Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 21. května 2006 ve 21:59® Padis
Padis

takže fotky ještě jednou.Vikendová vláčka chyceni PO/nej cca 30 cm/ dál pár okounů a tlouštů a 2 spadlé štiky

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7665.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7666.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7667.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 21. května 2006 ve 21:49® BoBo-Falknow
    BoBo-Falknow
    Datum lovu: 19 - 21.5.2006 | Revír: Jesenice, Podkrušnohorská pstruhovka

V pátek jsme s Aliviem, Pepou a Karlem vyjeli na Jesenici s cílem ulovit pěkného kapříka. Nebyl problém jich natahat poměrně dost, většinou kolem 45, jenom Aliviovi se vydařil Kapr 58 a Pepovi Cejn 52.
    V sobotu ráno jsme s Aliviem rybařili na Jesenici sami, ryb bylo víc, ale 46 cm jsme s kapříkem nepřekonali. Mě se podařili dva cejni kousek pod padesát a tak jsem byl docela spokojen ;-)
    V neděli ráno jsem se cestou ze šichty zastavil na skok u jedné TR říčky s vláčkou, no a protože to bylo na skok, nebral jsem podběrák, ani broďáky, jdu se přeci jen kouknout, ne? :-) Mile mne překvapil počet potočáků, někteří i kolem 30cm, většinou pěkní „buchťáci“. Když jsem chytal z vršku jezu, podařilo se mi zapřáhnout něco solidnějšího – koukám, pěknej siven. No a co včíl? Pod hranou jezu metr a půl, podběrák v autě a na navijáku 0,12 vlasec… Moc jsem se nerozhodoval a šup kompletně oblečenej do vody! :-D Nakonec se sivenek 35cm povedl a na to, jak celej den stál za hovno (HaD promine, původně jsem chtěl napsat ho.no, ale ňák jsem zapomněl :-) , jsem měl až najednou nějak moc štěstí, jsem zvědavej, kdy si to svatý petr vybere… ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7663.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7664.jpg
      Neděle 21. května 2006 ve 20:08® Řízek
      Řízek
      Datum lovu: 21.5.2006 | Revír: Berounka 3

Dneska na rybach a dost to bralo a hodne zaberu neslo seknout,ale podaril se mi kapr 48cm.Vice fotek uvidite na michaluvrybolov­.blog.cz

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7658.jpg
        Neděle 21. května 2006 v 18:17® CeP
        CeP
        Datum lovu: 21.5.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Feeder

Rano na malickym bagru patricim do reviru jeste s brasulakem, kamaradickem a jeho juniorem. po prijezdu hladina klidna jak olej. ale nez jsme stihli vybalit a postavit cajky tak se znovu nepekne rozfoukalo. za tri hodiny jsem vytahl jednoho sebevraha nasadacka neb se mi sam povesil na feeder. plavka neuspesna, resp. uspesne jsem pros*** nekolik slusnych zaberu. v zaveru jsem si bez ztraty kyticky odbyl vubec prvni kontrolu RS za dobu me rybarske cinnosti. odpoledne jiz sam na rece dve hodinky na miste kde byla vcera vcelku uspesna bolonka. tentokrat s feederem a s mensim uspechem; na breh se podival jen jeden skalacek miniaturnich rozmeru. chvilka s bolonkou v zaveru uz neuspech neopravila.

Neděle 21. května 2006 v 16:46® Tomik
          Tomik

Dnes s MIKEm plavačka, a protože mně to nebralo tak sem vzal bassovo smáčka a šel zavlačet…chyt sem 6 malých okounků do 15 cm a pak jednoho tak 25 cm…Mike chytil sedm ryb Liny, plotice, hrouzka, okouna…pěkné odpoledne

Neděle 21. května 2006 v 16:16® feederman
            feederman
            Způsob lovu: Feeder

Dnes feeder unas na ricce a bezva rybacka skoda jen ze kapri jsou ve treni…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7654.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7655.jpg
              Neděle 21. května 2006 v 15:57® kulin
              kulin
              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
              foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7651.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7652.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7653.jpg
                Neděle 21. května 2006 v 15:51® kulin
                kulin
                Datum lovu: 21.5.06 | Revír: ?????

Dnes feeder ve složení já,IKA,Maliňák,tá­ta,Šárka a Řešek lapeno asi 80 kapříků od 45 do 79 cm.Náááádhera.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7648.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7649.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7650.jpg
                  Neděle 21. května 2006 ve 14:50® speed2
                  Datum lovu: 19-21.5 2006 | Revír: ÚN Hracholusky | Způsob lovu: Klasická položená

Žížaly na háčku se mi opět osvědčily výsledkem je 5 kapříků od 25cm do 37cm a jeden okounek asi 8cm počasí bylo docela příznivé až na časté přehánky.

