Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 21. května 2006 v 15:57® kulin
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 21. května 2006 v 15:51® kulin
- Datum lovu: 21.5.06 | Revír: ?????
Dnes feeder ve složení já,IKA,Maliňák,táta,Šárka a Řešek lapeno asi 80 kapříků od 45 do 79 cm.Náááádhera.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. května 2006 ve 14:50® speed2
- Datum lovu: 19-21.5 2006 | Revír: ÚN Hracholusky | Způsob lovu: Klasická položená
Žížaly na háčku se mi opět osvědčily výsledkem je 5 kapříků od 25cm do 37cm a jeden okounek asi 8cm počasí bylo docela příznivé až na časté přehánky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. května 2006 ve 22:56® CeP
- Datum lovu: 20.5.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Plavaná
dnes asi tri hodiny s bolonkou na Otave kdy jsem zuzitkoval nove poznatky v technice od ospreye. impozantni nastup. po prokrmeni jsem rozbalil prut a prvni tri nahozy – tri ryby. pak zesilil uz tak silny vitr a bylo z toho jen trapeni; zabery se daly jen ztuha rozeznat, neustale poryvy mi rvaly bolonku z ruky, pruves na vlasci stale nadzvedaval splavek..hnus velebnosti.. celkem zdolano 6 skalaku, 2 plotky, 1 cejn a 1 pidi okounek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. května 2006 ve 22:17® Jakub
- Datum lovu: 20.5.2006 | Revír: 451079
dnes nádherná rybačka,ve třech 24 kapříků 35–42,8 amurů 40–47,velmi větrné počasí,nakonec jsme stihli i deštík,bohužel foťák zůstal doma
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. května 2006 v 19:10® gabo
- Datum lovu: 20.5. 2006 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Feeder
Dnes feeder na řece.Kapr 48 cm ,podoustve , cejn a vše na červi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. května 2006 ve 13:44® skwor
- Datum lovu: 20.5.2006 | Revír: rybník V. Přílepy
Dnes jsem byl na rybářských závodech. Na houpačku jsem chytil kapra 42cm, na plavanou asi 12 plotiček. ..Nic extra, ale mám tyhle závody rád
PS: Byl chycen i kapr 63cm a karas 40cm!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 19. května 2006 ve 20:17® Hrouzek
- Datum lovu: .. | Revír: ..
..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 19. května 2006 ve 20:16® Hrouzek
- Datum lovu: dnes | Revír: Rybník u Čáslavě
Dneska celkem dobrá chytačka, ale mohlo to brát o něco lépe…špatně sekatelné záběry, ryby jdou do tření… Nej kapr 76cm, krásnej boj na plavačku, jako bokovku jsem měl na položenou kuku pro většího kapříka, ale opak byl pravdou…:o) Cekem chyceno cca 10kaprů, 1 lín, asi 5plotic a karas.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. května 2006 ve 20:47® feederman
- Datum lovu: 18.5.2006 | Revír: ricka | Způsob lovu: Feeder
dnes asi od 16:00 do 19:30 hodin lov na feeder a 1 cejnek asi 40cm kaprik + – 35 plotice 32cm a jeden upalenej kaprik nedal se ani zvednout odedna a pak zajel pod petve vevode naproti u berehu
jinak plno zaberu ale rybycky byli rychlejsi snad zitra nebo nekdy jindy mno..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. května 2006 v 17:14® jiris
- Datum lovu: vikend | Revír: JM | Způsob lovu: Muškaření
Pekna vikendova vychazka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. května 2006 v 15:07® harpunar
- Datum lovu: 16.5. | Revír: Bečva Rožnovská,chyť a pusť | Způsob lovu: Přívlač
přívlač,twistr,pruty Dragon HM80 a Team.Tucnak 11 dvě ryby 65 cm,já jednu 66 a druhá odhadem 70cm se vypla při pokusu o vylovení.Chyceno ještě několik menších.Hezká chytačka pokažená snad jen zlomeným podběrákem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. května 2006 v 15:06® HaD
- Datum lovu: 16.5.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Muškaření
slibovaný bolen cca 65 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. května 2006 ve 14:15® ladamaj
-
zadar>příště to výde fotky za extrému slušné nemáš se zaco stydět moc děkuji čus.Láďa
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. května 2006 ve 13:38profil byl smazán
- Datum lovu: 11.-18.5. | Revír: 411033
Ještě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. května 2006 ve 13:36profil byl smazán
- Datum lovu: 11.-18.5. | Revír: 411033
Poprvé letos na rybách na boiles s Ladmajem, bohužel první 3 dny nebylo počasí na ryby moc ideální, ve dne horko v noci kosa. Láďa nastydnul a musel odjet, potom se počasí umoudřilo a něco jsem vytáhl. Musel jsem se fotit sám na dálkové ovládání a fotky nejsou nic moc. Nej kapr něl 76cm 9 kg jinak plno 60+
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. května 2006 v 7:34® rarach
- Datum lovu: 17.5.06 | Revír: 433049 | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem včera opět vyrazil na oblíbený revír, chvilku mi trvalo než jsem našel správnou kombinaci mušek, ale nakonec se ukázalo, že kombinace goldblack s kočákem je pro ryby naprosto smrtelná -prostě pěkná rybačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. května 2006 v 10:04® Raf
