Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 18. května 2006 ve 12:38profil byl smazán
Datum lovu: 11.-18.5. | Revír: 411033

Ještě

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7624.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7625.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 18. května 2006 ve 12:36profil byl smazán
    Datum lovu: 11.-18.5. | Revír: 411033

Poprvé letos na rybách na boiles s Ladmajem, bohužel první 3 dny nebylo počasí na ryby moc ideální, ve dne horko v noci kosa. Láďa nastydnul a musel odjet, potom se počasí umoudřilo a něco jsem vytáhl. Musel jsem se fotit sám na dálkové ovládání a fotky nejsou nic moc. Nej kapr něl 76cm 9 kg jinak plno 60+

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7621.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7622.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7623.jpg
      Čtvrtek 18. května 2006 v 6:34® rarach
      Datum lovu: 17.5.06 | Revír: 433049 | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem včera opět vyrazil na oblíbený revír, chvilku mi trvalo než jsem našel správnou kombinaci mušek, ale nakonec se ukázalo, že kombinace goldblack s kočákem je pro ryby naprosto smrtelná -prostě pěkná rybačka.

Středa 17. května 2006 v 9:04® Raf
        Raf
        Datum lovu: 15.5.2006-17.5.2006 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Kaprařina

Výprava kaprařská na tůň kousek pod černošickým jezem. Na místě kde jsme si na podzim skvěle zachytali, jsme tentokrát s bráchou spíše bojovali o rybu. Maximem nakonec byl můj kapr 63 cm na boilies spicy lobster. Z jiných ryb se spletl pouze pěkný tloušť 43 cm. Dneska ráno jsme dostali hroznou sodu od přívalového deště, tak jsme se raději vrátili do civilizace.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7616.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7617.jpg
          Středa 17. května 2006 v 9:03® nurse02
          nurse02
          Způsob lovu: Feeder

Je to proste priiiima chodit na ryby

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7613.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7614.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7615.jpg
            Středa 17. května 2006 v 8:50® Raf
            Raf
            Datum lovu: 12.5.2006 | Revír: Vltava - Praha | Způsob lovu: Feeder

Po dvou letech jsem se vrátil na oblíbené pražské místo – soutok Vltavy s Rokytkou. Protipovodňová hráz už je dobudována (viz foto) a ryby žerou. Za asi 3 hodiny 6 kaprů (jeden naprosto nezastavitelnej se mi vyřízl o ponton), 3 plotice, 2 cejni, 2 tloušti a karas.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7611.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7612.jpg
              Středa 17. května 2006 v 5:45® CeP
              CeP
              Datum lovu: 16.5.2006 | Revír: Orlík

Spolecny lov (a velmi uspesny) s ospreyem… na jeho mozna top lokalite. Zprvu plavana a posleze feeder. Vubec bych nerekl jaky rozdil v ulovcich udela 1,5gr ve splavcich. osprey s tezsim 5gr tahal standardne plotice prez 30. ja jsem mel nejtezsi splavek 3,5gr cimz jsem byl odsouzen k ouklejovani­..ovsem nektere byly i temer trofejnich velikosti :-)) Kazdy jsme prelstil kolem 20ryb. Po presunu asi o 60m jsme prezbrojili na feeder. Hned prvnim nahozem jsem lapl kaprika s uplne zdevastovanou tlamou, osprey neomylnym promenovanim zaberu (ackoliv neustale lamentoval) pokracoval v peknych ploticich. postupnym prokrmenim mista se mu pridali i velmi pekni cejni, hadal bych dost 45cm. Urcite zdolal zase prez 20 ryb. mne se tolik nedarilo i kdyz jsem lapl nekolik plotic, cejnu a povedl se jeste jeden kaprik. Velmi prijemne stravene odpoledne s vytecnym partakem. Opet jsem se leccims poucil a hodne okoukal. ospreyi dik