Sobota 20. května 2006 ve 22:56® CeP
                    CeP
                    Datum lovu: 20.5.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Plavaná

dnes asi tri hodiny s bolonkou na Otave kdy jsem zuzitkoval nove poznatky v technice od ospreye. impozantni nastup. po prokrmeni jsem rozbalil prut a prvni tri nahozy – tri ryby. pak zesilil uz tak silny vitr a bylo z toho jen trapeni; zabery se daly jen ztuha rozeznat, neustale poryvy mi rvaly bolonku z ruky, pruves na vlasci stale nadzvedaval splavek..hnus velebnosti.. celkem zdolano 6 skalaku, 2 plotky, 1 cejn a 1 pidi okounek.

Sobota 20. května 2006 ve 22:17® Jakub
                      Jakub
                      Datum lovu: 20.5.2006 | Revír: 451079

dnes nádherná rybačka,ve třech 24 kapříků 35–42,8 amurů 40–47,velmi větrné počasí,nakonec jsme stihli i deštík,bohužel foťák zůstal doma

Sobota 20. května 2006 v 19:10® gabo
                        gabo
                        Datum lovu: 20.5. 2006 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Feeder

Dnes feeder na řece.Kapr 48 cm ,podoustve , cejn a vše na červi.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7638.jpg
                          Sobota 20. května 2006 ve 13:44® skwor
                          skwor
                          Datum lovu: 20.5.2006 | Revír: rybník V. Přílepy

Dnes jsem byl na rybářských závodech. Na houpačku jsem chytil kapra 42cm, na plavanou asi 12 plotiček. ..Nic extra, ale mám tyhle závody rád:-) PS: Byl chycen i kapr 63cm a karas 40cm!!

Pátek 19. května 2006 ve 20:17® Hrouzek
                            Hrouzek
                            Datum lovu: .. | Revír: ..

..

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7637.jpg
                              Pátek 19. května 2006 ve 20:16® Hrouzek
                              Hrouzek
                              Datum lovu: dnes | Revír: Rybník u Čáslavě

Dneska celkem dobrá chytačka, ale mohlo to brát o něco lépe…špatně sekatelné záběry, ryby jdou do tření… Nej kapr 76cm, krásnej boj na plavačku, jako bokovku jsem měl na položenou kuku pro většího kapříka, ale opak byl pravdou…:o) Cekem chyceno cca 10kaprů, 1 lín, asi 5plotic a karas.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7636.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7634.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7635.jpg
                                Čtvrtek 18. května 2006 ve 20:47® feederman
                                feederman
                                Datum lovu: 18.5.2006 | Revír: ricka | Způsob lovu: Feeder

dnes asi od 16:00 do 19:30 hodin lov na feeder a 1 cejnek asi 40cm kaprik + – 35 plotice 32cm a jeden upalenej kaprik nedal se ani zvednout odedna a pak zajel pod petve vevode naproti u berehu :-(( jinak plno zaberu ale rybycky byli rychlejsi snad zitra nebo nekdy jindy mno..

Čtvrtek 18. května 2006 v 17:14® jiris
                                  jiris
                                  Datum lovu: vikend | Revír: JM | Způsob lovu: Muškaření

Pekna vikendova vychazka.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7631.jpg
                                    Čtvrtek 18. května 2006 v 15:07® harpunar
                                    Datum lovu: 16.5. | Revír: Bečva Rožnovská,chyť a pusť | Způsob lovu: Přívlač

přívlač,twistr,pru­ty Dragon HM80 a Team.Tucnak 11 dvě ryby 65 cm,já jednu 66 a druhá odhadem 70cm se vypla při pokusu o vylovení.Chyceno ještě několik menších.Hezká chytačka pokažená snad jen zlomeným podběrákem.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7629.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7630.jpg
                                      Čtvrtek 18. května 2006 v 15:06® HaD
                                      HaD
                                      Datum lovu: 16.5.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Muškaření

slibovaný bolen cca 65 cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7627.jpg
                                        Čtvrtek 18. května 2006 ve 14:15® ladamaj
                                        ladamaj

zadar>příště to výde fotky za extrému slušné nemáš se zaco stydět moc děkuji čus.Láďa

Čtvrtek 18. května 2006 ve 13:38profil byl smazán
                                          Datum lovu: 11.-18.5. | Revír: 411033

Ještě

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7624.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7625.jpg
                                            Čtvrtek 18. května 2006 ve 13:36profil byl smazán
                                            Datum lovu: 11.-18.5. | Revír: 411033

Poprvé letos na rybách na boiles s Ladmajem, bohužel první 3 dny nebylo počasí na ryby moc ideální, ve dne horko v noci kosa. Láďa nastydnul a musel odjet, potom se počasí umoudřilo a něco jsem vytáhl. Musel jsem se fotit sám na dálkové ovládání a fotky nejsou nic moc. Nej kapr něl 76cm 9 kg jinak plno 60+

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7621.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7622.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7623.jpg
                                              Čtvrtek 18. května 2006 v 7:34® rarach
                                              Datum lovu: 17.5.06 | Revír: 433049 | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem včera opět vyrazil na oblíbený revír, chvilku mi trvalo než jsem našel správnou kombinaci mušek, ale nakonec se ukázalo, že kombinace goldblack s kočákem je pro ryby naprosto smrtelná -prostě pěkná rybačka.

