm. Největší radost mi udělal jesen 51,5cm, který zabral na houpačku na 2 hnojáčky a svou délkou překonal starý osobáček :-) Mimo to jsem ještě zdolával nechtěně podseknutého mega cejna ± 65–75cm! , který se ale po chvíli pleskání na hladině vyháknul. Celkově moc pěkný den u vody.
        K ftokám – na břeh a na focení jsem vzal jen dva největší jeseny – 47cm a 51,5cm, protože jsem neměl podložku, použil jsem igelitku. Všechny ryby byly vráceny vodě…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7737.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7738.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7739.jpg
          Čtvrtek 25. května 2006 v 8:46® CeP
          CeP
          Datum lovu: 24.5.2006 | Revír: Otava 4 - bagr | Způsob lovu: Plavaná

V podvecer 3 hodinky u vody s plavackou a feederem. Zprvu krasne pocasicko; pred osmou vecer se zapadem slunce se hodne ochladilo. aktivita ryb nevalna a od bezrybky mne zachranila miniaturni plotka a pidicejnek na plavku. feeder se celou dobu nehnul at uz tam byla kuku, rohlik ci cervi a jejich kombinace. jen hladina se pomalu zase zacina plnit bilym svinstvem z vrb a topolu.

Čtvrtek 25. května 2006 v 8:12® Vara
            Datum lovu: 24.5.2006 | Revír: 421200 Lipno | Způsob lovu: Klasická položená

Včera opravdu super rybačka ve dvou chyceno cca 35 kapříků na extrudy nej 44, následně většina 35–42cm. Opravdu povedený den

Středa 24. května 2006 ve 23:32® Shrek
              Shrek
              Datum lovu: 24.5.2006 | Revír: 431008 - Dalovický potok 2 | Způsob lovu: Klasická položená

Popis lovu zní : ANI HO.NO – Milo chytil jednoho okouna cca 20 čísel a dalších 15 minut jsem ho přemlouval,ať ho pustí-nakonec se mi to podařilo.Toť jediný můj dnešní úspěch.

Středa 24. května 2006 ve 21:56® Padis
                Padis
                Datum lovu: 24.05.06 | Revír: Loučná

Dnes odpolední chvilka chycen kapřík 48 cm a pár plotiček vše na kuku+červ

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7732.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7733.jpg
                  Středa 24. května 2006 ve 14:13® Kazan
                  Datum lovu: 24.5.2006 | Revír: Rybný potok

Přívlač na státní hranici, spousty potočáčků, bohužel velikost nic moc.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7731.jpg
                    Středa 24. května 2006 v 7:53® Raf
                    Raf
                    Datum lovu: 24.5.2006 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Kaprařina

Dnes v noci jsem přišel o svoji letošní „neprůstřelnost“ a domu se vracel bez ryby na prutě. Ale západ slunce nad Berounkou byl krásný :-) .

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7729.jpg
                      Úterý 23. května 2006 ve 21:06® Bandit
                      Bandit

Mistr v akci

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7722.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7723.jpg
                        Úterý 23. května 2006 ve 21:03® Bandit
                        Bandit

Liga Privlac

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7720.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7721.jpg
                          Úterý 23. května 2006 ve 21:00® Bandit
                          Bandit

Liga Privlac

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7717.jpg
                            Úterý 23. května 2006 v 19:14® regulus
                            regulus
                            Datum lovu: 22.května 2006 | Revír: Jeden rybník na JM

Trochu smutný obrázky, z ještě smutnějšího „rybolovu“.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7710.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7711.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7712.jpg
                              Úterý 23. května 2006 v 17:01® fila
                              fila

láďa-já se jen upsal, už jsem se omlouval v sumcařině

Úterý 23. května 2006 v 16:47® Láďa

Fila:pane kolego to není Vltava 7,ale pětka.

Úterý 23. května 2006 ve 13:32® Tomik
                                  Tomik
                                  Datum lovu: 23.5.2006 | Způsob lovu: Přívlač

Před obědem sem skaknul na chvili k vodě s Bassovýma smáčkama, měl jsem konečeně foťák tak sem chtěl taky něco nafotit…Podařili se 4 pidi okounci + jeden slušenější okiš a pak sem dostal záběr u rákosu a vyklubal se z toho Karas, kterej by chycenej poctivě za hubu…!pěkná chvilka u vody.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7706.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7707.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7708.jpg
                                    Pondělí 22. května 2006 ve 22:22® joba
                                    Datum lovu: 22.5 | Revír: moucha

den po závodech byli siveni při chuti, toho nejhezčího Liborovo přikládám, Hade o moc míň sme jich nechytli :-)) )

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7705.jpg
                                      Pondělí 22. května 2006 ve 21:56® Padis
                                      Padis

ještě jednou a moje malé rybyčky potěšily

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7702.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7703.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7704.jpg
                                        Pondělí 22. května 2006 ve 21:53® Padis
                                        Padis
                                        Datum lovu: 22.05.06 | Revír: Chrůďa nad soutokem s Labem

tak Norde žádná bezrybka nebyla.Ten tvůj cejn byl opravdu pěknej

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7699.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7700.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7701.jpg
                                          Pondělí 22. května 2006 ve 21:01profil byl smazán
                                          Datum lovu: 22.5.2006 | Revír: Chrůďa nad soutokem s Labem | Způsob lovu: Klasická položená