Středa 17. května 2006 v 5:22® CeP
                CeP
                Datum lovu: 14.5.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Feeder

Povedlo se trefit cejny v treni; primo pod myma nohama ze jsem si na ne mohl sahnout. Ani jsem neveril ze takove kusy muzou v Otave byt. Velikostí se pohybovali vetsinou kolem 50–55cm. Celkem zdolano kolem 20ks.Tento příspěvek byl 17.5.2006 v 10:24 editován administrátorem CeP

Úterý 16. května 2006 ve 20:46® Sander
                  Sander
                  Datum lovu: 16.5.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Klasická položená

Přijel jsem na místo až po půl deváté, mírně jsem zakrmil tůňku pod skálou kukušrotem smíchaným s hlínou, nahodil oba pruty na rousnice a čekal. Věděl jsem, že bude pršet, ale že začne kua už po půlhodince lovu ..!! Vydržel jsem v té spršce ještě asi čtvrt hodiny. Nemělo to smysl, byl to chvílemi ukrutně silný déšť! Sbalil jsem věci a sotva jsem nasedl na kolo, samozřejmě pršet přestalo. Ještě se na obloze ukázaly hvězdy!! Říkal jsem si:" Svatý Petře, ty kanče, chceš mě odsud vypudit abych dal rybám pokoj, ale Boží mlýny melou pomalu, ale jistě, také na tebe jednou dojde!! :-)) Takže v tento zpočátku velice teplý polojasný večer jsem zkončil jako hovnochyt…

Úterý 16. května 2006 v 19:53® HaD
                    HaD
                    Datum lovu: 16.5.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Muškaření

Dnes jsem si zašel se strýmrem na Lužnici a dostal jsem na vlastní model z polární lišky tři kousky (cca 50 cm, cca 55 cm, cca 65 cm). Foto zítra ;-)

Úterý 16. května 2006 v 11:00® ywan
                      Datum lovu: 15.5.06 | Revír: párnica

včera konečne prvé ryby, ostrieže a maxi plotice dokopy asi 25ks

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7607.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7608.jpg
                        Úterý 16. května 2006 v 7:08® pepino99
                        pepino99
                        Datum lovu: 15.5.2006

Včera 8 úhořích miminek 30 – 40, jeden ouhořík 52,61 a dva kapříci a totálně zažranej wokoun :o))

Úterý 16. května 2006 v 6:55® HaD
                          HaD
                          Datum lovu: 15.5.2006 | Revír: Tismenice 1 | Způsob lovu: Klasická položená

Pokus o úhoře – bylo jen pár záběrů a z vody se podíval jen jeden prcek. Asi nebyl ten správný úhoří tah :-))

Pondělí 15. května 2006 ve 22:11® red
                            red

53cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7597.jpg
                              Pondělí 15. května 2006 v 19:59® Padis
                              Padis
                              Datum lovu: 15.6.06 | Způsob lovu: Přívlač

dneska fajnová vycházka lapeni 3 siveni 28–30 cm tloušt okoun a PO a PD a několik rybek spadlo.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7595.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7596.jpg
                                Pondělí 15. května 2006 v 11:33® Dědek
                                Dědek

Nedělní dopoledne, klid a pohoda. Při odjezdu dorazil Jiris se Zedusem. Jak dopadli nevím, já si zachytal celkem dobře.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7593.jpg
                                  Pondělí 15. května 2006 v 8:44® ORIMP
                                  ORIMP

a jeden potočák…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7589.jpg
                                    Pondělí 15. května 2006 v 8:43® ORIMP
                                    ORIMP
                                    Datum lovu: 14.5.2006 | Revír: Zabudnutý ráj! | Způsob lovu: Přívlač