- Datum lovu: 15.5.2006-17.5.2006 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Kaprařina
Výprava kaprařská na tůň kousek pod černošickým jezem. Na místě kde jsme si na podzim skvěle zachytali, jsme tentokrát s bráchou spíše bojovali o rybu. Maximem nakonec byl můj kapr 63 cm na boilies spicy lobster. Z jiných ryb se spletl pouze pěkný tloušť 43 cm. Dneska ráno jsme dostali hroznou sodu od přívalového deště, tak jsme se raději vrátili do civilizace.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. května 2006 v 10:03® nurse02
- Způsob lovu: Feeder
Je to proste priiiima chodit na ryby
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. května 2006 v 9:50® Raf
- Datum lovu: 12.5.2006 | Revír: Vltava - Praha | Způsob lovu: Feeder
Po dvou letech jsem se vrátil na oblíbené pražské místo – soutok Vltavy s Rokytkou. Protipovodňová hráz už je dobudována (viz foto) a ryby žerou. Za asi 3 hodiny 6 kaprů (jeden naprosto nezastavitelnej se mi vyřízl o ponton), 3 plotice, 2 cejni, 2 tloušti a karas.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. května 2006 v 6:45® CeP
- Datum lovu: 16.5.2006 | Revír: Orlík
Spolecny lov (a velmi uspesny) s ospreyem… na jeho mozna top lokalite. Zprvu plavana a posleze feeder. Vubec bych nerekl jaky rozdil v ulovcich udela 1,5gr ve splavcich. osprey s tezsim 5gr tahal standardne plotice prez 30. ja jsem mel nejtezsi splavek 3,5gr cimz jsem byl odsouzen k ouklejovani..ovsem nektere byly i temer trofejnich velikosti
Kazdy jsme prelstil kolem 20ryb. Po presunu asi o 60m jsme prezbrojili na feeder. Hned prvnim nahozem jsem lapl kaprika s uplne zdevastovanou tlamou, osprey neomylnym promenovanim zaberu (ackoliv neustale lamentoval) pokracoval v peknych ploticich. postupnym prokrmenim mista se mu pridali i velmi pekni cejni, hadal bych dost 45cm. Urcite zdolal zase prez 20 ryb. mne se tolik nedarilo i kdyz jsem lapl nekolik plotic, cejnu a povedl se jeste jeden kaprik. Velmi prijemne stravene odpoledne s vytecnym partakem. Opet jsem se leccims poucil a hodne okoukal. ospreyi dik
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. května 2006 v 6:22® CeP
- Datum lovu: 14.5.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Feeder
Povedlo se trefit cejny v treni; primo pod myma nohama ze jsem si na ne mohl sahnout. Ani jsem neveril ze takove kusy muzou v Otave byt. Velikostí se pohybovali vetsinou kolem 50–55cm. Celkem zdolano kolem 20ks.Tento příspěvek byl 17.5.2006 v 10:24 editován administrátorem CeP
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. května 2006 ve 21:46® Sander
- Datum lovu: 16.5.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Klasická položená
Přijel jsem na místo až po půl deváté, mírně jsem zakrmil tůňku pod skálou kukušrotem smíchaným s hlínou, nahodil oba pruty na rousnice a čekal. Věděl jsem, že bude pršet, ale že začne kua už po půlhodince lovu ..!! Vydržel jsem v té spršce ještě asi čtvrt hodiny. Nemělo to smysl, byl to chvílemi ukrutně silný déšť! Sbalil jsem věci a sotva jsem nasedl na kolo, samozřejmě pršet přestalo. Ještě se na obloze ukázaly hvězdy!! Říkal jsem si:" Svatý Petře, ty kanče, chceš mě odsud vypudit abych dal rybám pokoj, ale Boží mlýny melou pomalu, ale jistě, také na tebe jednou dojde!!
Takže v tento zpočátku velice teplý polojasný večer jsem zkončil jako hovnochyt…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. května 2006 ve 20:53® HaD
- Datum lovu: 16.5.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsem si zašel se strýmrem na Lužnici a dostal jsem na vlastní model z polární lišky tři kousky (cca 50 cm, cca 55 cm, cca 65 cm). Foto zítra
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. května 2006 ve 12:00® ywan
- Datum lovu: 15.5.06 | Revír: párnica
včera konečne prvé ryby, ostrieže a maxi plotice dokopy asi 25ks
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. května 2006 v 8:08® pepino99
- Datum lovu: 15.5.2006
Včera 8 úhořích miminek 30 – 40, jeden ouhořík 52,61 a dva kapříci a totálně zažranej wokoun :o))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. května 2006 v 7:55® HaD
- Datum lovu: 15.5.2006 | Revír: Tismenice 1 | Způsob lovu: Klasická položená
Pokus o úhoře – bylo jen pár záběrů a z vody se podíval jen jeden prcek. Asi nebyl ten správný úhoří tah
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. května 2006 ve 23:11® red
-
53cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. května 2006 ve 20:59® Padis
- Datum lovu: 15.6.06 | Způsob lovu: Přívlač
dneska fajnová vycházka lapeni 3 siveni 28–30 cm tloušt okoun a PO a PD a několik rybek spadlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. května 2006 ve 12:33® Dědek
-
Nedělní dopoledne, klid a pohoda. Při odjezdu dorazil Jiris se Zedusem. Jak dopadli nevím, já si zachytal celkem dobře.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.