Vítr dul jako o život a přesto bylo krásně. I „bezrybka“ jde skousnout, když je u vody hezky.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7697.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7698.jpg
                                            Pondělí 22. května 2006 ve 20:45® Hrouzek
                                            Hrouzek
                                            Datum lovu: dnes | Revír: Rybník u Čáslavě

Dneska se zadařilo.Krom kapříku přišel konečně bojovník, neměřil jsem, ale myslim okolo 75cm. Další fotky – album.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7696.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7695.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7694.jpg
                                              Pondělí 22. května 2006 ve 13:42® fila
                                              fila
                                              Datum lovu: 20.05.2006 | Revír: VLTAVA 7,na mlaskačku

V sobotu jsem šel na kapry, ale nebrali.Měl jsem jediný záběr od sumíka 147cm.Nádherný zážitek.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7671.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7672.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7673.jpg
                                                Neděle 21. května 2006 ve 22:08® Prutos
                                                Prutos
                                                Datum lovu: 21.5.2006

Dnes jsme s Vydrýskem a s Mickem vyrazili na jedno slepé rameno. Mick ulovil jen jednoho ježdíka a Vydrýsek krásného perlína 30cm. Já na rohlík z haldiny 5 bolínků ( nej. 55 a 58cm) a amurka něco málo přes čtyřicet. Bohužel se mi vybily baterky ve foťáku, takže Mick fotil mobilem. Fotečky dodám zítra.

Neděle 21. května 2006 ve 21:59® Padis
                                                  Padis

takže fotky ještě jednou.Vikendová vláčka chyceni PO/nej cca 30 cm/ dál pár okounů a tlouštů a 2 spadlé štiky

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7665.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7666.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7667.jpg
                                                    Neděle 21. května 2006 ve 21:49® BoBo-Falknow
                                                    BoBo-Falknow
                                                    Datum lovu: 19 - 21.5.2006 | Revír: Jesenice, Podkrušnohorská pstruhovka

V pátek jsme s Aliviem, Pepou a Karlem vyjeli na Jesenici s cílem ulovit pěkného kapříka. Nebyl problém jich natahat poměrně dost, většinou kolem 45, jenom Aliviovi se vydařil Kapr 58 a Pepovi Cejn 52.
                                                    V sobotu ráno jsme s Aliviem rybařili na Jesenici sami, ryb bylo víc, ale 46 cm jsme s kapříkem nepřekonali. Mě se podařili dva cejni kousek pod padesát a tak jsem byl docela spokojen ;-)
                                                    V neděli ráno jsem se cestou ze šichty zastavil na skok u jedné TR říčky s vláčkou, no a protože to bylo na skok, nebral jsem podběrák, ani broďáky, jdu se přeci jen kouknout, ne? :-) Mile mne překvapil počet potočáků, někteří i kolem 30cm, většinou pěkní „buchťáci“. Když jsem chytal z vršku jezu, podařilo se mi zapřáhnout něco solidnějšího – koukám, pěknej siven. No a co včíl? Pod hranou jezu metr a půl, podběrák v autě a na navijáku 0,12 vlasec… Moc jsem se nerozhodoval a šup kompletně oblečenej do vody! :-D Nakonec se sivenek 35cm povedl a na to, jak celej den stál za hovno (HaD promine, původně jsem chtěl napsat ho.no, ale ňák jsem zapomněl :-) , jsem měl až najednou nějak moc štěstí, jsem zvědavej, kdy si to svatý petr vybere… ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7663.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7664.jpg
                                                      Neděle 21. května 2006 ve 20:08® Řízek
                                                      Řízek
                                                      Datum lovu: 21.5.2006 | Revír: Berounka 3

Dneska na rybach a dost to bralo a hodne zaberu neslo seknout,ale podaril se mi kapr 48cm.Vice fotek uvidite na michaluvrybolov­.blog.cz

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7658.jpg
                                                        Neděle 21. května 2006 v 18:17® CeP
                                                        CeP
                                                        Datum lovu: 21.5.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Feeder

Rano na malickym bagru patricim do reviru jeste s brasulakem, kamaradickem a jeho juniorem. po prijezdu hladina klidna jak olej. ale nez jsme stihli vybalit a postavit cajky tak se znovu nepekne rozfoukalo. za tri hodiny jsem vytahl jednoho sebevraha nasadacka neb se mi sam povesil na feeder. plavka neuspesna, resp. uspesne jsem pros*** nekolik slusnych zaberu. v zaveru jsem si bez ztraty kyticky odbyl vubec prvni kontrolu RS za dobu me rybarske cinnosti. odpoledne jiz sam na rece dve hodinky na miste kde byla vcera vcelku uspesna bolonka. tentokrat s feederem a s mensim uspechem; na breh se podival jen jeden skalacek miniaturnich rozmeru. chvilka s bolonkou v zaveru uz neuspech neopravila.

Neděle 21. května 2006 v 16:46® Tomik
                                                          Tomik

Dnes s MIKEm plavačka, a protože mně to nebralo tak sem vzal bassovo smáčka a šel zavlačet…chyt sem 6 malých okounků do 15 cm a pak jednoho tak 25 cm…Mike chytil sedm ryb Liny, plotice, hrouzka, okouna…pěkné odpoledne

Neděle 21. května 2006 v 16:16® feederman
                                                            feederman
                                                            Způsob lovu: Feeder

Dnes feeder unas na ricce a bezva rybacka skoda jen ze kapri jsou ve treni…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7654.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7655.jpg