Včera prívlač na jednej zabudnutej pstruhovke v prekrásnom prostredí!Parťák Andy ma prechytal 4:0,asi som bol mimo s tej peknej prírody :-) Super deň!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7588.jpg
                                      Pondělí 15. května 2006 v 8:01® HaD
                                      HaD
                                      Datum lovu: 14.5.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Feeder

po neúspěchu pokus o parmy – skoro nebraly, ale přeci jen se Evženovi jedna 67 cm povedla

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7586.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7587.jpg
                                        Pondělí 15. května 2006 v 7:57® HaD
                                        HaD
                                        Datum lovu: 14.5.2006 | Revír: Soukromý lom

včera pokus s vábničkou o sumce na budoucím soukr. revíru-abs. bez aktivity a bez ryb. Kamarád tam bojkoval a chytil na tlouště 40 cm (z toho revíru) sumce asi 70 cm :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7585.jpg
                                          Pondělí 15. května 2006 v 7:52® HaD
                                          HaD
                                          Datum lovu: 13.5.2006 | Revír: Tismenice 1

dnes jsme při vyndavání lodi ulovili úhoře, resp. úhoříka asi 6 cm dlouhého :-) boj byl ukrutný

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7583.jpg
                                            Pondělí 15. května 2006 v 5:11® hajan
                                            Datum lovu: 13.5.2006 | Revír: Berounka 3, 411001, feeder

Super rybačka, 8,00–15,00h, 7 kaprů – 40–65 cm, 6 padouství – +/-40. S tím 65 byla docela hoňka cca 20min, v proudu, vlasec 0,18, prut medium.

Neděle 14. května 2006 ve 21:05® rarach
                                              Revír: Podkrušnohorský revír

Opět dnes na oblíbeném revíru s oblíbeným morewelem a dry fly, do 50 ryb jsem to zkusil počítat a pak už ne. Ve 20 30 jemné sebrání chrostíka na 16 háčku, naviják se rozeřval a já po dlouhé době viděl backing, potočáka (holku) jsem udolal po 15 minutách tak 50 m. od místa záběru, holka 42 cm, puštěna zpět, fotky dělal kámoš, dodám později. Je to můj rekord PO na oblíbeném revíru.

Neděle 14. května 2006 ve 20:16profil byl smazán
                                                Datum lovu: 14.5.2006 | Revír: Rameno Pod farou | Způsob lovu: Klasická položená

Užil jsem si pohodové odpoledne a „vyseděl“ jednoho karáska…fešák 44cm na naturál kukuřici.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7581.jpg
                                                  Neděle 14. května 2006 ve 20:15® Padis
                                                  Padis
                                                  Datum lovu: 13.5.06

Vláčka na PS chyceno několik menších okounů a PO + 1 štika 50 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7579.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7580.jpg
                                                    Neděle 14. května 2006 v 19:14® Marsel
                                                    Marsel
                                                    Datum lovu: 13.5-14.5.2006 | Revír: Luhačovce-závody | Způsob lovu: Přívlač

Dva kapříci.76cm 7,230kg a 73cm 7,775kg

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7577.jpg
                                                      Neděle 14. května 2006 v 17:41® Petas
                                                      Petas

kulin> Nice

Neděle 14. května 2006 v 17:12® kulin
                                                        kulin
                                                        Datum lovu: 14.5.06 | Revír: Lípa

Opět Lípa,co říct,prostě bomba,45 kapříků venku nej 58,asi 10 kousků utrženo.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7575.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7576.jpg
                                                          Neděle 14. května 2006 v 16:22® Stanmac
                                                          Stanmac
                                                          Datum lovu: 13.5.2006 | Revír: Cukrovarský

Závody MO Vysočany

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7571.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7572.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7573.jpg
                                                            Sobota 13. května 2006 ve 21:11® kulin
                                                            kulin
                                                            Datum lovu: 13.5.06 | Revír: Lípa

Já,IKA,Mazal a Šárka v Lípě.Neznámý revír překvapil,celkem uloveno asi 70 kaprů od 35 do 60 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7563.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7564.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img7565.jpg