Středa 17. května 2006 v 10:04® Raf
                                                Raf
                                                Datum lovu: 15.5.2006-17.5.2006 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Kaprařina

Výprava kaprařská na tůň kousek pod černošickým jezem. Na místě kde jsme si na podzim skvěle zachytali, jsme tentokrát s bráchou spíše bojovali o rybu. Maximem nakonec byl můj kapr 63 cm na boilies spicy lobster. Z jiných ryb se spletl pouze pěkný tloušť 43 cm. Dneska ráno jsme dostali hroznou sodu od přívalového deště, tak jsme se raději vrátili do civilizace.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7616.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7617.jpg
                                                  Středa 17. května 2006 v 10:03® nurse02
                                                  nurse02
                                                  Způsob lovu: Feeder

Je to proste priiiima chodit na ryby

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7613.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7614.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7615.jpg
                                                    Středa 17. května 2006 v 9:50® Raf
                                                    Raf
                                                    Datum lovu: 12.5.2006 | Revír: Vltava - Praha | Způsob lovu: Feeder

Po dvou letech jsem se vrátil na oblíbené pražské místo – soutok Vltavy s Rokytkou. Protipovodňová hráz už je dobudována (viz foto) a ryby žerou. Za asi 3 hodiny 6 kaprů (jeden naprosto nezastavitelnej se mi vyřízl o ponton), 3 plotice, 2 cejni, 2 tloušti a karas.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7611.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7612.jpg
                                                      Středa 17. května 2006 v 6:45® CeP
                                                      CeP
                                                      Datum lovu: 16.5.2006 | Revír: Orlík

Spolecny lov (a velmi uspesny) s ospreyem… na jeho mozna top lokalite. Zprvu plavana a posleze feeder. Vubec bych nerekl jaky rozdil v ulovcich udela 1,5gr ve splavcich. osprey s tezsim 5gr tahal standardne plotice prez 30. ja jsem mel nejtezsi splavek 3,5gr cimz jsem byl odsouzen k ouklejovani­..ovsem nektere byly i temer trofejnich velikosti :-)) Kazdy jsme prelstil kolem 20ryb. Po presunu asi o 60m jsme prezbrojili na feeder. Hned prvnim nahozem jsem lapl kaprika s uplne zdevastovanou tlamou, osprey neomylnym promenovanim zaberu (ackoliv neustale lamentoval) pokracoval v peknych ploticich. postupnym prokrmenim mista se mu pridali i velmi pekni cejni, hadal bych dost 45cm. Urcite zdolal zase prez 20 ryb. mne se tolik nedarilo i kdyz jsem lapl nekolik plotic, cejnu a povedl se jeste jeden kaprik. Velmi prijemne stravene odpoledne s vytecnym partakem. Opet jsem se leccims poucil a hodne okoukal. ospreyi dik

Středa 17. května 2006 v 6:22® CeP
                                                        CeP
                                                        Datum lovu: 14.5.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Feeder

Povedlo se trefit cejny v treni; primo pod myma nohama ze jsem si na ne mohl sahnout. Ani jsem neveril ze takove kusy muzou v Otave byt. Velikostí se pohybovali vetsinou kolem 50–55cm. Celkem zdolano kolem 20ks.Tento příspěvek byl 17.5.2006 v 10:24 editován administrátorem CeP

Úterý 16. května 2006 ve 21:46® Sander
                                                          Sander
                                                          Datum lovu: 16.5.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Klasická položená

Přijel jsem na místo až po půl deváté, mírně jsem zakrmil tůňku pod skálou kukušrotem smíchaným s hlínou, nahodil oba pruty na rousnice a čekal. Věděl jsem, že bude pršet, ale že začne kua už po půlhodince lovu ..!! Vydržel jsem v té spršce ještě asi čtvrt hodiny. Nemělo to smysl, byl to chvílemi ukrutně silný déšť! Sbalil jsem věci a sotva jsem nasedl na kolo, samozřejmě pršet přestalo. Ještě se na obloze ukázaly hvězdy!! Říkal jsem si:" Svatý Petře, ty kanče, chceš mě odsud vypudit abych dal rybám pokoj, ale Boží mlýny melou pomalu, ale jistě, také na tebe jednou dojde!! :-)) Takže v tento zpočátku velice teplý polojasný večer jsem zkončil jako hovnochyt…

Úterý 16. května 2006 ve 20:53® HaD
                                                            HaD
                                                            Datum lovu: 16.5.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Muškaření

Dnes jsem si zašel se strýmrem na Lužnici a dostal jsem na vlastní model z polární lišky tři kousky (cca 50 cm, cca 55 cm, cca 65 cm). Foto zítra ;-)